Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
dedaa kaže...

Kaj ti ne treba taj Dr Pepper kod za ridimanje?

Naravno da mi treba - ubo ih bio 50 komada na e-bay-u {#} (otključao neke stvari za Heroese, NFS, MoH... a sad i za BF3)

Evo na slici stanje mojih dodatnih Dog-Tagova sada:

http://img28.imageshack.us/img28/6977/dogtagbf3.jpg

dodatni Dog-Tagovi dodatni Dog-Tagovi
http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam jedno mozda glupo pitanje, bio sam malo na bug serveru i iso sam probat vozit onaj jet i moze meni neko rec kako poletit s tim, mislim ja krenem al on ne uzleti nego samo ide ravno, neznam sta treba stisnut. kontrole nemogu pogledat jer je sve na ruskom.

Nauči ruski {#} e kad kupuješ ruski key.

Mnogi će se s tim key-evima požalit !

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 11:59 (Dany-os).
16 godina
Battlefield 3

zasto bi se pozalili? sve radi, samo sad cu promjenit jezik i to je to. i jel mi moze netko rec sad kako se vozi taj jet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cheezl kaže...
lange kaže...

stisnuo go offline i downloadanje se pauzira.

Probaj izbacit CD, pa vidi oce ti se nastavit downloadanje. Ak hoce, onda downloadas s cd-a.

A pogledaj i brzinu downloada, ak je vise od 2 mb/s, onda je ziher s cda.

Meni skida sa cd-a jer kad ga izvadim kaže mi da insert cd1..

zeko73
14 godina
neaktivan
Deinstaliraj aviru,. Frend je imao isti problem.

Avira je najvece smece.

Stavio je avast i sve radi kako treba
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je frend pre-orderao na Base Hostu i još nije dobio key

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drahic kaže...
Deinstaliraj aviru,. Frend je imao isti problem.

Avira je najvece smece.

Stavio je avast i sve radi kako treba

Ja zadovoljan s Avirom, jest da ima koji flase positive, ali šta ćeš... A s obziorm da BF3 diže browser možda je u tome problem.

Osim toga, ja stavio Ignore Always za BF3.exe i sve 5

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa to nisu istine padne mi download speed sa 350 na 280 kb/sec

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ma sve je super ali serveri još laggaju,kako kad,nije punoo ali zna bit iritantno,bugov server pogotovo,ima ih koji su ok.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

@Danny_HR ili tko već je odgovoran (admin)

Da li si kojim slučajem update-ao PB na serveru Bug

Updateo sam PB na svom PC-u putem PB setup-a, te nakon cca. 15-20min izbaci poruku  (connection timed out)

Ovo mi se samo na Bug serveru događa izgleda da PB autoupdate još ne radi na serverskoj strani, ali sam negdje pročitao da sad rade na tom fix (neki DLL filovi nisu dobri na serverskoj strani PB-a).

Da li bi mogao napraviti ručni update PB-a na serverskoj strani, da vidim da li je kod toga problem.

client verzija je: 2.279, A1386

server verzija je: 1.839, A1386, C2.279

TNX

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Nadogradnja koje komponente pod moj PC, može ubrzat loading time?(svaka mapa mi se loada barem 4 minute.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
proćerani kaže...

Nadogradnja koje komponente pod moj PC, može ubrzat loading time?(svaka mapa mi se loada barem 4 minute.

SSD disk:)

13 godina
protjeran
Huurux kaže...
proćerani kaže...

Damn, poludit cu, uletim u pol partije.:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
Battlefield 3

Noviji driveri su u bc2 obično samnjili loading time, pa probaj staviti neke novije ako već nisi, onda pričekaj drugi tjedan kad izlaze najnoviji za ati i nadaj se da će smanjiti vrijeme učitavanja.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
proćerani kaže...

i meni zna duže loadati mapu...

malo igrao SP i išao sam vaditi dogtagove sa botova i ako si prepohlepan DICE su se poigrali malo...hehe.

16 godina
proćerani kaže...
Huurux kaže...
proćerani kaže...

Damn, poludit cu, uletim u pol partije.:)

nadam se da ce to rijesit sa novim driverima,naime bc2 mi se load-a jako brzo a sjecam se na istoj konfi sa starijim driverima je isto trajalo

14 godina
neaktivan

Mountaj 2. DVD

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima neko problema sa dugi ulaskom na server meni loada mapu pol sata!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro ljudi vrtim zadnjih 10 stranica i sve se vrti oko instalacije, buggova, crashanja, to ce sve proci sigurno.. mene zanima je li igra EPIC kao sto se cinila iz najava? kakva je?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze li HD 6770 na 1280x1024 pokrenit BF3 na Ultra ili barem high bez AA i AF da FPS ne pada ispod 30?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad igram misiju kada iskaces iz aviona sa rusiima, pa pocne svirat ona battlefield theme song odma me lupio flashback i sjetio se trenutaka sa bf 1942...

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 13:07 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Moze na high
16 godina

Možeš li ti biti malo detaljniji?

Btw da odgovorim na pitanje iznad "je li igra EPIC?" - NARAVNO!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

znaci ovako,downloadam igru sa origina (rusku standardnu),instaliram i sta onda?patch neki koji prebacuje na engleski ili?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Možeš li ti biti malo detaljniji?

Btw da odgovorim na pitanje iznad "je li igra EPIC?" - NARAVNO!

to govorisd meni il nekom drugom?

16 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo nakon 7-8 sati efektivne igre,moji prvi dojmovi:

-kretanje,fizika,grafika i zvuk na novoj stepenici prezentacije,mislim da sljedeće dvije godine neće iziće nešto ovako audio-vizualno atraktivno.

-ima manjih bugova,na onoj noćnoj mapi (highway nešto) događa se na istim mjestima lag-spike effect gdje vas crati par metara nazad igra,ništa značajno,i samo na toj mapi.

-po pitanju frame rate-a,na mojoj staroj 5870 imam minimalno 55 ( uglavnom oko 70-80,pa sve do 110)pri high postavkama,pokojoj na ultra,no sa isključenim AA jer je apsolutno nepotreban na 23" full hd monitoru, a Radeonke BF3 opterećuje navodno znatno više od Nvidia kartica.

-SSD je itekako učinkovit,load mape mi traje cca 10sec,u pravilu čekam na ostale igrače prije nego počme partija.

-onaj PWP DAO shotgun je zabavan,totalni nered napravi na veću grupu blisko poredanih kampera.

-ruska oružja mi se čine znatno razornijia od američkih.

-mislim da je ovo prva igra koja bi mogla zainteresirati casual igrače o nabavci prave zvučne kartice,primjereice Asus Xonar DX o kojoj ja razmišljam (cca 500kn)

Toliko za sad,ugodno vam igranje :-)

Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina

vjerujem da može sa tom rezolucijom bez problema ..

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

nevjerojatno mi je da je igra službeno u europi izašla jučer, a danas već skidam 470Mb update

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

I još nešto mi nije jasno, koja je razlika izmedju

Sensitivity od soldier mouse movement

i

Set the soldier look sensitivity?

I mene bi ovo zanimalo pa ako ima netko tko zna neka odgovori :D

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan

Jučer sam instalirao i igrao 5 minuta samo da vidim kako ide i ide lijepo ali mi se spavalo pa sam išao OFF... ali imam jedno pitanje!

Zoomiram sa desnim mišem i kad pustim desni miš mi se odzoomira. Dali je moguće podesiti da mi zoomira kad kliknem na desni miš a da odzoomira kad opet kliknem?

Hvala!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice