- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
preko GMC-a dns stiglo :)
ja sam platil u predorderu 299kn :)
kratko i jasno multiplayer je savršen, ima jos omanjeg lagga i mrvicu bugova ali jedan patch sve ce to lijepo sredit, i bas mi je drago sta sam uzea boxed verziju, lijepo kutija i 2 dvd-a xd :D
Ako nekog šora nostalgija na BF2 dane, a kao ja nalazi one statse u Battlelogu nepreglednima, ekipa koja stoji iza BF2s stranice složila je isto i za BF3.
Evo pa gledajte, meni je osobno ovo puno draži prikaz.
apsolutno nikakvih problema, apsolutno, rokam oko 90 FPS-a, ponekad iznad 100, minFPS 70. Sve na ultra
Evo nakon nekih 2h igranja MP-a mogu samo reći da je igra prefakindobra! Nemam nikakvih problema s igrom, niti mi se ruši niti me izbacuje sa servira ništa. Šljaka savršeno.
Samo moram reći da takvih idiota ima na tom BUG-ovom serveru da je to neviđeno. Ono uđe i džip i odveze se sam...uđe u humveea i odveze se sam...uletim maloprije sa tenkom među njih 10 i nijedan neće ući unutra, odoše oni pješke svi...nemoš vjerovati...
Da multiplayer je super,jako mi se sviđa a ovo mi je prvi BF.
E sad jedino imam problem što mi se srzne igra nakon nekih 15-20 minuta igre,za poludit...ručno složio punkbuster.
Ali mene ne izbaci sa servera nego mi stoji igra smrznute slike cijelo vrijeme ,moram preko task menagera gasit igru.
dobro jutro evo ja se sad probudioej ima li jos netko problema da ga sa svakog moguceg servera izbaci ali uvijek onaj connection server time out,zasto,koj je vrag,jutros isto na bagovom pa sam u 8 ujutro odustao,daj pomagajte a i uvijek mi nanovo kad kliknem repair skida onih 48mb
Pisalo ti je da kome se to dogada da mora updejtat punk buster i bio je link na battlelogu danas ne znam jel je jos uvijek....
Vi koj iste uzimali sa Zavvia, jeste već dobili igru ili još čekate?
dobro jutro evo ja se sad probudioej ima li jos netko problema da ga sa svakog moguceg servera izbaci ali uvijek onaj connection server time out,zasto,koj je vrag,jutros isto na bagovom pa sam u 8 ujutro odustao,daj pomagajte a i uvijek mi nanovo kad kliknem repair skida onih 48mb
Pisalo ti je da kome se to dogada da mora updejtat punk buster i bio je link na battlelogu danas ne znam jel je jos uvijek....
jesam odmah jucer i isto,rijesio sam,ugasio sam upnp i firewall i sad radi
Kak nađem bugov server? Date mi link?
osjeti se dobar boost sa novim nvidia driverima.. 285.62 no vjerujem da ce jos dodatno to i brzo ispeglat kao i uvijek i iscjedit jos koji frame vise!
Vi koj iste uzimali sa Zavvia, jeste već dobili igru ili još čekate?
Meni su poslali u ponedjeljak i jos nis. Nadam se ovaj ponedjeljak da ce stic
Meni su u utorak, htio bih da stigne u petak ili četvrtak pa da u petak preuzmem... U jedva čekam
jedno pitanje. kupio sam box verziju (2 dvd-a u kutiji)! i sada me zanima pa sta ja moram preko orgina download igru?! ako da cemu onda sluzi ta dva dvd-a?!
Pitao sam sad na live chatu, nemogu skinut ovaj release patch posebno. Bar su mi tak rekli. Jel bi mogo netko nabrzinu pogledat u direktoriju igre jel ima kakav patch ili nesto slicno.
Problem je u tome sto neam flat, a sad sam vec na 15 GB od 15, pa bi mi frend skinuo potrebne datoteke.
jedno pitanje. kupio sam box verziju (2 dvd-a u kutiji)! i sada me zanima pa sta ja moram preko orgina download igru?! ako da cemu onda sluzi ta dva dvd-a?!
ne skidaš samo onaj patch koji se inače downloada odmah preko origina patch je oko 400mb
Ne, pisat ce ti da downloadas, dok zapravo downloadas sa CD-a. Da budes siguran, odi u settingse i stisni "Go Offline".
Meni su u utorak, htio bih da stigne u petak ili četvrtak pa da u petak preuzmem... U jedva čekam
Meni su u srijedu, tako da ćemo vidjet kojim redosljedom ćemo dobijati igre kući !
Ja sam u četvrtak tj. jučer naručio, tako da će vjerojatno poslati idući tjedan,
imam msi gtx 460 i 275.33 drivere dali cu moc sw 275.33 pokrenit bf 3 bez da update napravim?
Najbolje ti je instalirati 285.62 drivere. Nećeš imati nikakve probleme i framerate će ti biti veći.
Ne, pisat ce ti da downloadas, dok zapravo downloadas sa CD-a. Da budes siguran, odi u settingse i stisni "Go Offline".
stisnuo go offline i downloadanje se pauzira.
Probaj izbacit CD, pa vidi oce ti se nastavit downloadanje. Ak hoce, onda downloadas s cd-a.
A pogledaj i brzinu downloada, ak je vise od 2 mb/s, onda je ziher s cda.
Imam jedan problem...dok uđem u igru nemrem staviti fullscreen, dok stavim fullscreen on u opcijama onda mi slika blinka onak. Zna možda ko zake je to tak? :S
Meni su u srijedu, tako da ćemo vidjet kojim redosljedom ćemo dobijati igre kući !
Imam frenda u posti u zagrebu, pa mi je reko da posiljka iz engleske stize u nedjelju i razvrstava se.
Tako da je u ponedjeljak u jutro kod postara ;)
Probaj izbacit CD, pa vidi oce ti se nastavit downloadanje. Ak hoce, onda downloadas s cd-a.
A pogledaj i brzinu downloada, ak je vise od 2 mb/s, onda je ziher s cda.
230.2KB/sec! i sada je na nekih 48% i treba mu jos 7 sati skidanja. ma sigurno skida sa interneta. sta napraviti da mi skida sa dvd-a?