Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.065.607
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cheezl kaže...
xyan kaže...

jel mi moze netko reci ko je instaliravao box izdanje kaj sad ovo znaci (slika dole)

To je i meni bilo na pola puta, tam negdje oko 55-60% ce te trazit da stavis cd2.

Inace nezz kaj on skida o.O

EDIT: aj javi kad instaliras

e slusam dwd-rw, srota ko da je printer....a nov, upotrebljen mozda 2x o moj boze

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja kad upalim igru, utvori browser i ode u battlelog. Zatim tam kliknem campaign, i veli :

You need to install the game first. i gumb "open game manager". Ja stisnem gumb i vidim da ima update neki. Stisnem na njega i vrati me na origin. I tako u krug.

Zasto nemogu igrat igru?!?! Pa instalirana je -.-'' (RUS verzija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

po komentarima ovdje vidim da je igra odlično optimizirana(grafičke srednjeg ranga vrte na high, a starije mogu vrtit dosta dobro).

pogledo sam malo gp na konzolama, ne izgleda loše.

nekima šteka iz nepoznatih razloga, makar i s mrcinom od kompa.

dakle, bf3 je super igra koja je odlično optimizirana i ima još nekih detalja da sredi(bugovi)

čekam novi PC i samu kupnju bf3 te ću reći malo opširnije iskustvo o bf3 (ipak je sve ovo pokupljeno iz razgovora, čitanja postova i gledanja videa).

sredinom 11. mj. ću vjerojatno igrati, samo nemojte biti prevelik lvl i još uz to naučit mapu pa da budem jedina žrtva na serveru :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Meni trza kada stavim većinu opcija na high, texture recimo na ultra, filteri na off ili samo AA 2x. FullHD reza... Ne da je spora, nego na trenutke se doslovno smrzne, najnovije drivere imam. {#} Netko sličan problem ima?

I da, ja sam skinuo engl fileove, kopirao ih samo na mjesto ruskih koje sam backupirao i to je to, ništa nisam morao po registriyu mijenjati, sve mi na engl... {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Meni trza kada stavim većinu opcija na high, texture recimo na ultra, filteri na off ili samo AA 2x. FullHD reza... Ne da je spora, nego na trenutke se doslovno smrzne, najnovije drivere imam. {#} Netko sličan problem ima?

I da, ja sam skinuo engl fileove, kopirao ih samo na mjesto ruskih koje sam backupirao i to je to, ništa nisam morao po registriyu mijenjati, sve mi na engl... {#}

aaa, slab ti procesor {#}{#} uskoro javim dojmove kak to ide na mojoj kanti

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 18:21 (xyan).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se mora skinut onaj update od 1.5 gb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Netko je stavio, ali ja ne mogu nac, kako se sakriju BF3 Alpha i Beta u Originu da se ne vide pod my Games. Ako netko nadje post, mozete ovdi link ili na PM. Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne znam zasto mi zvuk torkira na 1080p dok stavim na 720p sve ok jel netko imao taj problem ili znade kako da ga rijesi???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Netko je stavio, ali ja ne mogu nac, kako se sakriju BF3 Alpha i Beta u Originu da se ne vide pod my Games. Ako netko nadje post, mozete ovdi link ili na PM. Hvala.

Ispod my games ti pise: show: pa ti izaberes ready to play.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Instalacija u tjeku. Vidimo se na bojištu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me da li je netko tko je narucio sa zavvia ili game dobio paket

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 18:39 (crna_bandera).

0 0 hvala 0
15 godina
crna_bandera kaže...

Zanima me da li je netko tko je narucio sa zavvia ili game dobio paket

Ja sam naručio sa zavvia jučer tako da još nije stiglo, ali zasad nema nikakvih problema.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako se promovira igra

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 18:42 (thesekiman).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

frend ima realoded verziju igra na max i kaze da mu odjedamput izbaci?

zna neko rijesenje? (osim ako nije sama igra)

cuo sam da se neka opcija treba ugasit.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 18:52 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

zadivljen igram cijeli dan (box verzija),sve ide kako treba,jedanput smrzavanje pa stavljeno na win basic,nastavljeno malo co op koji je fenomenalan, malo multi,ram oko 3gb,proc do 80% ,gpu100%,sve na high,AA low,AF16x,SSAO,1680x1050 ,razlika kvalitete ultra ili high neprimjetna ali ipak high da sve lakše ide,

sad još razgledavam mape i proučavam pa više dobijem u guz nego dam, 

vidimo se preko nišana

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem s BF3... problem je s nekon datotekom KERNEL32.dll piše " The procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll" može pomoć :S skinuo sam kernel32.dll s ove str http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32 i kopira sam ga u mapu igrice al nije uspilo... pokuša sam kopirat i u system32 al opet ništa :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@kewin mozes igrati samo sa orginalom :S
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

i to sam uradio pa opet neradi ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro jutro evo ja se sad probudio{#}ej ima li jos netko problema da ga sa svakog moguceg servera izbaci ali uvijek onaj connection server time out,zasto,koj je vrag,jutros isto na bagovom pa sam u 8 ujutro odustao,daj pomagajte a i uvijek mi nanovo kad kliknem repair skida onih 48mb

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 19:22 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Rugala se ruga pa postala druga XD Bas so odlucili da kopiraju jedni od drugih stvari XD

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316034_10150344324062672_308775617671_8244948_1632472866_n.jpg

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel itko trebao instalirati update od 1.5 gb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Jel itko trebao instalirati update od 1.5 gb?

svi sa kutijama da. a ovi ostali s digitalnim izdanjem samo, oni nemoraju jer od jednom skidaju i igru i patch... tj igru sa zadnjim patchem...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mogu pokerenuti igru bez da ulazim u battlelog?

agent.rico@me.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Jel mogu pokerenuti igru bez da ulazim u battlelog?

NE

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kuzim koja im je to fora da igru moram iz browsera pokretat...

agent.rico@me.com
Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel netko zainteresiran za kupnju Battlefielda 3 L.E. ruske verzije? Ja sam naručio na www.enabava.net međutim čini se da će key stiči tek u ponedjeljak a toliko mi se neda čekati. Zato bih kupio negdje drugdje i to EU verziju, a ovu rusku bih otkazao ili prodao u slučaju da ne mogu otkazati. Cijena po dogovoru, dva keya ću imati.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Ima li netko za prodat BF3 LE ili standard samo da je engleski do 260 kn
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li netko neki site gdje mogu skinuti patch za BF3 kutija jos nije stigla pa da imam spremno kada dođe

0 0 hvala 0
14 godina
Ima li kod nas BF3 u kutiji za 260 kn??
17 godina
Battlefield 3

eto stiglo je i meni box izdanje, na 1080p i ultra postavkama  ide od 40 do 60 fpsa sa minimalnim frame dropovima, multi super , co op odlicno napravljen singe isto tako , jedino me server na multiu par puta izbacio ,

al ukratko u ovih 4 sata igranja svega po malo , super sam zadovoljan isplati se je kupit ;) , bdw box izdanje dobije i pozivinicu za mas efect 3 demo multia kad izadze negdje 1.mj  , fala EA ! {#}

game tag na orginu mi je 04mal :) 

pa mozemo malo mutli bacit ,...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 19:32 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice