Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Odgovor na pitanje na ea livechatu dali znaju kada ce izaci Back to karkand mapa,odgovor je - In December.

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...
Demzi94 kaže...
drahic kaže...

Dobio PWP key preko ealive chata... :))

cek ja sam kupio prek basehosta i dobio i key za BTK al kako da znam jel i PWP tam??

Pa trebao si dobiti dva e-maila. U prvom dobiš key za aktivaciju BF3 (formata: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX) koji ti ne treba jer ga već koristiš. Btw. taj key ti piše u infu igre na Originu.

A u drugom mailu je key za PWP (formata: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX). Njega reedemaš na Originu i poslje toga se on više nigdje ne vidi. Bar ga ja nigdje na Originu ne mogu naći.

Ja jesam dobio dva keya jedan za bf3 koji sam reedemo na originu i skidam upravo i jedan za koji mi lik reko da je za Back to Karkand key nide se ne spominje PWP i kad sam njega reedemo pise mi na origini BF3 RUssia extended edition !??

14 godina
Je li netko kupio key od kolege studentvz-a
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Je li nekome na području Splita stigao BF3 naručen od GMC-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

na koj god server probam uč piše jojning server

i ništa se ne dogodi

pomoć molim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Demzi94 kaže...

Ja jesam dobio dva keya jedan za bf3 koji sam reedemo na originu i skidam upravo i jedan za koji mi lik reko da je za Back to Karkand key nide se ne spominje PWP i kad sam njega reedemo pise mi na origini BF3 RUssia extended edition !??

pa kad im zavrsi odrzavanje servera udjes u igru (posto sad trenutno ne radi) i ako npr kao assault imas DAO-shotgun da izaberes onda imas aktiviran PWP... jer to je jedna od stvari koje dobijas u tom packu...

hmmm...
15 godina
robimarko kaže...
Je li netko kupio key od kolege studentvz-a

Ja najvjernojatnije kod njega kupujem. Moram priznat i mene malo strah, al prebrodit cu ga zbog BF3. {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein originID: rake007_HR
13 godina
Battlefield 3

Projekt: Instaliranje engleske verzije s DVD-a i aktivacija s ruskim kljucem.

Za sve one s ruskim kljucem, koji jos nisu instalirali igru, ili dobili kljuc

Jos nitko ovdje nije napisao da je probao instalirati igru s necijeg DVD-a ili s kopije DVD (torrent ili rapidshare) i onda unjeti ruski kljuc.

Poanta je da se odma pri instalaciji u registry zapise da je ENG verzija, bez potrebe za kasnijim mjenjanjem, ili opasnosti da ce se vratiti na RUS poslije update-a.

Ja sam stavio skidanje jednog torrenta za koji pise da je ENG verzija.

Sad je jedino pitanje dal je to instalacijski DVD, ili nesto drugo, npr kopija instaliranog direktorija, ili neki fake... ili mozda cracknuta verzija...

Nazalost, znat cu tek kad se skine cijeli torrnet jer je u RAR-u. (nije pod sifrom, pise pod komentarima)

Pretpostavljam da ima zainteresiranih za ovo, pa cu javljat napredak.

Torrent nije bas najbrzi, i ja sam na poslu, pa ocekujte rezultate oko 17:00 sati.

P.S. Ako je netko vec probao ovaj nacin i radi mu, nek javi! Pogotovo ako je sredio preko torrenta, nek javi link na njega!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kuzim ovo..Stavim rezoluciju na 1920 u postavkama ali u igri izgleda kao da je 800x600.Nikako se neda promijenit..U čemu bi mogo bit problem ?Driveri su novi

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kampanja radi.

Pritisnem Quick match i nemoze mi nac server.Kada se sam joinam na neki igra mi crasha ili pise "you lost connection to the server"

Ima neko rjesenje?

EDIT: Proradilo,al igra me nekako vuce nazad ko da se neki koraci ne registriraju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 13:28 (Darkensync).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Šef kaže...
Dery, athlon, danas pravimo masakr, samo je pitanje mjesta. Hoce li to biti u poslovnici Milleniuma ili na Bug Serveru.

tako dobro rećeno :D,bilo bi im bolje da kad navratim nakon skole nadem jedan LE

evo ja san se taman vratia iz mileniuma, uglavnom LE box 300kn :D

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ovo nije normalno, imam problem kao i sa betom... Igram 5 minuta bez laga i trzanja i odjednom počne trzat ko ludo... Postane ne igrivo... U čemu je problem ?!

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pa ovdje bi trebalo izdvojiti temu "Problemi s BF3".

Nigdje naći post gdje će netko napisati nešto o kampanji, multiplayeru, grafici, zvuku...

O tempora, o mores !

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam jedan problem kad otvorim BF3 u Originu otvori mi Battlelog i mogu pokrenuti samo SP iz njega a ne i MP kada kliknem na quick match stoji ovako slika

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 13:43 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ArjunaGod kaže...

Pa ovo nije normalno, imam problem kao i sa betom... Igram 5 minuta bez laga i trzanja i odjednom počne trzat ko ludo... Postane ne igrivo... U čemu je problem ?!

A tvoj komp i drivere da izvučemo iz šešira?

Vjerojatno si stavio neku postavku na Ultra (teksture recimo), a grafička ti nema dosta RAM-a. Ili ti se komp počinje pregrijavati pa onda smanjuje brzinu komponentama da se ohlade...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo malo kasnije odgovaram (oprosti ekipa), za sve zainteresirane koji su kupili preko GMC-a. Danas dobio - iz okolice Varaždina sam. Evo ovak. Na samom DVD-u koji je u foliji je nalijepljen key - pretpostavljam da za PWP dlc. Otvorio sam dvd, unutra ima par letaka, jedan je za besplatni gun u igrici m1911 sa silencerom, samo se treba registrirati. Onda ima key - pretpostavljam da za BF-3, ali i ispod smaog key-a pise BAttlefield 3 a ispod njega jos neka sifra sa DGX pocinje, pretpostavljm da to ima veze sa DVD-ima, jer na njima skoro pa identicni drojevi samo se zadnja 3-4 ne podudaraju. Od BTK imam samo letak XD znaci nista od key-a, pretpostavljam da je onda GMC imao samo za najbrze posebnu nagradu u obliku - narucis standard, a u promotivne svrhe dobijes BTK dlc (ima kolega koji je tako dobio)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Imam jedan problem kad otvorim BF3 u Originu otvori mi Battlelog i mogu pokrenuti samo SP iz njega a ne i MP kada kliknem na quick match stoji ovako slika

probaj gore kliknuti na multiplayer pa na server browser ... u filter upisi "BUG" pa klik na njega pa join sa desne strane ..... prozor igre se otvori tek kad se spojis i pocne ucitavat ali bi trebao vidjeti dole u taskbaru ikonu od bf3 pa mozes kliknut na nju da ti prije baci fokus na igru

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 13:59 (generic9974).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Evo malo kasnije odgovaram (oprosti ekipa), za sve zainteresirane koji su kupili preko GMC-a. Danas dobio - iz okolice Varaždina sam. Evo ovak. Na samom DVD-u koji je u foliji je nalijepljen key - pretpostavljam da za PWP dlc. Otvorio sam dvd, unutra ima par letaka, jedan je za besplatni gun u igrici m1911 sa silencerom, samo se treba registrirati. Onda ima key - pretpostavljam da za BF-3, ali i ispod smaog key-a pise BAttlefield 3 a ispod njega jos neka sifra sa DGX pocinje, pretpostavljm da to ima veze sa DVD-ima, jer na njima skoro pa identicni drojevi samo se zadnja 3-4 ne podudaraju. Od BTK imam samo letak XD znaci nista od key-a, pretpostavljam da je onda GMC imao samo za najbrze posebnu nagradu u obliku - narucis standard, a u promotivne svrhe dobijes BTK dlc (ima kolega koji je tako dobio)

ako ti na kutiji pise limited edition onda ces dobit besplatan BTK kad bude izašao. Meni je danas došla B3 LE kutija, i imam taj BTK letak i na njemu pise :
"Your battlefield 3 Limited edition serial key entitles you to the upcoming expansion pack at no extra charge. you will be notified in-gam when Back to Karkand becomes available."
dakle pretpostavljam da netreba unosit nikakav poseban key za BTK nego sa upisivanje seral key-a od LE origin ce skinit BTK dlc kad bude dostupan.
ija sam dobio na kutiji naljepljen neki serial (neznam oc cega je, vjerovatno od PWP-a), a unutar kutije ispod dvd-ova ti se nalazi serial od igre.
btw ja sam igru uzeo u milenium game shopu u splitu,al oni su dobili igre od GMC-a tako da je to ista stvar. 

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Budite sretni što možete normalno igrati, meni ne radi da se okrenem naopako.

Low, med, hi, ultra... igra klizi par minuta savršeno i zatim počne trzanje koje završi na 'smrzavanjima' ekrana

na 5-6 sekundi, svakih 10ak sekundi.

Uz to, nekakav micro stuttering, čak mi sve stane u meni-u ili dok recimo pišem 'to all' ili 'to team', utipkam slovo i

naravno čekam 3 sekunde da se sve zajedno pomakne.

Zasad ništa od igre za mene, pokušavam sve živo.

Inače, računalo je besprijekorno održavano, od registry-a do defragmentacije, malwarea do drivera, uvijek vodim računa.

Čak sam napravio 'gerneralku' na njemu uključujuči detaljno održavanje, čišćenje i testiranje clockova

procesora i kartice par dana prije izlaska igre.

FFFUUU.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Koji su ATi driveri najbolji za igru? Ja sam na 11.9 pa me zanima isplati li se na neke novije ići? iskustva? Anyone?

14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Budite sretni što možete normalno igrati, meni ne radi da se okrenem naopako.

Low, med, hi, ultra... igra klizi par minuta savršeno i zatim počne trzanje koje završi na 'smrzavanjima' ekrana

na 5-6 sekundi, svakih 10ak sekundi.

FFFUUU.

steta, vidim da imas pravu gaming masinu....

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Koji su ATi driveri najbolji za igru? Ja sam na 11.9 pa me zanima isplati li se na neke novije ići? iskustva? Anyone?

Ja imam preview 3 i nemam nikakvih problema. A oni su navodno napravljeni baš za BF3.

Nisam ni dirao grafičke postavke koje mi je igra automatski postavila. Samo sam uletio u igru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 14:59 (ZC_Someone).
16 godina
ZC_Someone kaže...

Ja imam preview 3 i nemam nikakvih problema. A oni su navodno napravljeni baš za BF3.

Nisam ni dirao postavke grafičke postavke koje mi je igra automatski postavila. Samo sam uletio u igru.

Downloading ;)

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ma kakav gaming rig, prosječno dobra konfiguracija sa starom memorijom.

But the point is, kad mi igra radi, radi na high-ultra tako glatko da je to divota, avg 55 FPS sa 4x AA jer je 560ti clockana nemilo, zajedno sa procesorom-

nažalost, nakon 2 minute igranja, sve ode u papar.

Bring out your dead!
17 godina
forzzuk kaže...

But the point is, kad mi igra radi, radi na high-ultra tako glatko da je to divota, avg 55 FPS sa 4x AA jer je 560ti clockana nemilo, zajedno sa procesorom-

Prvo što bi pokušao je sve što je OCC, kao cpu i gpu ali tako i memoriju na default taktove, onda bi update drivera napravio i tad pokušao ponovo pokrenut BF3.

14 godina
neaktivan

probaj postavit video postavke na auto i ne diraj nista ..... ja sam promjenio samo teksture u ultra a ostalo na high i iako sam imao visok FPS se igra smrzavala nakon par minuta ... nakon vracanja sve na high sve radi ko podmazano (testiraj pa vidi :) ) ..... ima brdo ljudi po EA forumu sa slicnim problemom .... nevezano za cpu/gpu

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Igra ždere previše RAM-a... igranje sa 2 gb je nočna mora....svako malo nekakav lagg 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
xyan kaže...

nije prosjecan....daleko od toga.Mislim da je prosjek HD4850 danas vise nego 560Ti (ako govorimo o Hrvatskoj). DRuga stvar vani, ali vani je i puno visi standard! Da fakat, probaj ono automatsko downclockanje iskljuciti i takve glupsti u biosu, mozda je do toga...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Good thinking, upravo testiram 280.26 stare drivere pa cu se pozabaviti i s tim.

Palo mi je na pamed da možda Afterburner ne stvara nekakav konflikt jos jucer pa sam ga ugasio, izbrisao i probao s riva tunerom i ista stvar.

Obično kod ovakvih problema bude ili neko banalno rješenje ili nikad ne otkrijem u čemu je stvar.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

svi grafički problemi samrzivanje itd. kod mene su u teksturama,mogu normalno igrat samo ako su na medium. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice