Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

bit ce jedino je8eno sto cu morat na sva servera po tagove... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Battlefield 3

ali niti ne treba pretjerivati sa AA jer na 1080p nema razlike između 4x ili 16x,čekam key...mob na wifiu spreman.

origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...
Tonči kaže...

bit ce jedino je8eno sto cu morat na sva servera po tagove... :/

Ne nužno. Vidjet ćemo kako je popunjen HC i kako su ljudi zadovoljni. Slobodno s prijedlozima. Sve osim pravila je moguće mijenjati - jedino što nije je da nema posebnih pravila, dakle, nećemo isključivati ništa.

Naravno, moguće je da neke mape (poput trenutne kišne) budu stvarale problema većini zbog grafike (čak i meni na GTX580 zna trzati). Ako bude većini i često problema, te ćemo mape ukloniti iz liste-

16 godina
thesekiman kaže...

Imam neki osjećaj kao da Crytek ima prste u FB 2.0 Enginu {#}

Pogotovo ima sličnosti odmah u prvoj misiji.

Predobro izgleda, a i iznenađujuće dobro radi na Ultra postavkama. Umjesto HBAO sam stavio SSAO i odmah dobio nekih 10-tak FPS-a više.

Jeli se primjećuje razlika ultra u odnosu na high.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pingovi:

T-Mobile LTE - 38ms.

T-Com DSL (10mbps) - 45ms.

B.net - 55ms

Optima - 60ms

Iskon DSL - 48ms

AMIS - 58ms

Ako tko ima neku drugu informaciju, neka se javi. Za sada su pingovi OK.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko sam cuo Need ammo i Need medic automatski izgovara kada se nadje u blizini drugog igraca. Pa provjerite :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

BUG Online server je pokrenut, informacije ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/122152.aspx

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

12 0 hvala 6
17 godina
moderator
dex3108 kaže...

Koliko sam cuo Need ammo i Need medic automatski izgovara kada se nadje u blizini drugog igraca. Pa provjerite :D

Razmjenjivali smo supressive rafale, lagano potiskujući neprijatelja u pozadinu. Recon iz tima nam je dojavio da se neprijatelj koncentrirao na obranu dijela koji je ležao ravno ispred nas, pa smo nas trojica odlučili napustiti tim i prići im s desnog boka, kroz močvaru i gusto korjenje koje nas je štitilo od pogleda. Puzali smo, jer su nam bogovi dali prone, pazeći da ne slomimo ni grančicu i tako odamo položaj. Bio sam support jer sam prirodno zgodan i jak, a druga dvojica su bolovali od Tourette sindroma i sasvim nenadano povikali: Need ammo!

I dobili su ammo... od neprijatelja... ali bez čahura i baruta...

Pa koji k mi se igrač ima automatski derati ako nemam metaka? Deraće se kad se ja želim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 12:41 (DrNasty).
15 godina
Battlefield 3

još jedno pitanje, vi koji vec igrate punu igru, jel imate mogucnost da promijenite ime u igri u odnosu na ono sa origina?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

gurat će valjda i moja na High kad joj malo povisim taktove. I ne mislim igrati sa svim opcijam uključenim,AA ću isključiti i HBAO,valjda će onda moći na High.

U tom slučaju će raditi bez problema. 

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo instalirao ga dobar je mmmmmmmmmmmm  :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
athlon64 kaže...

još jedno pitanje, vi koji vec igrate punu igru, jel imate mogucnost da promijenite ime u igri u odnosu na ono sa origina?

http://battlefieldo.com/origin-id-changer-windows/

16 godina
Battlefield 3

Evo nekih uočavanja:

1. Neznam da li ste uočili ogroman chat screen u igri koji po meni užasno iritira i stavrno smeta.

2.Koliko sam uočio VOIP funkcija je moguća jednio preko Origin i ako imate frendove dodane na Origin-u (to je neka vrsta integracije VOIP-a u igri) blesavo po meni

3.Koji bi po vama program bio najbolje koristiti za VOIP u igri i npr. da se svi odlučimo koristiti jedan i svi svakog dodaju tako da nas ima. (Origin, Mumble, Skype, Team Speak,...)

4.Kad ide Bug game server za BF3

Tako ako se odlučimo za određeni program da svi to koristimo kao BF3 (CRO_TEAM) ili tako nešto.

i usput neka bude free bez ikakvih trail verzija (reklamne stvari) i da radi kao beba.

Hvala

2 Xfire
7 Mumble
2 Ventrilo
1 Skype
20 Teamspeak
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
NiramX kaže...
athlon64 kaže...

znaći ovi mogu promijenit ime na originu?? zakon :D

15 godina
LuX_CRO kaže...

Evo nekih uočavanja:

1. Neznam da li ste uočili ogroman chat screen u igri koji po meni užasno iritira i stavrno smeta.

2.Koliko sam uočio VOIP funkcija je moguća jednio preko Origin i ako imate frendove dodane na Origin-u (to je neka vrsta integracije VOIP-a u igri) blesavo po meni

3.Koji bi po vama program bio najbolje koristiti za VOIP u igri i npr. da se svi odlučimo koristiti jedan i svi svakog dodaju tako da nas ima. (Origin, Mumble, Skype, Team Speak,...)

4.Kad ide Bug game server za BF3

Tako ako se odlučimo za određeni program da svi to koristimo kao BF3 (CRO_TEAM) ili tako nešto.

i usput neka bude free bez ikakvih trail verzija (reklamne stvari) i da radi kao beba.

Hvala

slažem se da se moramo svi složit pa koristit istoga, po meni skype je Daleko najbolji, nikad nisam ima probleme s vezom.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

tako dobro radi na dualcu? super onda,izgleda da je vrhunski optimizirano.

Jest, igra je super optimizirana. HD6970 vrti na maksimalnim postavkama (1680x1050) s minimalnim FPS-om 35, dakle glatko bez ikakvog trzaja ili mučenja. Stvarno super ide obzirom na vizualnu kvalitetu.

15 godina
ATiGamer kaže...
antimadridista kaže...

tako dobro radi na dualcu? super onda,izgleda da je vrhunski optimizirano.

Jest, igra je super optimizirana. HD6970 vrti na maksimalnim postavkama (1680x1050) s minimalnim FPS-om 35, dakle glatko bez ikakvog trzaja ili mučenja. Stvarno super ide obzirom na vizualnu kvalitetu.

a ok,nisi valjda očekivao da sa HD 6970 nećeš moći na Ultra?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

a ok,nisi valjda očekivao da sa HD 6970 nećeš moći na Ultra?

Naravno da sam imao ultra u planu ali kad pogledaš neke igre koje imaju za dvije stepenice lošiju grafiku a imaju pun qurac framedropova, onda je jasno koliko je igra dobro optimizirana.

13 godina
protjeran
Kada ovo čitam poželim i ja zaigrati na Ultra. Šteta što ne mogu. :(
15 godina
NiramX kaže...
Kada ovo čitam poželim i ja zaigrati na Ultra. Šteta što ne mogu. :(

mislim da igra i na High izgleda bolje od svih ostalih igara na tržištu,osim možda Metro 2033. Tako da je to super.Kakve su bile najave prepao sam se da neću moći ni na medium sa GTX 460,ali obavili su odličan posao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
NiramX kaže...
athlon64 kaže...

Nevjerujem tim aplikacija jer EA ili Origin bi imao u sebi integriran ID changer, a ne bi koristio neku aplikaciju van svoje aplikacije, ovo mi je prije neka aplikacija za krađu identiteta ili ostalih.

Moje mišljenje.

13 godina
protjeran
LuX_CRO kaže...

Nevjerujem tim aplikacija jer EA ili Origin bi imao u sebi integriran ID changer, a ne bi koristio neku aplikaciju van svoje aplikacije, ovo mi je prije neka aplikacija za krađu identiteta ili ostalih.

Moje mišljenje.

Sada sam primjetio da i imaju. 

http://www.origin.com/us/change-id

15 godina
LuX_CRO kaže...
NiramX kaže...
athlon64 kaže...

Moje mišljenje.

da, samo sto je 20 ljudi komentiralo da aplikacija radi.

16 godina
athlon64 kaže...
LuX_CRO kaže...
NiramX kaže...
athlon64 kaže...

Moje mišljenje.

Ma ja sam ti nevjerni Toma, nevjerujem dok netko ne proba ah šta ćeš (a pivu ću)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Platoon Hrvatski Pimpeki   [PHP]

ajmo rvati dobrodošli ste svi!!  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240982095149/

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 13:06 (Larsy051).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Pitanje za iskusne igrace BF serijala.

Kako se rjesava voice chat kad vas igra vise od 4 frendova na jednom serveru kao isti tim?

1) 4 po 4 se vezete u voice chat, ovisno o squadu?

2) Ili svi zajedno, svejedno koliko vas je?

Ako je 1) onda je sigurno laksi chat, ali nikako (osim tipkanja poruka) niste medjusobno u kontaktu

Ako je 2) onda je sigurno tesko nesto razumjeti, pogotovo ako vas je vise, ali je zato vrlo lako organizirati nekakav uskladjeni napad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LuX_CRO kaže...
athlon64 kaže...
LuX_CRO kaže...
NiramX kaže...
athlon64 kaže...

Moje mišljenje.

Ma ja sam ti nevjerni Toma, nevjerujem dok netko ne proba ah šta ćeš (a pivu ću)

ma evo izgleda da ima origin :  http://www.origin.com/us/change-id#

15 godina
Battlefield 3

Imas originalnu od origina za id change, zasto bi koristio neku drugu...

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...

Imas originalnu od origina za id change, zasto bi koristio neku drugu...

Nije bilo do nedavno. 

17 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Pitanje za iskusne igrace BF serijala.

Kako se rjesava voice chat kad vas igra vise od 4 frendova na jednom serveru kao isti tim?

1) 4 po 4 se vezete u voice chat, ovisno o squadu?

2) Ili svi zajedno, svejedno koliko vas je?

Bf je imao voip za squad i prema komandiru ako si squad leader, a podržavali su do 6 ljudi u sqadu što je često bilo sasvim dovoljno. Bc2 je to srezao na 4 igrača po squadu a nemam pojma kako voip radi.

Za više ljudi treba imati vent ili ts.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 13:09 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice