Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam neki osjećaj kao da Crytek ima prste u FB 2.0 Enginu {#}

Pogotovo ima sličnosti odmah u prvoj misiji.

Predobro izgleda, a i iznenađujuće dobro radi na Ultra postavkama. Umjesto HBAO sam stavio SSAO i odmah dobio nekih 10-tak FPS-a više.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Abomb kaže...
xyan kaže...
(...)

jedini FPS koji jos ima zanimljivu pricu jest Mass Effect, al to je iz razloga sto se oni bavu drugim rasama i cijelom galaksijom i univerzumom pa mogu napravit sto god oce. BF kao i svi drugi ce imat vec ispoliranu radnju. Napravi drzavnog neprijatelja i nekoliko mu pomocnika, i tvoj posao da spasis svoju zemlju ( ili u slucaju amerikanaca, cijeli svijet, jel kad bi se njih unistilo ostali bi pali kao musice{#})

FPS? Ako misliš da je Mass Effect FPS, nemaš pravo komentirati njegovu radnju.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

No ajde čovjek je mislio TPS. Nije baš da je fulao puno, isti shit samo iz malo druge prespektive.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
moderator
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

No ajde čovjek je mislio TPS. Nije baš da je fulao puno, isti shit samo iz malo druge prespektive.

Akcijski RPG možda?

16 godina
odjavljen

zavisi koji dio... prvi je rpg drugi je, ne znam al rpga ima u tragovima

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Solidno se vuče na mojoj konfiguraciji (1680-1050 35-55 fps):

R.I.P. Marco Simoncelli 1987-2011

11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hihihihihi, pa RPG je RPG, ne razumijem zasto bi FPS morao biti RPG....mozda ja imam drugaciji koncept, i drugacije to shvacam pa se zato ne slazem oko te "linearnosti"...razumijem da se netko buni ako je igra previse linearna a cijela se igra temelji na SP komponenti, dok kod igara poput BF, gdje se ona kupuje i temelji prvenstveno na MP komponenti, to ne shvacam kao minus, nego kao plus. Jer tako kroz SP, shvatis pricu, kako bi mogao MP igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1-IVO kaže...

Solidno se vuče na mojoj konfiguraciji (1680-1050 35-55 fps):

tako dobro radi na dualcu? super onda,izgleda da je vrhunski optimizirano.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

hihihihihi, pa RPG je RPG, ne razumijem zasto bi FPS morao biti RPG....mozda ja imam drugaciji koncept, i drugacije to shvacam pa se zato ne slazem oko te "linearnosti"...razumijem da se netko buni ako je igra previse linearna a cijela se igra temelji na SP komponenti, dok kod igara poput BF, gdje se ona kupuje i temelji prvenstveno na MP komponenti, to ne shvacam kao minus, nego kao plus. Jer tako kroz SP, shvatis pricu, kako bi mogao MP igrati...

Pa ne bi se bas slozio. Ja nisam igrao SP kampanju u BF:BC2 i nije mi to uopce smetalo kod igranja MPa. Isto tako ne vjerujem da cu odigrati SP kod BF3, i mislim da necu zbog toga imati problema sa MPom :)

Kao nelinearni fps koji bi naveo kao primjeri, i koji mi se svidjeo, je Stalker:COP.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Lazarus aj 'vamo kartone djelit, vidiš da o ME pričaju.

Točno to što Skank kaže. Ali ME3 će još imati i MP. Ključan RPG element koji je do sada falio.

pls, trebalo je bar 50 ljudi dobiti kartone zbog spama i offtopica u zadnjih 50 stranica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Jedno pitanje koje mi se cini da nitko nije spomenuo:

Da li "day one patch" vec bio ukljucen u verzijama koje igrate?

Jer.. danas je day one, a ljudi ga igraju vec danima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
xyan kaže...

Pa ne bi se bas slozio. Ja nisam igrao SP kampanju u BF:BC2 i nije mi to uopce smetalo kod igranja MPa. Isto tako ne vjerujem da cu odigrati SP kod BF3, i mislim da necu zbog toga imati problema sa MPom :)

Kao nelinearni fps koji bi naveo kao primjeri, i koji mi se svidjeo, je Stalker:COP.

doduse, malo sam predoslovno napisao, naravno da nije neophodan, barem meni izgleda kao da su stvari sjele na mjesto kad odigram SP. Mozda mu je to i cilj?

17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Uključen je jer su rekli da Commo Rose dolazi s day-one patchom.

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Uključen je jer su rekli da Commo Rose dolazi s day-one patchom.

{#}

Već sam se brinuo: "Where the f*** is the Commo Rose?" jer ga nitko nije spominjao (osim nekoga ovdje na forumu)...

EDIT:

Dakle tako onaj skok izgleda...

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 11:34 (roko121roko).
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Abomb kaže...
xyan kaže...
(...)

jedini FPS koji jos ima zanimljivu pricu jest Mass Effect, al to je iz razloga sto se oni bavu drugim rasama i cijelom galaksijom i univerzumom pa mogu napravit sto god oce. BF kao i svi drugi ce imat vec ispoliranu radnju. Napravi drzavnog neprijatelja i nekoliko mu pomocnika, i tvoj posao da spasis svoju zemlju ( ili u slucaju amerikanaca, cijeli svijet, jel kad bi se njih unistilo ostali bi pali kao musice{#})

za mene je imao sve karakteristike FPS-a... jbg...

al poanta je da vojne price u nekom realnom vremenu ne mogu puno varirat, bitno je kako oni prikazu pricu....

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

{#}

Već sam se brinuo: "Where the f*** is the Commo Rose?" jer ga nitko nije spominjao (osim nekoga ovdje na forumu)...

Samo kažu da je trenutno Commo Rose sh*t. Nema ni NEED MEDIC i NEED AMMO na njemu.

Al mislim da je netko stavio ili sam negdje pročitao da nastavljaju raditi na njemu i da će dodati još neke opcije poput need medica, need ammo, još neke naredbe...

15 godina
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

{#}

Samo kažu da je trenutno Commo Rose sh*t. Nema ni NEED MEDIC i NEED AMMO na njemu.

Al mislim da je netko stavio ili sam negdje pročitao da nastavljaju raditi na njemu i da će dodati još neke opcije poput need medica, need ammo, još neke naredbe...

mislim da sam negdje pročitao da sam možeš birati koje će ti opcije biti u commo-rose-u.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
U principu su to ubacili tek toliko, da ekipa prestane kenjati.
Onda bolje da nisu.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa prema njima je ona ovo trenutno poldovršena verzija.

Al kao što kažeš stavili su ju u igru u ovom stanju da ljudi zašute...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Onda bolje da nisu.

Uglavnom u neko buduće vrijeme će doći bolja verzija comma-ross

http://www.enterbf3.com/news/606-comma-rose-screenshots/

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta reći ? Koju posluku porati svima vama ? 

Mogu vam samo reći da uživam u svim čarima ove igre ( kao što će te i vi ) od fenomenalne grafike do zapanjujućih zvukova. Sada SP rasturam i poprilično je solidan. Dosta sati predstoji igrati ovu igru, mislim na MP :D

Life is Hard :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ekipa sta s ovima koji nisu uzeli LE nego obicnu verziju igre, njih ce samo izbacivat sa servera kad okrene wake island ili neku od mapa jel?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

ekipa sta s ovima koji nisu uzeli LE nego obicnu verziju igre, njih ce samo izbacivat sa servera kad okrene wake island ili neku od mapa jel?

vjerojatno neće ni prikazivati servere na kojima se igra ta mapa.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Od jutros je u funkciji HC server u Frankfurtu koji kod nas ima ping oko 38 milisekundi na T-Mobile/T-Com mreži. B.net provjera uskoro.

Server je u fazi da radi, ali nije još sigurno kako i rade li miješani modovi mapa. 64 igrača su dozvoljena, a za sada je namješten Rush na sve mape.

Server NEMA niti će imati posebna pravila, ograničenja ili bilo što - sve što je moguće u igri, dozvoljeno je - osim varanja. Nadajmo se da će PB raditi kako treba ovaj put.

Server možete pronaći filtriranjem po imenu za (bez navodnika) "CodeCentral.org" - ili ako vam BattleLog izlista Hardcore listi.

Server je RANKED. Moguće je igrati 1 na 1 i uključen je PB.

Za server se neće tražiti novac - 64 igrača sponzorira jedna američka softverska tvrtka za koju radim. Za sada ne trebaju reklamu, pa je neće ni dobiti. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 12:09 (Tonči).
Moj PC  
14 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
Danny_HR kaže...
Onda bolje da nisu.

http://www.enterbf3.com/news/606-comma-rose-screenshots/

Nisu ga trebali ni stavljat kad nema need medic i ammo.

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

dajte ako netko igra sa GTX 460 da mi kaže na kojim detaljima igra,možete i u pm ako ne želite ovdje.

Varijanta sa 1 GB može bez problema na High. Za ovu drugu ne znam. 

15 godina
NiramX kaže...
antimadridista kaže...

dajte ako netko igra sa GTX 460 da mi kaže na kojim detaljima igra,možete i u pm ako ne želite ovdje.

gurat će valjda i moja na High kad joj malo povisim taktove. I ne mislim igrati sa svim opcijam uključenim,AA ću isključiti i HBAO,valjda će onda moći na High.

15 godina
Tonči kaže...

Od jutros je u funkciji HC server u Frankfurtu koji kod nas ima ping oko 38 milisekundi na T-Mobile/T-Com mreži. B.net provjera uskoro.

Server je u fazi da radi, ali nije još sigurno kako i rade li miješani modovi mapa. 64 igrača su dozvoljena, a za sada je namješten Rush na sve mape.

Server NEMA niti će imati posebna pravila, ograničenja ili bilo što - sve što je moguće u igri, dozvoljeno je - osim varanja. Nadajmo se da će PB raditi kako treba ovaj put.

Server možete pronaći filtriranjem po imenu za (bez navodnika) "CodeCentral.org" - ili ako vam BattleLog izlista Hardcore listi.

Server je RANKED. Moguće je igrati 1 na 1 i uključen je PB.

Za server se neće tražiti novac - 64 igrača sponzorira jedna američka softverska tvrtka za koju radim. Za sada ne trebaju reklamu, pa je neće ni dobiti. :)

Meni na OPTIMI  je 60ms

15 godina
antimadridista kaže...
NiramX kaže...
antimadridista kaže...

gurat će valjda i moja na High kad joj malo povisim taktove. I ne mislim igrati sa svim opcijam uključenim,AA ću isključiti i HBAO,valjda će onda moći na High.

ja sam probo na ultra sve sa mojom gtx icom,ide to,al neznam dali je do same igre ili do grafe(smanjivao sam na medium isto se dogadja) igra trza opasno kada treba krenut filmic neki ili kada je checkpoint,to me zivcira,i neznam di se mjenjaju kontrole.

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Mogu potvrditi da će BF4 imati potpuno funkcionalan commo rose:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice