- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mala informacija (ispascu hejter ali sta me briga) EA je navodno zabranio izbacivanje Review-a svima prije izlaska igre. Cak nisu jos ni poslali igru novinarima:
http://www.gamesthirst.com/2011/10/19/ea-delays-battlefield-3-review-embargo-wont-be-up-before-launch/
Na jednu ruku sumnjivo zbog kvalitete same igre, a na drugu ruku opravdano jer s day-one patchom su najavljene neke (ključne) dodatne stvari. Command rose, vjerojatno puna verzija mape, balansiranje jačine svjetiljke, balans nekih oružja, možda čak i podrška za joystickove, itd...
da i kaj sad.nevidim sta je lose u tome.ionako je sigurno da vecina gaming populacije mlađa od 17-18god....
Prema statistikama prosječna starost gejmera u u SADu je oko ili iznad 30...
da će im bit teška nevjerujem,a ni dosadna
teže je igrat sam(cod) nego timski
Da koordinirati se s troje ili više drugih ljudi je jako jednostavno. Vidi se da imaš puno iskustva u timskoj igri kad si to uspio zaključiti.
Zato si i ti bio za to da se onemogući bilo kakva timska igra u BF3, jer ovi koji igraju u timu imaju bolji K/D od tebe pa te to muči.
boze kako dobro izgleda
Jasno ti je da nisu sve scene iz igre?
Btw. jel to Generation Kill?
Ako ne vidiš, i sam si blizu te dobne skupine.
Srećom, da se isfiltrirati ekipa s kojom igraš i server(i).
Off smo, dosta.
Da ali nekužim kakve veze ima koliko neko ima godina sa igrom koja igra.Ma da.Po tvojem bi BF samo smjeli igrat igrači iznad 20+ godina.
inace jedan od najboljih timskih bf igraca s kojim sam ikad igrao ima manje od 16godina,pa ne vidim u cemu je toliki deal.
Neka slika kaže više od riječi ....
može se skinut clone dvd i onda isto upišeš samo key
sve je skoro isto kao i za origin
Nije isto.
da će im bit teška nevjerujem,a ni dosadna
teže je igrat sam(cod) nego timski
WTF? Glupost prvog stupnja.
boze kako dobro izgleda
Jasno ti je da nisu sve scene iz igre?
Btw. jel to Generation Kill?
Aha...
Barem sinoć nisam trčao doma da skinem BF3 I nakon skidanja skuzim da je izlazak za tjedan dana. :(
Neke od postavki za servere
šta znače ljestve u banu
valjda number?
Neke od postavki za servere
šta znače ljestve u banu
Number, kao i svugdje, pretpostavljam.
znam to,nego zbog čega se daje ban?
1) znam to,
2) nego zbog čega se daje ban?
1) Pa zašto onda pitaš?
2) Ajde logički razmisli.
zbog teamkilla
zbog teamkilla
samo zbog njega ili ima još? a vrijeđanje i psovanje na chatu?
nemorate me td-awnat zbog ovog kaj cu reci, al BIO sam, naglasak na BIO, COD-ovac, i cesto su me znali banat kad sam ih ownao, a sve zbog toga kaj su oni glupi, pa nonstop uletavaju na istu foru, u iste prolaze XD a ja sa kalashem :P
How to unlock Battlefield 3 on the 24th
Eto da mozemo i mi prije igrat :)
http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/
Dobro procitajte sta pise i kako napraviti.
Hvala Domiju na linku.
Nije pozeljno igrat multiplayer jer cete igrat na US serverima.
Neki SP-CO OP mozda.. :)
Ne.Nebi trebalo,jer mjenjas IP. Nista drugo
To ti je isto kao da si instalirao na laptop igru i otisao kod tete u Ameriku i tamo igrao.
Samo izmjeni u Originu Country- US a ne Croatia ili sta vec.
Pa neće svijet propasti zbog tri dana razlike. Samo si možeš pokvariti doživljaj igrajući na američkim serverima.