Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.088.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kach kaže...

Kaj pa,nis onaj koj je uzeo LE bez PWP morat ce izdvojit jos dodatnih neznam 5$ da otkljuca ta ekskluzivna oruzja.đ

Po toj teoriji postoje 2 vrste LE.

Da, i?

Pa od početka je poznato da određeni dućani nude određene bonuse i da će samo na Originu igrači dobiti baš sve bonuse... Ne vidim kaj se čudiš ko pura dreku.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa cudim se tome kak se nemre otkljucati tokom igre nego ce se kasnije jos dodatno naplacivati pwp.

Znao sam i ja da pwp dobijas preko nekih storova.Al me nije diralo to jer sam msilio da cu tak i tak to moc otkljucat sve kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:09 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Pa cudim se tome kak se nemre otkljucati tokom igre nego ce se kasnije jos dodatno naplacivati pwp.

Znao sam i ja da pwp dobijas preko nekih storova.Al me nije diralo to jer sam msilio da cu tak i tak to moc otkljucat sve kasnije.

a konkretno mene osobno zaboli što ću tipa imat 32 oružja, a ne 34-35 ....

auuu problema

16 godina
odjavljen
kach kaže...

Mene čudi to plaćanje općenito. Ja platim struju i umjesto da otključam grijanje, moram i to platit. Pa vodu. Pa kad registriram auto, moram plaćati dodatak za šume, dodatak za ceste, dodatak za gume, naknadu za uslugu naplate dodataka. Sve nešto košta, k vragu! Umjesto da otključam.

16 godina
moderator
kach kaže...

Fora je u tome kaj nitko ovdje od vas nema pojma,i ono sto sam napisao je istina!NECE SE MOC UNLOCKATI TOKOM IGRE!!!!!MORAT CE SE DODATNO PLATITI DA BI DOBILI PWP!!!

Već je rečeno da čete to svi dobiti do kraja godine,kaj se plačeš odmah.

Imaš i na battleblogu to,bezveze tu širiš dezinformacije.

سمندری ڈاکو
17 godina
kach kaže...

Kaj pa,nis onaj koj je uzeo LE bez PWP morat ce izdvojit jos dodatnih neznam 5$ da otkljuca ta ekskluzivna oruzja.đ

Po toj teoriji postoje 2 vrste LE.I to 100% nitko ovdje nije znao.Svi misle kak bu se pwp ljepo unlokao tokom igre ko kak je bilo sa bc2 limited edition stvarima.

gdje si ti našao da će pwp pack doći 5$,kada je sam dice rekao da je free kroz par mjeseci

BF3:crna_bandera
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kak ne kuzite da tog prije nije bilo. Kad su se oruzja u bf-u morala dodatno kupovat?? U bc2 limited edition si dobio tracer,pistolj i jos neke specijalizacije,koje si tak i tak bez le mogo BESPLATNO otkljucati tokom igre,a ovdje nije tak.Nego bus morao platit dodatno taj pwp i to mi je skroz jadno.

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

BF3 Launch Trailer:

Fenomenalan Trailer!

Battlelog: wip3out_HR
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Kak ne kuzite da tog prije nije bilo. Kad su se oruzja u bf-u morala dodatno kupovat?? U bc2 limited edition si dobio tracer,pistolj i jos neke specijalizacije,koje si tak i tak bez le mogo BESPLATNO otkljucati tokom igre,a ovdje nije tak.Nego bus morao platit dodatno taj pwp i to mi je skroz jadno.

Meni je HDZ skroz jadan već desetljećima pa me nitko ne šljivi. {#}

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
kach kaže...

Već je rečeno da čete to svi dobiti do kraja godine,kaj se plačeš odmah.

Imaš i na battleblogu to,bezveze tu širiš dezinformacije.

Jasmeet: As of now the information we do have is it will not be available in the game for free,to su mi danas rekli na ea chatu.Ne kuzim vi tvrdite da je free ,a na ea chatu tvrde ovo sto ja sad govorim.Tko je upravu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:38 (kach).
13 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

BF3 Launch Trailer:

{#} 1:30 ... New York 

16 godina
moderator
kach kaže...

Jasmeet: As of now the information we do have is it will not be available in the game for free,to su mi danas rekli na ea chatu.Ne kuzim vi tvrdite da je free ,a na ea chatu tvrde ovo sto ja sad govorim.Tko je upravu?

Na tom chatu puno govore.

Bolje pitaj na twitteru nekog od dajsovca.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Ko da je taj pwp bitna stavka i bez njega neces moc igrat!! Karkand je ono kaj je bitno..mapu bez odredenih oruzija mozes igrat ali oruzija bez mape nemres ;)
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Pa jebote kad bi vi pravili igru to bi ispalo nesto revolucionarno, jer sta god napravio EA ili netko drugi vama nevalja ili nekog kopiraju.

Uopće nebitno koga ili što su kopirali ili nisu. Više puta u nekoliko minuta svoditi gameplay na pritisni tipku da nastaviš animaciju meni uopće nije zabavno. S tim kao da su mi rekli: "Sry, al nemamo nikakve kreativne ideje kako da te zabavimo, pa evo stiskaj gumbiće a mi ćemo sve ostalo". Rađe bi da se takve sekvence odvrte ko neka vrsta animacije a ne da me pokušaju zadiviti s takvim jeftinim forama.

Gle jednim pritiskom gumba je moj lik u igri izveo deset poteza i ubio osam frajera, koji sam ja skiller!

-.-

A hvala bogu ima i zbilja dobrih FPS singleplayera, niti ne moraju raditi nešto originalno al nek onda bar kopiraju njih.

kach kaže...

PWP je jedan od ekskluzivnih bonus DLCa koji je EA dao nekim partnerima da bi ti partneri mogli privući čim više kupaca. Isto kao i ekskluzivne dogtagove, spectat kitove i sl.

Ti DLCovi nisi vezani uz LE već o trgovcu ovisi uz koju verziju će davati taj DLC. Tako naprimjer GMC daje PWP kao bonus uz preorder obične, a ne LE, verzije.

I svi ti DLCovi će naknadno biti dostupni svima. Za PWP je potvrđeno da će ga svi dobiti besplatno, za ostale ne znam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:50 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...
toTheCore kaže...

BF3 Launch Trailer:

Singleplayer izgleda nevjerovatno.

16 godina
Battlefield 3

Ja isto mislim daj e za PWP tako,a SPECTAT dogtagovi i obleka će se naplaćivat 100%, već se može i kupit na npr. g2play....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Je li tko još naručio igricu preko GamesPlanet.com ja još jutros dobio fast download link taman mi se igr skida

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
floks kaže...
CroChef kaže...
toTheCore kaže...

BF3 Launch Trailer:

ovo odmah sa početka me podsjeća na black ops,ona ispitivanja

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
odjavljen
M4X kaže...
floks kaže...
CroChef kaže...

Malo je lejm :P

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

kach kaže...

PWP je jedan od ekskluzivnih bonus DLCa koji je EA dao nekim partnerima da bi ti partneri mogli privući čim više kupaca. Isto kao i ekskluzivne dogtagove, spectat kitove i sl.

Ti DLCovi nisi vezani uz LE već o trgovcu ovisi uz koju verziju će davati taj DLC. Tako naprimjer GMC daje PWP kao bonus uz preorder obične, a ne LE, verzije.

I svi ti DLCovi će naknadno biti dostupni svima. Za PWP je potvrđeno da će ga svi dobiti besplatno, za ostale ne znam.

Ovak boli me briga za ta oruzja dal cu ih dobit ili ne,nego me zanima samo ISTINA dali se bu naplacivalo ili ne .Zakaj mi je danas onda preko EA live supporta reko frajer da ce se kasnije naplacivat PWP!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ili vi sirite dezinforamcije ili su ovi na Ea live support chatu retardirani.

2311245672: I want that weapons to be unlock during the game for free.Is that possible?Like in bc2,tracer dart and other stuff
2311245672: sendit.com does not include pwp,and im ok with that!But are thy unlockable during the game for free?Do you understand?
Jasmeet: As of now the information we do have is it will not be available in the game for free,.
2311245672:
Ok,that is what i want to hear. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:06 (kach).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
floks kaže...
CroChef kaže..

Odmah treba otkazat preorder, jer ima neke slicnosti sa COD i ostalih 150 sl. igara.

=XII=SandMan....
14 godina
Battlefield 3

Jedina igra koja mi je slična CoD je Counter Strike... isti gameplay drugačiji art. Nema baš puno FPS igri poput CoD-a... niti BF.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:13 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toTheCore kaže...

BF3 Launch Trailer:

AAAAAAA Kakav trailer! Ludnica živa! Dečki još samo tjedan dana!

17 godina
neaktivan
kach kaže...

Izjava generalnog menađera DICEa Karla Magnusa Troedssona na službenom EAovom Battlefield 3 blog:

A point of clarification for all of our Battlefield fans. We will unlock the contents of the Physical Warfare Pack to all Battlefield 3 players later this year – for free. Read on for more details on this and Back to Karkand.

...

The Physical Warfare Pack will be available as a pre-order bonus all over the globe. Right now, the UK is the only country where it has been announced, but stay tuned to get constant updates on where you can pick this up in your country. And remember, if you do not pre-order, you will still get access to this content at a later date, free of charge. If you do pre-order, you will get access to it from day one.

Obečali jesu, ak će naplaćivati mučka su đubrad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:29 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Razgovor sa EA chata broj 2!

2311245672: will physical warfare pack be later available to all for free???

Lairenlakpam: Hello, May I've your First name ? 

2311245672: Igor

Lairenlakpam: Igor , physical warfare pack is available with Pre order of Battlefield 3 from Origin but we are not sure whether the same will be available for free later. 

2311245672: You are not sure

2311245672: ok

_________________________________________________________________________________

Evo svima vama koji ste sigurni da physical warfare pack bude kasnije bio free,ocito ste vi ti koji sirite dezinformacije!Ovo je drugi ea chat koj potvrduje da nisu sigruni dal ce se naplacivati.

Jeste sretni sad kaj ste me popljuvali ,a bio sam cijelo vrijeme u pravu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:30 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Pocelo je pocelo  {#}{#}{#}{#}{#}{#} {#}

2,0 MB/sec  nije lose 

da malo iskoristim svoju brzu vezu da malo iskoristim svoju brzu vezu
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

@kach

A ti sad vjeruj kome hoćeš. Anonimnoj šuši s chata ili glavnom odgovornom čovjeku DICEa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:32 (ZC_Someone).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Razgovor sa EA chata broj 2!

2311245672: will physical warfare pack be later available to all for free???

Lairenlakpam: Hello, May I've your First name ? 

2311245672: Igor

Lairenlakpam: Igor , physical warfare pack is available with Pre order of Battlefield 3 from Origin but we are not sure whether the same will be available for free later. 

2311245672: You are not sure

2311245672: ok

_________________________________________________________________________________

Evo svima vama koji ste sigurni da physical warfare pack bude kasnije bio free,ocito ste vi ti koji sirite dezinformacije!Ovo je drugi ea chat koj potvrduje da nisu sigruni dal ce se naplacivati.

Jeste sretni sad kaj ste me popljuvali ,a bio sam cijelo vrijeme u pravu?

Mozda da si pratio malo vijesti na twiteru, vidjeo bi da su u par navrata rekli da ce PWP kasnije svi dobit besplatno.Pusti te na EA chatu neznaju gdje im je glava a gdje guzica.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa glupo mi je kaj su tak neorganizirani,neka se izjane tocno svi!Tak mi je svejedno za ta oruzja dal cu ih dobit ili ne.Ali zelim znat odma u startu dal je free ili bu se placalo.

Joj kak su mi sad digli tlak ti sa supporta.Kak mogu tak pricat netocne inforamcije,a frajer iz DICE-a je vec potvrdio da bude bio free za sve.,

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:36 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Van igre, gadi mi se više ovo američko hi-man preseravanje sa marincima, vojskom i glumom svijetskog policajca.

U potpunosti je ušlo opću kulturu neke vrste, uvijek su 'teroristi, pobunjenici, odmetnuta država' vs 'bastion slobode i demokracije, pravedna i moćna nacija'.

Sad kad vidim da je još jedna igra (specifično njezina SP komponenta) rađena na isti priglupi, B-produkcijsko-prepoznatljivo-predvidljivi kalup, preskačem je.

Ne ulazim u grafiku, izvedbu, pacing, atmosferu, tehiču izvedbu općenito niti razinu zabave koju će pružati.. samo u temu kojom je prožeto.

TU if you agree.

Bring out your dead!
Moj PC  
5 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice