Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.089.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Novi multi trailer danas:

https://twitter.com/#!/Battlefield/status/127318309002686464

You thought Wednesday’s multiplayer trailer was exciting? Our explosive Battlefield 3 launch trailer airs later today. Stay tuned!

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Re: Battlefield 3
skank666 kaže...

s provjerenih trackera nemas beda...

ali zašto se igrati i riskirati ako možeš ići na sigurno, uostalo netko ti može nutra strpati keyloggera pa ti mazne origin ili steam ili oboje ;)

16 godina
odjavljen
Andi_zg kaže...

PS3 sp 1 misija

Uh. Ne sviđa mi se. Izgleda jako konzolno. Stiskaj R1 kao manijak da pobijediš u bliskoj borbi, dok skakanje po vlaku podzemne pri 250kmph jednostavno previše kopira CoD. CoD je ipak bolji u tome jer nije u slow motionu kao ovo. Fuj. SP neću igrati.

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
skank666 kaže...

s provjerenih trackera nemas beda...

ali zašto se igrati i riskirati ako možeš ići na sigurno, uostalo netko ti može nutra strpati keyloggera pa ti mazne origin ili steam ili oboje ;)

prije će mi origin i ea stavit nešto unutra nego onaj zaposlenik koji je maznuo bf3

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 12:45 (M4X).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Andi_zg kaže...

PS3 sp 1 misija

Uh. Ne sviđa mi se. Izgleda jako konzolno. Stiskaj R1 kao manijak da pobijediš u bliskoj borbi, dok skakanje po vlaku podzemne pri 250kmph jednostavno previše kopira CoD. CoD je ipak bolji u tome jer nije u slow motionu  kao ovo. Fuj. SP neću igrati.

S tobom nešto nije uredu?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Tommy_123 kaže...
Tonči kaže...

S tobom nešto nije uredu?

pa nije toliko čovjek ni u krivu. Jest da je malo pretjerao,ali i meni nekako vuče na CoD,ali ionako me nije previše briga za SP.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 12:54 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

prije će mi origin i ea stavit nešto unutra

Stavit će ti drogu i backdoor za SOA-u.

16 godina
neaktivan
M4X kaže...

prije će mi origin i ea stavit nešto unutra nego onaj zaposlenik koji je maznuo bf3

WTF?sta je tvoj problem?

bez obzira sta je na tom DVD-u, ta verzija je ukradena... Dobro, podrzajes covika sta ga je maznija, al budi fer i podrzi tvrtku koja se potrudila da omoguci normalno igranje prvi dan...

jel mogli su isto tako svima omogucit na isti dan download onda zamisli kako bi to bilo, iovako ce bit neredno....Pogotovo sa ovim fanaticima koji bi vjerojatno napravili harakiri ako ne budu na serveru  max 1 sat nakon izlaska...

oladi covice ovo je kako god okrenes dobra stvar... dabogda svaka igra imala ovakvu "reklamu"

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj izgleda da ovi na sendit.com dobis samo 4 mape bez Physical Warfare Packa...Dali postoji neki shop di dobis sve?Mape,dog tag pack,specact kit i warfare pack? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Joj izgleda da ovi na sendit.com dobis samo 4 mape bez Physical Warfare Packa...Dali postoji neki shop di dobis sve?Mape,dog tag pack,specact kit i warfare pack? 

Ne, ni jedno izdanje nema više od jednog bonus packa.

Uostalom, rekli su da će svi itemi iz PWPa biti odlockani svima nakon nekog vremena tako neka te to ne brine.

14 godina
neaktivan
sve dobijes na orginu...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav. daj mi recite valja li ovaj http://www.shopto.net/ (dal je pouzdan i za kolko dođe narudžba)???

FrankY
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znaci PWP svi dobijamo sigurno?

0 1 hvala 0
16 godina

DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Pa netko ti može nutra staviti još 3 virusa pa nečeš ni znati. Ne kužim zašto bi skidao neku tamo clone dvd verziju, ako sa origina možeš skinuti 100% sigurnu i čistu igru kao s originalnog dvd-a?

A k tome isti je vrag dal sam skidao clone dvd oprije 3 dana ili tek počeo skidati preload igru s origina danas kad tak i tak igra izlazi tek 28 kod nas, jedino što je razlika što ti u clone dvd verziju netko može utrpati nuta šta hoće.

neće,samo sam htio reć da je taj zaposlenik ili tko god bio omogućio svima da imaju preload a ne samo onima koji su napravili preorder na originu

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Glupo mi je kaj postoji 2 verzije limited editiona,neki su sa pwp i neki se bez pwp.Onak mogli su to bolje razjasniti.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ignore teme do 28. Jedina opcija...

kach kaže...

Glupo mi je kaj postoji 2 verzije limited editiona,neki su sa pwp i neki se bez pwp.Onak mogli su to bolje razjasniti.

Ne postoje dvije verzije LEa. Al baš mi se ne da reći koja je finta s PWPom.

Da je pola od vas otišlo na službenu stranicu BF3 i malo pročitalo neke stvari ova tema bi možda bila i čitaljiva.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 13:51 (ZC_Someone).
16 godina
odjavljen
kach kaže...

totalni kaos su napravili.... tuljani

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zakaj onda postoje neki shopovi koji ti daju pwp,a neki ti nedaju??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Andi_zg kaže...

PS3 sp 1 misija

Uh. Ne sviđa mi se. Izgleda jako konzolno. Stiskaj R1 kao manijak da pobijediš u bliskoj borbi, dok skakanje po vlaku podzemne pri 250kmph jednostavno previše kopira CoD. CoD je ipak bolji u tome jer nije u slow motionu kao ovo. Fuj. SP neću igrati.

Ti se šališ ili?

17 godina
neaktivan
floks kaže...
Tonči kaže...

Ti se šališ ili?

Ne znam što dobroga vidite u tom videu. Meni to miriše na isti shit ko i CoD SP. Ovo stiskenje i tapkanje tipki me ubije. Sve to mi izgleda u najmanju ruku loše, tj. točno onako kako sam i očekivao.

Gotovo sigurno preskačem SP. Možda bi ga i odigrao kad bi slučajno nestalo interneta ali izgleda da zbog battleloga ni to ne će biti moguće.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 14:06 (ZC_Someone).
17 godina
Battlefield 3

Ne vidim što je tu loše da se u SP kampanju doda malo "filmskih scena" i malo uzbuđenja. Od muhe radite slona.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
14 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
floks kaže...
Tonči kaže...

Ti se šališ ili?

Ne znam što dobroga vidite u tom videu. Meni to miriše na isti shit ko i CoD SP. Ovo stiskenje i tapkanje tipki me ubije. Sve to mi izgleda u najmanju ruku loše, tj. točno onako kako sam i očekivao.

Gotovo sigurno preskačem SP. Možda bi ga i odigrao kad bi slučajno nestalo interneta ali izgleda da zbog battleloga ni to ne će biti moguće.

nema više pravog SP kao šta je bio wolfenstein,u pravu si za ove scene i ovo glupavo tipkanje jedne tipke

mogli su se potrudit i ponudit nešto novo,a ne udovoljavat klincima od 10godina

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
floks kaže...
Tonči kaže...

Ti se šališ ili?

Pa jebote kad bi vi pravili igru to bi ispalo nesto revolucionarno, jer sta god napravio EA ili netko drugi vama nevalja ili nekog kopiraju.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 14:39 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kak je ovo glupo,sad ispada da ak je netko narucio LE bez PWP nebude dobio PWP tokom igre osim ak to jos dodatno ne plati.Znaci bio sam u pravu,postoji 2 vrste limited editiona kako jadno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 14:37 (kach).

0 0 hvala 0
13 godina
kach kaže...

Kak je ovo glupo,sad ispada da ak je netko narucio LE bez PWP nebude dobio PWP tokom igre osim ak to jos dodatno ne plati.Znaci bio sam u pravu,postoji 2 vrste limited editiona kako jadno.

Svaka 3 ili 4 poruka na temi je nekakvo tvoje pitanje vezano uz PWP.

Znas li sto se dobije u njemu? Sto je od toga toliko vazno da ti se ocito cijeli svijet (u zadnjih nekoliko dana) vrti oko toga?

I ne citas odgovore na svoja pitanja? Vec ti je vise puta receno da se stvari koje se dobiju u PWPu kasnije u igri moraju otkljucavati, a tko dobije PWP imat ce ih odma.

A i odkud bi netko na forumu 100% mogao znati odgovore na tvoja pitanja. Mozda se nestopromjeni do izlaska igre! Mozda nesto novo dozvole.. nest zabrane.. Tako da i ako dobijes odgovor, on ne mora biti tocan.

Nemoj se uvrijediti, ovo sam dobronamjerno pitao i komentirao.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fora je u tome kaj nitko ovdje od vas nema pojma,i ono sto sam napisao je istina!NECE SE MOC UNLOCKATI TOKOM IGRE!!!!!MORAT CE SE DODATNO PLATITI DA BI DOBILI PWP!!!

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
kach kaže...

Fora je u tome kaj nitko ovdje od vas nema pojma,i ono sto sam napisao je istina!NECE SE MOC UNLOCKATI TOKOM IGRE!!!!!MORAT CE SE DODATNO PLATITI DA BI DOBILI PWP!!!

E, pa?!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj pa,nis onaj koj je uzeo LE bez PWP morat ce izdvojit jos dodatnih neznam 5$ da otkljuca ta ekskluzivna oruzja.đ

Po toj teoriji postoje 2 vrste LE.I to 100% nitko ovdje nije znao.Svi misle kak bu se pwp ljepo unlokao tokom igre ko kak je bilo sa bc2 limited edition stvarima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:06 (kach).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 Launch Trailer:

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
13 0 hvala 8
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice