Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

BC2 mi radi na 50 do 70 FPS-a na HIGH, i 2xAA, shadow je na low, 1280x720... ne znam baš me zanima! pošaljem komentare...

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Je li to promijenjen pass za CB?
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Potvrđujem da novi ati driveri 11.10 ništa nevaljaju.Na CB mi je bilo neigrivo za razliku od 11.8 gdje sve ide fluidno..

Neznam koji su oni k**** napravili ali poboljšali performanse sigurno nisu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

ekipa na kojem serveru vi igrate, kako da se ja spojim s vama? mislim ionako nece uspit jer se na qitch match ne spoji -.-

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ušao sam,ali izbaci nakon nekog vremena,taman kad napravim neki kill

pucao sam iz helića i malo vozao autić

gdje su ti svi ljudi,64igrača a nigdje nikog na mapi,gdje se skrivaju

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ušao sam,ali izbaci nakon nekog vremena,taman kad napravim neki kill

pucao sam iz helića i malo vozao autić

gdje su ti svi ljudi,64igrača a nigdje nikog na mapi,gdje se skrivaju

jbt ja nikako da upadnem u caspian stalno je sve puno....

15 godina

PA na battlelogu nas pronadi i dodaj za prijatelje pa ces vidjet gdje igramo {#}

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
17 godina
Battlefield 3

Svima koji imaju problema sa spajanjem poručujem da počiste hosts file u Windows\System32\drivers\etc

Ovako izgleda čist hosts

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
#    127.0.0.1       localhost
#    ::1             localhost

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:03 (Hummer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Likovi rone po mapi,aktiviraju bombe i ubijaju sve sto god stignu.

Mislim da je beta za mene gotova :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ToMisLaW kaže...
sako9800 kaže...
ToMisLaW kaže...
galinjo24 kaže...
ToMisLaW kaže...

oce mene neko dozivit?

Koliku rezoluciju u BF3-u ( i na kolko high medium low ? ) bi mogo vrtit sa : proc Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz . 4 gb rama i

Sapphire ATI Radeon HD 6770 vapor-X 1GB  128bit ili sa HD 6790 1g 256 bit

eto pog moj pc,sve ultra reza fullhd sve naj ide ufff

znaci sa HD 6790 1g 256 bit , Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz ja bi mogo full hd na High/Medium? O_o :D

Zar je problem skinit betu i vidit, osim ako nemaš flat. Eto meni igra nije fluidna, a CPU mi je na 3.22 Ghz.

imam betu ali nemam jos HD 6790 graficku.. imam jeb... GeForce 210 cekam ovu :D

imas prejaku graficku koja nece biti full iskoristena, ubiti ce te 2 jezgre... bolje da si kupio slabiji gpu tipa hd 58xx ili 57xx i uzeo 4 jezgreni proc, dobio bi daleko vise u smislu performansi

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odigrao za sada 15-ak minuta (koliko sam mogao) Operation Metro i podjeljenja sam mišljenja. Generalno igra je OK, ne sviđa mi se koncept traženja servera preko browsera, i igra je bolesno zahtjevna (Intel C2D 3Ghz, 2GB RAM, ATI HD 5670 1GB) i na najnižim detaljima 800x600 low jedva izvlačim 20 FPS. Gameplay je OK, zvuk savršen (puno bolji od BC2), detaljnije ću zaigrati popodneva.

Skoči u vatru.

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Nakon updejta drajvera i restarta kompa vise mi ne zeli uci u server.Samo mi zapne na joining server.

The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Odigrao za sada 15-ak minuta (koliko sam mogao) Operation Metro i podjeljenja sam mišljenja. Generalno igra je OK, ne sviđa mi se koncept traženja servera preko browsera, i igra je bolesno zahtjevna (Intel C2D 3Ghz, 2GB RAM, ATI HD 5670 1GB) i na najnižim detaljima 800x600 low jedva izvlačim 20 FPS. Gameplay je OK, zvuk savršen (puno bolji od BC2), detaljnije ću zaigrati popodneva.

Browser se i meni ne sviđa.

Neznam kako ja sam probao sa 4650 s overclockom i dobio solidnih 25-40 fps. Uglavnom mogu zaokružiti na 30 fps. Catalyst 11.9 postavke do kraja na performance.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:07 (Hummer).
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...

imas prejaku graficku koja nece biti full iskoristena, ubiti ce te 2 jezgre... bolje da si kupio slabiji gpu tipa hd 58xx ili 57xx i uzeo 4 jezgreni proc, dobio bi daleko vise u smislu performansi

ako kupim bolji procersor trebam i novu maticnu plocu i napajanje i nove rame...

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Meni je baš suprotno. 1600x900 rezolucija sve na ULTRA osim onih gluposti poput AA i AF i imam 35-55 fps. Ima dijelova di mi padne fps naglo za 15 ali to uopće ne osjetim! Igra mi radi fluidno non-stop!

Mjerio sam to sa frapsom pa tako da imam nešto više fps nego to sad dok sam mjerio.

Ono što mi je čudno da nemam skoro nikakav porast fps dok OC-am grafičku sa 850/1200 na 940/1400 tako da sam stavio na stock taktove, kaj će mi se bezveze dodatno zagrijavati.. CPU mi je na 3.38GHz.

E i ako si instalirao ove beta drivere za BF3 to makni, vidim da ljudi imaju više problema snjima nego sa ovim zadnjim 11.8.

Fuck you NATO!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:07 (AA-d00d).
14 godina
neaktivan

I Imam 11.8. Uglavnom teško više od 20FPS u trenutnom gameplayu mogu izvući, što je neigrivo kompletno.

Skoči u vatru.
17 godina
moderator
lzgr kaže...
Ja sam danas igrao 4 runde cb-a za redom, sat i pol i sve je radilo, nije me nijednom izbacilo.
'r u jelaous?

ajde daj pass sirotinji, umjesto što se tu hvališeš...

ovaj mi ne šljaka: shoppingcartsareagoodrid

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:09 (Miro).
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

I Imam 11.8. Uglavnom teško više od 20FPS u trenutnom gameplayu mogu izvući, što je neigrivo kompletno.

11.10 probaj

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dal zna netko sta se može napraviti u vezi ovog crashanja igre, izbaci me svakih 10 min...

jao sad me taman krenulo još imao sam 11-0...{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Možda zato jer imaš x2 procesor =/, BF3 očito dobro iskorištava quad procesore.

Fuck you NATO!
17 godina
ZC_Someone kaže...

Berta ljepo sam ti rekao da te ne ću prihvatiti za frenda {#}{#}

A wiz4rad imaš najbolji avatar ikad, ljubomoran sam.

Hahaha sarge Hartman je preheben:

I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor. From now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?  {#}

::: peace 0n earth :::
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

izgleda da će definitivno otvoriti Caspian:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826564925942036118/

Edit:

ili ipak ne... :-(

kasnje u threadu od nekoga iz DICE-a:

That thread is pure rumour and there are no current plans to open up Caspian Border on PC.
Any changes to that stance will be posted here: http://battlelog.battlefield.com/bf3/devblog/ [battlelog.battlefield.com]

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:16 (animosity_frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...

WTF nabijem ih ako igram njihovu igru neznaci da mi mogu uvaljivati trojance u komp.Ako Avira nesto detekta polupat cu im svima glave tamo.

Nema Avira tu šta da detektuje, nije to trojanac koji će da otvori backdoor koji će neko sa neta da iskoristi, nego "normalna" aplikacija koju si ti instalirao i zatim joj dao određena prava pristupa netu.

Inače, razlika između spywarea i aplikacije koja legalno skuplja podatke o tebi je da je ova druga tokom instalacije to pomenula u EULA-i i mi smo kliknuli "I agree".

14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ma svjestan sam da napredan game engine mora imati neke posljedice za slabije mašine (toliko rezanje kao sakaćenje osvjetljenja neide baš lako, kao recimo teksture), i ovaj komp je vrijeme pregazilo davno, tako da nemam za što kriviti DICE i optimizaciju jer je do mene.

Al ipak pokrivam min zahtjeve :/

Skoči u vatru.
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
AA-d00d kaže...

Ma svjestan sam da napredan game engine mora imati neke posljedice za slabije mašine (toliko rezanje kao sakaćenje osvjetljenja neide baš lako, kao recimo teksture), i ovaj komp je vrijeme pregazilo davno, tako da nemam za što kriviti DICE i optimizaciju jer je do mene.

Al ipak pokrivam min zahtjeve :/

Bilo bi dobro da iskorištva samo quad core.

Moj Phenom 98% zauzete sve jezgre.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

šta su promijenili pass opet

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Očito je igra dosta procesorski zahtjevna, odnosno dosta toga ima CPU za odraditi, kao i u svim dosadašnjim Battlefieldima.

Skoči u vatru.
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja ne mogu ovo igrati zadovoljavajuće. Krene sa dobrim fps-om (30-40) ali onda počne padati do 17-18fps-a, čak toliko da mi se zvuk dupla, odnosno sve čujem 2 puta.

Na CB imam i treperenje textura, sve je na low i off, 11.8 driveri.

Ostatak je 4850 i c2d@3,4GHz, 4GB rama. Uzmem u obzir i lošu internet vezu i imam naslov koji preskačem 25.10.2011 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 13:20 (DrNasty).

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...
WItcher kaže...

Očito je igra dosta procesorski zahtjevna, odnosno dosta toga ima CPU za odraditi, kao i u svim dosadašnjim Battlefieldima.

bilo bi bolje da se grafičke više muče

M4X @ 3.14zda GHz
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice