koje drivere da stavim? imam hd5850 i 64-bitni OS
zadnje ili neke druge?
ako nemas zadnje ponudit ce ti origin drivere i skines ih od tamo
tako sam ja za 5850 i 64bit os :)
koje drivere da stavim? imam hd5850 i 64-bitni OS
zadnje ili neke druge?
ako nemas zadnje ponudit ce ti origin drivere i skines ih od tamo
tako sam ja za 5850 i 64bit os :)
Dosada nisam naišao na velike bugove,igra ide fluidno,nišanjenje je nekako nezgodno lelujavo.To mi najviše smeta i volio bi da su to uradili poput bc2 koji je po meni još nenadmašan.Jedan detalj o izgledu zaklona od vreča mi nikako nije jasan,to bi več u beti trebalo izgledat realnije a ne poput zida.
Je**m im ja mater!Pokušavam cijelo popodne ući na server s Caspianom i nemogu!!!!!Arghhhhh!
Čekaš sat vremena i pokušavaš i onda jedan iziđe i u roku od pola sekunde već je opet pun!!!!!!!!!
Ma marš...kreteni stavili nam 5000 glupih metro servera,a ono što ljudi najviše hoće to ne daju......
meni je jos uvijek problem vezan za mis..neznam jel do drivera ili cega,al stvarno ide na zivce,nemozes ni igrat kak spada..
meni je jos uvijek problem vezan za mis..neznam jel do drivera ili cega,al stvarno ide na zivce,nemozes ni igrat kak spada..
idi u opcije controls i makni onaj input tj na raw.
13 level i dosta mi je za danas.
Hmm Caspian Border nije fluidan i tu FPS padne čak na 25 kad se leti itd. Mislim da tu treba optimizacije.
Ja stavio sadskidati i leti mi 3% na minutu i baš ću vidjeti kak mi radi na mom lapu,mislim da će ga oznojiti...
Na drugom kompu moram preć na win 7 a to baš i nebu lahko.....pa budem moral ptičekat tamo izgledas oriđiđi igru...
Igra fantasticno izgleda iako ima još puno mjsta za poboljšanja i nadam se da ce finalna verzija biti jos bolja. Full hd rezolucija , auto mi je stavio sve na high i odlično radi, tj leti s tim da sam još na catalist 11.8 driverima, sad baš skidam 11.10 beta koja donose optimizaciju za BF3..
U igri imam ime nke brojeve 56746497496496 jel zna ko di se to mjenja?
oce mene neko dozivit?
Koliku rezoluciju u BF3-u ( i na kolko high medium low ? ) bi mogo vrtit sa : proc Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz . 4 gb rama i
Sapphire ATI Radeon HD 6770 vapor-X 1GB 128bit ili sa HD 6790 1g 256 bit
kako uči u Caspian Border
oce mene neko dozivit?
Koliku rezoluciju u BF3-u ( i na kolko high medium low ? ) bi mogo vrtit sa : proc Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz . 4 gb rama i
eto pog moj pc,sve ultra reza fullhd sve naj ide ufff
Igra me definitivno razocarala. S konfiguracijom pod moj pc je jedva mogu pokrenuti (apsolutno neigrivo). Hrpa bugova, ogroman lag, glupo podesavanje kontrola i drugih opcija. I recon clasa je stvarno prejaka.
kako uči u Caspian Border
Pješke.
Pritisnes na server i join onda pass ti je nesto sa kolicima pise gori.
battlelog je sad sve,serveri,statsi,ekipa i info o oružjima itd.nije loše priznajem a naravno još se sve to treba pačirat itd.
Igra me definitivno razocarala. S konfiguracijom pod moj pc je jedva mogu pokrenuti (apsolutno neigrivo). Hrpa bugova, ogroman lag, glupo podesavanje kontrola i drugih opcija. I recon clasa je stvarno prejaka.
ovo nije jos igra tek je Beta normalno da ima buggova..
oce mene neko dozivit?
znaci sa HD 6790 1g 256 bit , Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz ja bi mogo full hd na High/Medium? O_o :D
Eto sad odvrtio metro i tu fps ne pada ispod 50 a ide do 110, kod caspian border druga priča ide maks 45 fps kad si na zemlji a čim odeš u heli ili avion padne na 25 fps.
Treba još optimizacije i taj bloom opet ga pretjerali ali sve u svemu igra je hebena, najviše mi se dopada battlelog .
oce mene neko dozivit?
znaci sa HD 6790 1g 256 bit , Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,6GHz ja bi mogo full hd na High/Medium? O_o :D
Zar je problem skinit betu i vidit, osim ako nemaš flat. Eto meni igra nije fluidna, a CPU mi je na 3.22 Ghz.
oce mene neko dozivit?
Zar je problem skinit betu i vidit, osim ako nemaš flat. Eto meni igra nije fluidna, a CPU mi je na 3.22 Ghz.
imam betu ali nemam jos HD 6790 graficku.. imam jeb... GeForce 210 cekam ovu :D
nece da mi se joina ni na jedan server, samo cekam :/
Konačno sam uspio upast u jedan server sa Caspianom.Neznam kako ali čudo se dogodilo!
Mapa je ogromna,stvarno mislim da ne treba veće od toga.
Malo sam furao tenk i antiair....Ali lag je bio neviđen...i to ne samo meni već su se svi u chatu žalili.Btw rekli su da to jutros nije bilo tako laggy.
CQ na ovoj mapi je sasvim nešto drugo, potpuno mijenja doživljaj igre...garantirano..
Eh da zaboravih reći mapa je puna bugova i glitcheva, nadam se da će se srediti.Čitao sam na forumu da su ovi iz Dicea rekli da to već sređuju za finalnu verziju..nadam se...
Po viđenoj količini bugova, mislim da će tući prekovremeno narednih mjesec (i manje) dana ako žele
ispeglati sve do izlaska igre.
Ja se vraćam u međuvremenu na provjereni BC2.
Jel mi itko može odgovoriti na ovo pitanje;
Kako se pali chat u igri?!
Jel mi itko može odgovoriti na ovo pitanje;
Kako se pali chat u igri?!
J - all
K - team
L - squad
a ljudi shvatite kako ne bi bilo LAGa pa svi su sad navalili na igru, skidaju, igraju, kopaju.. trebaju serveri to izdržat
ja nisam imao laga, uletio sam na neki bliži server ping je bio oko 40, inace sve je puno , nemoš upast xD
Eto sad odvrtio metro i tu fps ne pada ispod 50 a ide do 110, kod caspian border druga priča ide maks 45 fps kad si na zemlji a čim odeš u heli ili avion padne na 25 fps.
Treba još optimizacije i taj bloom opet ga pretjerali ali sve u svemu igra je hebena, najviše mi se dopada battlelog .
Imas dvije 6950, zato suti :D