OMG nemogu na nijedan server uc ili pise da je pun ili da se mijenja mapa u cemo je problem
jel trebam updatat sta?
normalno je.. izaberi neki server i stisci join to server.. meni je to upalilo... ali sve je bilo uzalud jer mi lagga :(
OMG nemogu na nijedan server uc ili pise da je pun ili da se mijenja mapa u cemo je problem
jel trebam updatat sta?
normalno je.. izaberi neki server i stisci join to server.. meni je to upalilo... ali sve je bilo uzalud jer mi lagga :(
Evo odigrao par parija metroa.
Za sad mi se igra čini ok.Nisam još naišao na bugove.
Za sad mi je najveći problem što me stalno ubijaju.
Kad krećem kao attacker samo me pogodi odnekud a ja nevidim nikog.Svi leže i eventualno im glavica viri tako da mi je bilo dost teško nekog ubit.
Na Mcomove nitko ne obraća pažnju...Bilo dva lika koji su imali divlji score a mi ostali umirali...Osjećam se kao da sam upao u potpuni kaos kad se spawnam.
Zvuk mi je predobar a i recoil je na nivou.Na malo veće udaljenosti automatic fire mod je beskoristan.
Igram sve na high.Nisam gledao koliko imam FPSa niti ću gledat.Bitno mi je da nema štekanja i da ide fluidno.Još sam motion blur isključio jer ga mrzim..
Na caspian ko upadne taj stvarno ima sreće.Sve je konstantno puno i btw pass "videokilledtheradiostar" radi (bar na europskim serverima)
Budem kasnije uplodo svoj scor haha (Prvi put igram) bio sam 2 s 20-18.. igro je još netko samnom s BUG-a al sam zaboravio ime.
Jel vama radi filter za servere? Na koju foru da nađem server sa Caspian Borderom?
Btw. igra leti na Ultra. Morao sam AA na 2x da bude cijelo vrijeme glatko.
Nevjerojatno,jeli to do mene ili? rekli su ako mozemo bc2 mozemo i bf3(više/manje)
Ali je neigriva,nevidim koliko je ping i fps,mogu reci fps oko 5-15,a fps +250 :/
ista stvar je sa svim serverima...spawnam se šteka ko ludo i dobijem metak,čas vidim par suboraca u drugoj sekundi nema više nikog LOL.
Tko zna možda je do onih novih drivera,znam da imam lošu konfu,ali bi trebalo biti dovoljno za low....
Prvi moji komentari,Nemogu komentirati jer niti neznam kakva je,zasada VEOMA NEOPTIMIZIRANO.
Mislio sam da nikad neću stići doma s posla. Napokon skidam. Hvala qrcu na 10 mbit vezi
Nevjerojatno,jeli to do mene ili? rekli su ako mozemo bc2 mozemo i bf3(više/manje)
Ali je neigriva,nevidim koliko je ping i fps,mogu reci fps oko 5-15,a fps +250 :/
ista stvar je sa svim serverima...spawnam se šteka ko ludo i dobijem metak,čas vidim par suboraca u drugoj sekundi nema više nikog LOL.
Tko zna možda je do onih novih drivera,znam da imam lošu konfu,ali bi trebalo biti dovoljno za low....
Prvi moji komentari,Nemogu komentirati jer niti neznam kakva je,zasada VEOMA NEOPTIMIZIRANO.
prije bi rekao da je do tebe i tvog dualca i te gt220.
A meni 160 kb/s :/. Probal sam restartati Origin al uvijek padne na 160 i tak skida
Imam 8600 GT, sad bu komentari: nes igral hahah, kupi novu... I napocetku mi je stalno bacalo da nemam min. drivere za grafu ali sam mogao ulaziti u server i IGRATI. ali od sam vise nece uci a instalirao sam najnovije drivere koji su 280 a min je 285... koi šit i neznam kak to popraviti
Imam 8600 GT, sad bu komentari: nes igral hahah, kupi novu... I napocetku mi je stalno bacalo da nemam min. drivere za grafu ali sam mogao ulaziti u server i IGRATI. ali od sam vise nece uci a instalirao sam najnovije drivere koji su 280 a min je 285... koi šit i neznam kak to popraviti
Ja isto imam 8600 GT 256 mb i NIJE mi štekalo u igri, ali mi se crashalo zbog toga što nemam najnovije drivere. Kasnije sam skinuo te najnovije koji su beta i sad mi radi odlično...
Evo ti link ako ti treba:
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.27-beta-driver.html
ja sam skinuo na ps3 i pokrenuo ali nista,odem na find a game(matchmaking...tako nesto) i nista se ne desava,logovao sam se na ea acc..
Jel se i vama rusi driver za grafičku cijelo vrijeme?
sad sam skuzio da ima Beta verzija drivera...
Trenutno igram betu na ps3-u i savršena je.Rush mode je predobar,grafika još bolja i pošto nisam igrao nikada bf naučio sam ga i sad ide ko od šale :D
Rezolucija 1920x1200 na high i na ultra, i ja zbilja nisam primjetio neku veliku razliku. Moram napomenuti da je AA bio na 1 i to je to. E da, motio blur je off jer mi ide na živce.
Edit.
Knifo sam nekog nesretnika koji je bio zaglavljen u tlu. Ona mapa u parku je puna bugova.
Rezolucija 1920x1200 na high i na ultra, i ja zbilja nisam primjetio neku veliku razliku. Moram napomenuti da je AA bio na 1 i to je to. E da, motio blur je off jer mi ide na živce.
Grafička?
Jel ti radi Origin chat?
Grafička?
Jel ti radi Origin chat?
GTX 470 35-40 fps-a na ultra.
A gdje bi bio?! ;)
Nikako da krenem igrat......
pokusavam skidat, ili error connection, a na originu store kliknes kad ono nista...aaaaaaarggggggggggghhhhhh
mislim da ja ovu betu necu zaigrat a komp cu iscjepat vani na panju...i naravno ove torrent bete su mi digle tlak...+
Onaj metro je tako zamoran...
bas mi prijatelj govori da je skino igru... 4gb... kod mene je 2megabita konekcija to je vjecnost...
jel mogu njegov download pokupiti i instalirati kod sebe ?
jer probao sam sa bf free a nisam uspio opet pocne skidati s neta igru ?!
jel zna neko da odletim po igru :) ili da pustim komp cijelu noc :D
Dali mi može netko reći koji password da upišem??!
http://img7.imageshack.us/img7/4044/2992011.jpg
Sve je zaštićeno i nemogu ući u igru!!
Igro sam i ja sa svojom šit kantom(pogledaj pod moj PC) spustio sam sve živo na minimalne vrijednosti i ide mi na nekih 25-40 fps-a ali trza svakih par minuta vjerojatno cu malo grafu kloknut i kupit još kilu dvije rama :D
ja juce kupio konzolu(pretezno zbog nekih ekskluziva ne zbog fps) i skinuo betu,evo sad sam probao,nemam pojma igrati,siluju me,strasno kako je tesko igrati na joysticku fps..smor,skida se na pcu pa pocinjem rokati <3
200kb/s .... uzas
Onaj metro je tako zamoran...
Bolesno zamoran, kampera ko u priči.
Ajd neka netko kaže kako da dođem do j***nih postavki.
Pa jbt ne vidim ih nigdje.
Inače probao malo i za sada igra radi bez jebe