Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.099.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
oo7 kaže...

OMG nemogu na nijedan server uc ili pise da je pun ili da se mijenja mapa u cemo je problem

jel trebam updatat sta?

normalno je.. izaberi neki server i stisci join to server.. meni je to upalilo... ali sve je bilo uzalud jer mi lagga :(

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo odigrao par parija metroa.

Za sad mi se igra čini ok.Nisam još naišao na bugove.

Za sad mi je najveći problem što me stalno ubijaju.

Kad krećem kao attacker samo me pogodi odnekud a ja nevidim nikog.Svi leže i eventualno im glavica viri tako da mi je bilo dost   teško nekog ubit.

Na Mcomove nitko ne obraća pažnju...Bilo dva lika koji su imali divlji score a mi ostali umirali...Osjećam se kao da sam upao u potpuni kaos kad se spawnam.

Zvuk mi je predobar a i recoil je na nivou.Na malo veće udaljenosti automatic fire mod je beskoristan.{#}

Igram sve na high.Nisam gledao koliko imam FPSa niti ću gledat.Bitno mi je da nema štekanja i da ide fluidno.Još sam motion blur isključio jer ga mrzim..

Na caspian ko upadne taj stvarno ima sreće.Sve je konstantno puno i btw pass "videokilledtheradiostar" radi (bar na europskim serverima)

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Budem kasnije uplodo svoj scor haha (Prvi put igram) bio sam 2 s 20-18.. igro je još netko samnom s BUG-a al sam zaboravio ime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel vama radi filter za servere? Na koju foru da nađem server sa Caspian Borderom?

Btw. igra leti na Ultra. Morao sam AA na 2x da bude cijelo vrijeme glatko.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:30 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nevjerojatno,jeli to do mene ili? rekli su ako mozemo bc2 mozemo i bf3(više/manje)

Ali je neigriva,nevidim koliko je ping i fps,mogu reci fps oko 5-15,a fps +250 :/

ista stvar je sa svim serverima...spawnam se šteka ko ludo i dobijem metak,čas vidim par suboraca u drugoj sekundi nema više nikog LOL.

Tko zna možda je do onih novih drivera,znam da imam lošu konfu,ali bi trebalo biti dovoljno za low....

Prvi moji komentari,Nemogu komentirati jer niti neznam kakva je,zasada VEOMA NEOPTIMIZIRANO.

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ide mi 9,2 MB/s   {#}

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:32 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislio sam da nikad neću stići doma s posla. Napokon skidam. Hvala qrcu na 10 mbit vezi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Nevjerojatno,jeli to do mene ili? rekli su ako mozemo bc2 mozemo i bf3(više/manje)

Ali je neigriva,nevidim koliko je ping i fps,mogu reci fps oko 5-15,a fps +250 :/

ista stvar je sa svim serverima...spawnam se šteka ko ludo i dobijem metak,čas vidim par suboraca u drugoj sekundi nema više nikog LOL.

Tko zna možda je do onih novih drivera,znam da imam lošu konfu,ali bi trebalo biti dovoljno za low....

Prvi moji komentari,Nemogu komentirati jer niti neznam kakva je,zasada VEOMA NEOPTIMIZIRANO.

prije bi rekao da je do tebe i tvog dualca i te gt220.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
17 godina
neaktivan

A meni 160 kb/s :/. Probal sam restartati Origin al uvijek padne na 160 i tak skida {#}

15 godina
Battlefield 3

Imam 8600 GT, sad bu komentari: nes igral hahah, kupi novu... I napocetku mi je stalno bacalo da nemam min. drivere za grafu ali sam mogao ulaziti u server i IGRATI. ali od sam vise nece uci a instalirao sam najnovije drivere koji su 280 a min je 285... koi šit i neznam kak to popraviti

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

Imam 8600 GT, sad bu komentari: nes igral hahah, kupi novu... I napocetku mi je stalno bacalo da nemam min. drivere za grafu ali sam mogao ulaziti u server i IGRATI. ali od sam vise nece uci a instalirao sam najnovije drivere koji su 280 a min je 285... koi šit i neznam kak to popraviti

Ja isto imam 8600 GT 256 mb i NIJE mi štekalo u igri, ali mi se crashalo zbog toga što nemam najnovije drivere. Kasnije sam skinuo te najnovije koji su beta i sad mi radi odlično...
Evo ti link ako ti treba:
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.27-beta-driver.html

Battlefield Fan!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam skinuo na ps3 i pokrenuo ali nista,odem na find a game(matchmaking...tako nesto) i nista se ne desava,logovao sam se na ea acc..

'Cause he got hit like I got hit, but he ain't fucking breathing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se i vama rusi driver za grafičku cijelo vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

sad sam skuzio da ima Beta verzija drivera...

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ide ide polako :D Morao sam napravit novi acc :/

Jel vam radi Origin chat?

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:47 (nick54312).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opa, pa tu je i naš frend Tenkynkoyo!  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Teknokyo/

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trenutno igram betu na ps3-u i savršena je.Rush mode je predobar,grafika još bolja i pošto nisam igrao nikada bf naučio sam ga i sad ide ko od šale :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Rezolucija 1920x1200 na high i na ultra, i ja zbilja nisam primjetio neku veliku razliku. Moram napomenuti da je AA bio na 1 i to je to. E da, motio blur je off jer mi ide na živce.

Edit.

Knifo sam nekog nesretnika koji je bio zaglavljen u tlu. Ona mapa u parku je puna bugova.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:50 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Rezolucija 1920x1200 na high i na ultra, i ja zbilja nisam primjetio neku veliku razliku. Moram napomenuti da je AA bio na 1 i to je to. E da, motio blur je off jer mi ide na živce.

Grafička?

Jel ti radi Origin chat?

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Grafička?

Jel ti radi Origin chat?

GTX 470 35-40 fps-a na ultra.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:51 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Opa, pa tu je i naš frend Tenkynkoyo! {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Teknokyo

A gdje bi bio?! ;)

Nikako da krenem igrat......

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pokusavam skidat, ili error connection, a na originu store kliknes kad ono nista...aaaaaaarggggggggggghhhhhh

mislim da ja ovu betu necu zaigrat a komp cu iscjepat vani na panju...i naravno ove torrent bete su mi digle tlak...+

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:56 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Onaj metro je tako zamoran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bas mi prijatelj govori da je skino igru... 4gb... kod mene je 2megabita konekcija to je vjecnost... 

jel mogu njegov download pokupiti i instalirati kod sebe ?

jer probao sam sa bf free a nisam uspio opet pocne skidati s neta igru ?!

jel zna neko da odletim po igru :) ili da pustim komp cijelu noc :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Dali mi može netko reći koji password da upišem??!

http://img7.imageshack.us/img7/4044/2992011.jpg

Sve je zaštićeno i nemogu ući u igru!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igro sam i ja sa svojom šit kantom(pogledaj pod moj PC) spustio sam sve živo na minimalne vrijednosti i ide mi na nekih 25-40 fps-a ali trza svakih par minuta vjerojatno cu malo grafu kloknut i kupit još kilu dvije rama :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
14 godina
neaktivan

ja juce kupio konzolu(pretezno zbog nekih ekskluziva ne zbog fps) i skinuo betu,evo sad sam probao,nemam pojma igrati,siluju me,strasno kako je tesko igrati na joysticku fps..smor,skida se na pcu pa pocinjem rokati <3

'Cause he got hit like I got hit, but he ain't fucking breathing
14 godina
protjeran

200kb/s .... uzas

17 godina
neaktivan
AL13N13 kaže...

Onaj metro je tako zamoran...

Bolesno zamoran, kampera ko u priči.

16 godina
Battlefield 3

Ajd neka netko kaže kako da dođem do j***nih postavki.

Pa jbt ne vidim ih nigdje.

Inače probao malo i za sada igra radi bez jebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice