Zas je meni u originu kad odem na store sve prazno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zas je meni u originu kad odem na store sve prazno?
Zapljenio Uskok zbog avatara.
Kako ste upali na Caspian,može šifra?
Kako ste upali na Caspian,može šifra?
videokilledtheradiostar
Nije na svim serverima, ali na većini jest
dobra je... igra leti na ultra, sve je ukljuceno onaj aa na high, hbao on itd, nisam mjerio fps ali je fluidno i nisam primjetio padove... ali pucam u sve sto se kreece jer ne kuzim tko je tko po uniformama.. nisam cak ni los bio, unistio koji mcom i vise puta im ga stavio nego oni meni :)
ja zadovoljan jako!! mapa metro je bila jer se na caspian nikako spojit
Ste vidjeli na Battlelogu? Operation Metro mapa sa CQom .
dobra je... igra leti na ultra, sve je ukljuceno onaj aa na high, hbao on itd, nisam mjerio fps ali je fluidno i nisam primjetio padove... ali pucam u sve sto se kreece jer ne kuzim tko je tko po uniformama.. nisam cak ni los bio, unistio koji mcom i vise puta im ga stavio nego oni meni :)
ja zadovoljan jako!! mapa metro je bila jer se na caspian nikako spojit
Naravno da ti je igra fluidna kada imaš brz procesor i grafičku.
Evo i ja igrao i nikakvih problema ,ako isključite ambientocclusion i aa dobije se velik boost,meni na 1080p i skoro sve ultra ne pada ispod 55 i u najzahtjevnijim scenama,avr je 70 fpsa
I oduševljen sam,grafika je super,ponašanje vojnika ,zvuk ma sve za sad.Još moram probat u caspian border....
Jebo ih origin pa nista neradi, par partija odigro i sad klinac,unedogled vrti join server.
BF3 ROCKS!!!
Može link za Nvidia drivere 32-bitni windowsi.
http://www.geforce.com/Drivers/Beta
odaberes koja ti je graficka, koji ti je win, i opandrcis misom na download iz sve snage, i sacekas da se instalira, izbrises prethodne drivere i nove instaliras, a mozes kad pokrenes instalaciju novog drivera, oznacis preform clean install tako nesto.
Prva stvar, ne znam kakve to veze ima s ovom temom (probaj u temi '' Radim budalu od sebe jer mi je dosadno''), druga stvar, čovjek radi svoj posao i da sam na njegovom mjestu dao bi ti ban malo žešći, treća stvar, poslušaj njegov savjet.
jbt.. lagga mi ko ped** na hrenovku.. imam ati readon hd 4850 1gb,2 gb rama i intel dual-core E6500 2.93ghz.. i bi li mi pomoglo da lockam procesor na 3.1 il 3.2?
ja se ne mogu ni log-inat na Origin a danas se registrirao. pa zašto se nisu pripremili kad su znali da će bit gužva -.-
Nadam se da u full verziji neću morat igru pokretat iz web browsera.. preloše.
I nadam se da će igru optimizirat kako spada kao što su to napravili sa BC2, ovako kako je sad je katastrofa..sve na low - igra se vuče ko krepana mačketina, 20-40fps (znam znam, to je samo beta..to me i tješi..a i nisam stavio one bf3 drivere, na 11.9 sam)
i bi li mi pomoglo da lockam procesor na 3.1 il 3.2?
Ne baš, jedino ako mu izmisliš još barem jednu jezgru.
i bi li mi pomoglo da lockam procesor na 3.1 il 3.2?
Ne baš, jedino ako mu izmisliš još barem jednu jezgru.
da bar :/
Stalno propadam u podzemlje, kaj je najsmješnije zrcali se gornja strana i time vidiš neprijatelje s druge strane i normalno možeš ih ubit. Najgori bug s kojim sam se susrel.
Odem u origin, tamo je bf3, je stisnem ready to download, a on mi izbaci not enough space, zna li itko kako da stavim downloadat na drugi disc?
Evo skidam Betu, na 35% je (400kb/sec)..
Zasto ne mogu pristupiti Battlelogu? Jel on uopce potreban?
Kako obično bude tresla se brda rodio se miš. Šta sve reklama može uradit, ja čekam mw3 valjda će od njega biti nešto.
Igra je beast koji je pass za Caspian?
Igra je beast koji je pass za Caspian?
Da pogledaš par postova unazad vidio bi da je pass
videokilledtheradiostar
Pass za Caspian Boarder je videokilledtheradiostar i radi samo na nekim serverima.
Pa daj čitajte ljudi.
Kako obično bude tresla se brda rodio se miš. Šta sve reklama može uradit, ja čekam mw3 valjda će od njega biti nešto.
Samo ti cekaj bice od njega od ovce
Evo skidam Betu, na 35% je (400kb/sec)..
Zasto ne mogu pristupiti Battlelogu? Jel on uopce potreban?
nemres dok ne instaliras igru, on je neophodan
OMG nemogu na nijedan server uc ili pise da je pun ili da se mijenja mapa u cemo je problem
jel trebam updatat sta?