Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.173.627
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Kako se lijepo vidi u videu da su mnogo pažnje posvetili izgledu oružija (baš mi izgleda realno). Uopce cijeli frostbite 2 engine je odlican po ovome što sam dosada vidio.

Great job DICE!{#}

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Gunner11 kaže...

Kako se lijepo vidi u videu da su mnogo pažnje posvetili izgledu oružija (baš mi izgleda realno). Uopce cijeli frostbite 2 engine je odlican po ovome što sam dosada vidio.

Great job DICE!{#}

Jos da samo vidim hitreg u MP i mogu da spavam.

15 godina
*LN* gogi kaže...

Jos da samo vidim hitreg u MP i mogu da spavam.

Da, vec mi je dosta toga da pucam u ljude dok trce a njima nista. Pa moram iza njih ciljat i neznam sta vec i poludim...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Palac gore ak ste pogledali zadnji Battlefield gameplay vise od 5 puta{#}

13 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

E to je igra koju će njegovat za PC! To!

Nikakav Black Cocks. Kada vidim da su taj gameplay na PCu snimali dođe mi toplo oko srca.

Preorder down.

9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

E ova igra će požderati COD i MOH za doručak. Kad vidim ovaj gameplay {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pao je preorder :)

I to kad sam vidio WASD u sceni gdje odvlači suborca, vecina danasnjih trailera je snimana na xboxu

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedva cekam da dodje prva beta i steam preorder:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni se onaj dio ,gdje ti friend bude pogođen i padne, čini tolko realan ko da je snimano u pravom životu {#}

Battlefield Fan!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vrinho kaže...

Niti si vidio novi COD ni novi MOH prema tome - nemas uopce pravo donosit take zakljucke istina da je po traileru bolji od opsa ali sta vi mislite da ce njihova kompanija samo tako pustit da e gazi COD ...ljudi u pitanju su veliki novci i sasvim je sigurno da ce se ovi pomucit da COD nakraju ispadne(to je pitanje oce li ) bolji od BF3 

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 15:17 (Maharaja).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije to isti tip igre, pa netreba ni uspoređivati.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tsar kaže...

Nije to isti tip igre, pa netreba ni uspoređivati.

Tocno to! 

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan
Maharaja kaže...
vrinho kaže...

Niti si vidio novi COD ni novi MOH prema tome - nemas uopce pravo donosit take zakljucke istina da je po traileru bolji od opsa ali sta vi mislite da ce njihova kompanija samo tako pustit da e gazi COD ...ljudi u pitanju su veliki novci i sasvim je sigurno da ce se ovi pomucit da COD nakraju ispadne(to je pitanje oce li ) bolji od BF3 

Koliko znam novi MOH nije niti u planu trenutno, novi COD može biti još samo jedan COD.

Activision, Treyarch ili tko god sigurno nema Frostbite 2, niti iskustva u stvaranju engine-a koji ima 2.0 Destruction. Naravno da će COD imati svoj fanbase kao i uvijek no uspoređivati bilo koji COD sa BF igrom je smješno.

Ukoliko nastave sa COD-om koji ima autiće koji explodiraju, noževe koje izbacuješ iz lakta i  slično onda će COD za 10-tak godina od danas igrati samo djeca, mislim da to pokazuje razliku između ozbiljne igre i igre koju igraš 2-3 mjeseca.

17 godina
neaktivan
vrinho kaže...

?

O čem ti, pa ovaj SP gameplay izgleda skroz isto ko u CoDu ili MoHu.

Malo prati lika, malo skriptiranih otvaranja vrata, malo usporavanja vremena, malo quick time eventova, malo pucnjave.

Niš posebno u biti, osim što lijepo izgleda.

Ja bi da konačno pokažu malo MP gameplaya.

14 godina
Maharaja kaže...
vrinho kaže...

A ko je spominjao novi MOH i COD, ja govorim o zadnjim naslovima

15 godina
protjeran
*LN* gogi kaže...
Maharaja kaže...
vrinho kaže...

Koliko znam novi MOH nije niti u planu trenutno, novi COD može biti još samo jedan COD.

Activision, Treyarch ili tko god sigurno nema Frostbite 2, niti iskustva u stvaranju engine-a koji ima 2.0 Destruction. Naravno da će COD imati svoj fanbase kao i uvijek no uspoređivati bilo koji COD sa BF igrom je smješno.

Ukoliko nastave sa COD-om koji ima autiće koji explodiraju, noževe koje izbacuješ iz lakta i  slično onda će COD za 10-tak godina od danas igrati samo djeca, mislim da to pokazuje razliku između ozbiljne igre i igre koju igraš 2-3 mjeseca.

Sve je to o.k i slazem se s tim ali ne vjerujem da ce COD nakon ovoga ostat jos na onom starom quake 3 modificiranom enginu ... sigurno su dozivili šok kad su vidjeli BF3 teaser..... I da novi Moh se radi ...najavili su to cim je izasao ovaj prosli

MasterOdisasteR
15 godina
neaktivan
Maharaja kaže...
*LN* gogi kaže...
Maharaja kaže...
vrinho kaže...

Sve je to o.k i slazem se s tim ali ne vjerujem da ce COD nakon ovoga ostat jos na onom starom quake 3 modificiranom enginu ... sigurno su dozivili šok kad su vidjeli BF3 teaser..... I da novi Moh se radi ...najavili su to cim je izasao ovaj prosli

Moguće da če kodirati svoj engine, no neće to biti niti blizu nečemu kao FB2, kojeg su počeli kodirati prije izlaska BC2.

Uglavnom slažem se da će biti zanimljivo vidjeti poteze od strane tvoraca COD-a, kao i poboljšanja na njihovom engine-u.

Samo da napomenem da nebi netko pomislio da iz bilo kojeg razloga mrzim COD ili slično, štoviše igrao sam davno COD2 i moram priznati da je igra veoma dobra i zarazna, no nije orjentirana na timski rad kao BF igre čemu ja težim.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemogu opisati koliko me ne zanima SP nadolazece igre.

Zelim samo cut 'we have lost position alpha' i zvuk helija iznad kojim leti neki diceov Pješčani {#}

Što se mene tice,mogli su sp kompletno izbacit jer ako se moze povuc usporedba sa bc2,igra diše za multi.

Nek stave novih zanimljivih modova,ako igrivost ostane jednako dobra,uz dobru novu grafiku,leve up sistem i ko zna sto jos,isplatit ce se kupit i uzivat među ostalim na

bug online battlefield 3 serveru (nadamo se smještenom u njemackoj ili londonu ovaj put danny :) )

Potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma znate koji je najveći za*eb tvoraca COD-a .... sto su pohlepni ...prepohlepni .... kad je BC2 izasao podcjenjivali su ga i nisu shvatili ozbiljnost situacije nego su izdali dva naslova u razmaku od godinu dana ( ili kolko vec ) a ovi su samo sutili i nastavili raditi na njihovom velikom projektu jel su shvatili da je tvorce COD-a povukla lova ...e sada ....SADA SU IM GA MUČKI ZABILI

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 16:35 (Maharaja).

3 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Svi mi vrlo dobro znamo kakav engine koristi CoD, a kakav BF.

Patim na grafiku. :D

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 16:39 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svakim novim trailerom i gameplayem mi se sve više čini da pokušava biti cod.

Samo čekam kakva bude destrukcija .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 14 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Svakim novim trailerom i gameplayem mi se sve više čini da pokušava biti cod.

Samo čekam kakva bude destrukcija .

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 17:22 (*LN* gogi).
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Nitko ne spominje prone sto su rekli da ce biti uvedeno.

Tko će onda skinuti mućko đubre na 200m+ koje leži u žbunju i samo mu glava viri {#}

Veselim se unaprijed {#}

NOŽ!!! :P

Maharaja kaže...

Novi CoD izlazi na jesen i nema šanse da će biti na novom engineu. Bit će to 99.99% još jedan copy/paste. Mogu ga jedino odgodit na godinu dana ak misle novi engine napraviti, a to se sigurno ne će dogoditi. Pogotovo dok ruše rekorde prodaje sa svakim novim pejstom.

I zato molim sva božanstva po redu da BF3 pojede CoD u finacijskom pogledu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 20:07 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
forzzuk kaže...

Tko će onda skinuti mućko đubre na 200m+ koje leži u žbunju i samo mu glava viri {#}

Veselim se unaprijed {#}

Maharaja kaže...

Novi CoD izlazi na jesen i nema šanse da će biti na novom engineu. Bit će to 99.99% još jedan copy/paste. Mogu ga jedino odgodit na godinu dana ak misle novi engine napraviti, a to se sigurno ne će dogoditi. Pogotovo do ruše rekorde prodaje sa svakim novim pejstom.

Kao prvo moram te ispravit, svi se zale sto call of duty izlazi svake godine pa oprosti ali black ops je od treyarcha, a mw2 je bio od Infinity ward-a, pa nemora znacit da ce imat isti engine, da vidio sam gameplay footage od bf3 i super je ali ne bulazni, TReyarch je Treyarch, IW je IW, pa tako da cu uzet mw3 jer je od IW i mw2 je bio odlican( nemojte sad uspoređivat bbc2 i mw2, mozda je druga bolja i sve ostalo ali prodajni rezultati se ne slazu svatko ima svoj ukus, kao PES I FIFA, šutaš loptu ali OPET su drugačije), mw3 i bf3 cu uzeti, mw3 je klasik koji svaki gamer mora imati a,,, bf3( HELL YEA)

17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Kao prvo moram te ispravit, svi se zale sto call of duty izlazi svake godine pa oprosti ali black ops je od treyarcha, a mw2 je bio od Infinity ward-a, pa nemora znacit da ce imat isti engine, da vidio sam gameplay footage od bf3 i super je ali ne bulazni, TReyarch je Treyarch, IW je IW, pa tako da cu uzet mw3 jer je od IW i mw2 je bio odlican( nemojte sad uspoređivat bbc2 i mw2, mozda je druga bolja i sve ostalo ali prodajni rezultati se ne slazu svatko ima svoj ukus, kao PES I FIFA, šutaš loptu ali OPET su drugačije), mw3 i bf3 cu uzeti, mw3 je klasik koji svaki gamer mora imati a,,, bf3( HELL YEA)

Hahahaha, koji IW? Od IWa ti je ostalo samo ime. Respawn Entertainment je novi IW, a on više nema veze s CoDom.

I taman će radit novi engine, a u IWu nemaju više ni dosta ljudi da sami igru naprave pa im još dva studija moraju pomagati (Sledgehammer Games i Raven Software). A Trayarch nije do sad ni ništa drugo radio nego uzeo gotov proizvod od IWa i zapakirao ga u drugi omot. Toliko o novom CoDu i garantiranom pejstu, pogotovo ne više u ovoj temi.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 20:25 (ZC_Someone).
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
forzzuk kaže...

Veselim se unaprijed {#}

Maharaja kaže...

Novi CoD izlazi na jesen i nema šanse da će biti na novom engineu. Bit će to 99.99% još jedan copy/paste. Mogu ga jedino odgodit na godinu dana ak misle novi engine napraviti, a to se sigurno ne će dogoditi. Pogotovo dok ruše rekorde prodaje sa svakim novim pejstom.

Mislim da si tu falio ....Zasto  ? E pa vidis  mw3 (zna se samo to i od tada ni rijeci )se vec poceo radit odma nakon dvojke a black ops(tada skrecu pozornost na novi naslov) je (barem tako mislim-sto se tice dugogodisnjeg razvoja mw3) zadnji koji koristi slicni engine kao i dvojka ...on im je cini mi se bio copy paste koji je sluzio kao izvor zarade u tijeku razvijanja mw3(sto je razocaralo publiku)  tako da neznam nisam siguran sto da kazem ...cekamo teaser pa cemo vidit ( Mijenjam misljenje svako malo i vise razmisljajuci o tome dolazim do ovog zakljucka ) 

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 20:47 (Maharaja).
17 godina
neaktivan

Jel mi se čini ili su u ovom traileru vozila ,puške prostor omasovljeni ....hoču reći doimlju se kao real scale veličina ...humer naprimjer ,oružja ,prostor ....sve se čini  kao dobar omjer odnosa prostora i veličine !Ako shvačate što želim reći!

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije problem u tom nego mene najvise smeta sto svaku temu i na codu i na battlefieldu morate zagadit nepotrebnom prepirkom,jer Mate misli da ja U3 bolji a Pero da je FB2.

Ovdje se treba pricati iskljucivo o BF3.

P.S Osim ako za MW3 ne grade novi engine (a vjerojatno ne grade nego će samo nadogradit stari ižvakani engine iz cod2)nema se sta uspoređivat.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od gledanja ovog videa i čitanja komentara, nekako sam pozelio "poziciju zahvacat"

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ovo ce bit bomba od igre:.:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice