Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

U pravu si što se tiče njega. Ali potpuno izbaciti kill iz računanja ticketa mi opet ne zvuči tako dobro. Što kaže jack, šta te sprečava kada uhvatiš jednu zastavu uradiš suicide i spavnaš se na team membera koji hvata drugu zastavu. Tvoj tim ne košta ništa a donosi puno bodova. Ne kažem da će ljudi to uopće ili masovno raditi ali mislim da bi neki način tog balansa trebao postojati. Recimo za avion, koji može puno toga učiniti za svoj tim uništavajući bombardere ili tenkove, na kraju partije prođe lošije od nekoga ko je samo trčkarao okolo. Mislim boli me neka stvar za bodove i poredak na tablici ako igra bude dobra ali ako se to može na neki način popraviti zašto ne....

Za uzimanje zastava mora biti osjetna nagrada - tu sam na strani DICE-a 100%.

Što se vozila tiče, o tome sam nedavno pisao... kategorizacija vozila prema jačini odnosno bodovima koje koliko donosi.

+ Avion kad sruši drugi avion - bonus; tenk kad uništi tenk - bonus - to im je ipak namjena - da uništavaju prvo istovjetna vozila, a potom ostala vozila.

Za puko slaganje fragova vozilima nebi dao ništa.

... lik uzme tenk na Zavodu i snajpa s njim cijelu rundu sa spawna... na kraju ima score 6-0, a njegov tim izgubi sa 500 tiketa razlike.

LVLsmrad bi mu dao 500 bodova, a ja bi mu banirao account.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Dok god oni slušaju lvlfaga, jackfaga i ostale pametnjakoviće od ove igre neće biti kruva... Ne bi se uopće čudia da su do ove odluke o ukidanju rentanih servera došli nakon levelovog videa u kojem priča o bodovima i strahu da će postojati hrpa no kill servera za boostanje, pa umisto da ugriju stolicu i riješe taj problem samo su krenili linijom manjeg otpora, to je ipak puno jednostavnije...

4 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Dok god oni slušaju lvlfaga, jackfaga i ostale pametnjakoviće od ove igre neće biti kruva... Ne bi se uopće čudia da su do ove odluke o ukidanju rentanih servera došli nakon levelovog videa u kojem priča o bodovima i strahu da će postojati hrpa no kill servera za boostanje, pa umisto da ugriju stolicu i riješe taj problem samo su krenili linijom manjeg otpora, to je ipak puno jednostavnije...

Ma lvl je najveći smrad na youtubeu sa svojim pretencioznim glasićem, nije ni čudo što je quitao airsoft kad ne zna igrati timski. Uvijek se žali na neke gluposti (mislim da je htio da ukinu headshot instant kill u Rainbow6-u haha), a videi su mu u zadnje vrijeme postali teški clickbaitovi. Jedini koji je razuman i mogu ga s guštom poslušati je Jackfrags i uvijek je prizemljen i žao mi je što ga ljudi svrstavaju u isti koš s LvL-om.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

U pravu si što se tiče njega. Ali potpuno izbaciti kill iz računanja ticketa mi opet ne zvuči tako dobro. Što kaže jack, šta te sprečava kada uhvatiš jednu zasta

... lik uzme tenk na Zavodu i snajpa s njim cijelu rundu sa spawna... na kraju ima score 6-0, a njegov tim izgubi sa 500 tiketa razlike.

LVLsmrad bi mu dao 500 bodova, a ja bi mu banirao account.

i MAC adresu za ubuduće. 

Ali zamisli hipotetički situaciju. Sam braniš zastavu od 32 igrača. Ubiješ ih 31van zastave i zadnji tebe dokrajči i uzme zastavu. Taj 31 kill koji si napravio ne znači ništa za tvoj tim iako si se borio ko čak noris. Sad preuveličavam ali na neki način bi na konačni skore trebao utjecati i broj killova. Ni blizu računanja kao u BF3/4 ali na neki način da.

17 godina
MRSKI kaže...

i MAC adresu za ubuduće. 

Ali zamisli hipotetički situaciju. Sam braniš zastavu od 32 igrača. Ubiješ ih 31van zastave i zadnji tebe dokrajči i uzme zastavu. Taj 31 kill koji si napravio ne znači ništa za tvoj tim iako si se borio ko čak noris. Sad preuveličavam ali na neki način bi na konačni skore trebao utjecati i broj killova. Ni blizu računanja kao u BF3/4 ali na neki način da.

A onda isto hipotetski, ostalih 31 iz tvog tima su zauzeli ovih ostalih 4 ili 5 zastava i opet ste na velikom dobitku 

13 godina
Dodinho kaže...
MRSKI kaže...

i MAC adresu za ubuduće. 

A onda isto hipotetski, ostalih 31 iz tvog tima su zauzeli ovih ostalih 4 ili 5 zastava i opet ste na velikom dobitku 

Ne ostali su LVLCap i rodbina i svi kempaju po brdima

17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...
Volume kaže...

Ma lvl je najveći smrad na youtubeu sa svojim pretencioznim glasićem, nije ni čudo što je quitao airsoft kad ne zna igrati timski. Uvijek se žali na neke gluposti (mislim da je htio da ukinu headshot instant kill u Rainbow6-u haha), a videi su mu u zadnje vrijeme postali teški clickbaitovi. Jedini koji je razuman i mogu ga s guštom poslušati je Jackfrags i uvijek je prizemljen i žao mi je što ga ljudi svrstavaju u isti koš s LvL-om.

To su fagovi isto kao i neki ovdje na forumu,plakanje kaj vise neces moci imat najvise bodova i kileva sa tenkom i jetom...samo neka dice napravi po svom,igra je u alphi bila bas u balansu u svemu...dobra stvar je kaj su ukinuli custom servere

Ja imam digital deluxe,kako da sad kupim premium jel zna tko,ili da kupim ultimate verziju?

17 godina
MRSKI kaže...
Dodinho kaže...
MRSKI kaže...

i MAC adresu za ubuduće. 

Ne ostali su LVLCap i rodbina i svi kempaju po brdima

Sjebo si me sad... Onda gasim igru i palim Cod

13 godina
MRSKI kaže...
S

i MAC adresu za ubuduće. 

Pa broj killova utječe itekako na bodove.

Čim ih više pobiješ znači da si sebi otvorio prostor za capanje zastava, a samim time si osvojio bodove.

Ako ne ubiješ, ne možeš ni osvojiti zastavu.

Ovi što igraju za KD nisu bitni kad ionako ne utječu previše na igru.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Ne pratim ja njih uopće tako da nemam pojma šta pričaju u svojim videima, tu i tamo bacim oko na nešto kad neko stavi link u temu, ali isto tako znam da je ta ekipa pisala hvalospjeve o bf4 prije nego je izaša, a dobilo smo govno za koje je tribalo dvi godine da se dovede u pristojno stanje. Lvl je kemperska pička i boli ga neka stvar za timsku igru, to ti mogu potvrditi iz prve ruke jer je igra s menom u squadu par partija kad su izbacili community mapu.

Jedini jutuber kojeg pratim i kojem skidam kapu do poda je chris iz nonsensa, jer nije potplaćena pička i o svemu govori otvoreno. O tome koliko je posla napravia za bf community ne tribam ni spominjati... Eno da je dice samo uzea njegov 1982 projekt, upakira ga u lipu grafiku i izbacia na tržište imali bi bf kakav se samo poželit može. Al jbg, za to triba posla pa njima to ni ne pada na pamet, lakše je napraviti copy/paste, zamazati oči ww1 tematikom, pa prodavati muda pod bubrige

13 godina
Battlefield 1

Evo kako se levelalo u BF2. Imao si 22 ranka ( stim da je 22 rank bio samo jedan) i za ove veće si morao muda otegnuti a ne da kao sad svako drugu partiju dobiješ jedan rank. Deveti nisi mogao preći ako nisi odradio sve inf klase, a 11-ti ako nisi dobio medalju za sva vozila . Za ove više da i ne spominjem

http://bf2awards.com/ranks/

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Nemaju ljudi danas vremena za leveliranje pa jednostavno kupe pack i isti čas dobiju lvl cap i pripadajuće oružje sa atačmentima.
Nabijem na kurac ove što to prodaju, a bogami i ove što to kupuju.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Evo kako se levelalo u BF2. Imao si 22 ranka ( stim da je 22 rank bio samo jedan) i za ove veće si morao muda otegnuti a ne da kao sad svako drugu partiju dobiješ jedan rank. Deveti nisi mogao preći ako nisi odradio sve inf klase, a 11-ti ako nisi dobio medalju za sva vozila . Za ove više da i ne spominjem

http://bf2awards.com/ranks/

Do 4 zvjezdice je bilo skoro nemoguće doći jer si u misecu mora biti na listi top 50 igrača, pa dok si napunia sve te sate i skupia sve bedževe igra je već bila prepuna hakera koji su nabijali score pun gas. Neko vrime su ih brisali i banali, al sve u svemu to je bia raspad sistema jer anti cheat zaštita praktički nije postojala

16 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

i MAC adresu za ubuduće. 

Što misliš da ćeš time dobiti?

17 godina
Tonči kaže...
MRSKI kaže...

i MAC adresu za ubuduće. 

BigMAC! 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Evo ovog s nogom, cim je neka zajebancija u pitanju...

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...
MRSKI kaže...

i MAC adresu za ubuduće. 

Nemam pojma, samo volim maltretirati ljude

9 godina
protjeran
Battlefield 1

A što me nešto steglo u crijevima, valjda neće ono najgore!

PRN8
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Ti ćeš prije doći do 140 ranka nego ovdje jednu zvjezdicu dobiti

9 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

A slušaj ja kad zbrojin iman više zvjezdica nego petko 

PRN8
17 godina
Du_Jo_Pro kaže...
MRSKI kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Ljudina ih vjerojatno ima duplo više od tebe...

17 godina
odjavljen
Du_Jo_Pro kaže...

A gle, svatko gura tamo gdje moze. Ne znam igrat, ali znam kenjat po forumu. Floyd ne zna hodat pa isto kenja po forumu ali ni to ne zna kak spada. On se jos trazi. Mlad je...

Freak Show Inc.
10 godina
protjeran

brisi

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 14:20 (Kresimir4).
17 godina
odjavljen
Kresimir4 kaže...

brisi

E moj kresimire, pa gdje bismo mi dosli da svatko ovako pise gluposti koje mu padnu na pamet?

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 1

Što se zapeli za to bodovanje, kao da bilo koji BF moraš igrati kako je dev to sebi u glavi složio ili kako masa prakticira. Najbolje u svemu što si u startu u prednosti jer znaš kako će se većina igrača ponašati. Kao da je bitno koliko sam bodova zaradio i koji sam lv, bitno da se zabavim. Kako se općenito gaming industrija razvija to su igre sve gluplje, doslovno te vode za ručicu što trebaš raditi, meni je to sve gori horor. Grafika napreduje, igrivost nazaduje, uskoro će AI igrati umjesto mene koliko je gaming populacija postala razmažena. Trenutno igram Obduction i opet se osjećam kao gamer, ono kada k pojma nemam kuda da idem i što da radim i isprobavam 47 ludih ideja :) 

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
smiglcro kaže...

Trenutno igram Obduction i opet se osjećam kao gamer, ono kada k pojma nemam kuda da idem i što da radim i isprobavam 47 ludih ideja :) 

Kaj, to je ko Mist negdje? Ili kako dobiti slom živaca u igri u kojoj se ništa ne događa.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
9 godina
protjeran
Friday kaže...
Kresimir4 kaže...

brisi

E moj kresimire, pa gdje bismo mi dosli da svatko ovako pise gluposti koje mu padnu na pamet?

Ovo vec prelazi u bezobrazluk....

PRN8
17 godina
Friday kaže...

Evo ovog s nogom, cim je neka zajebancija u pitanju...

13 godina
Battlefield 1

Sad sam se prisjeto zašto mi je naš BF komjumiti tako dobar :)

Istina, Tonči i Krešimir su malo zasrali flow, ali hej bolje oni nego da je netko PRNO.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Sad sam se prisjeto zašto mi je naš BF komjumiti tako dobar :)

Istina, Tonči i Krešimir su malo zasrali flow, ali hej bolje oni nego da je netko PRNO.

Pa kako onda ne kupiti BF1! Eto, ja se jedva držim da ne preorderam! Pandžama, ovaj noktima!!! 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice