Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

zakaj ne?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1
red_bull kaže...

zakaj ne?

Neda Ceco.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2016 20:49 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

zakaj ne?

kaze DICEovac koji radi na serverima da su na to odlucili kako bi svi imali ravnopravno uzivanje u igri i da ne bude opet boost serverima kojima nisu nikad mogli stati u kraj....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 1

Hehe jos malo i ode sve u k... ko COD kad je izbacio dedicated servere...

Bf5 p2p gaming....

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
red_bull kaže...

zakaj ne?

kaze DICEovac koji radi na serverima da su na to odlucili kako bi svi imali ravnopravno uzivanje u igri i da ne bude opet boost serverima kojima nisu nikad mogli stati u kraj....

Je, taman oni radi boosta izbacuju rentanje... Uostalom koga uopće briga za boostanje kad rank u bf-u više ne predstavlja apsolutno ništa. To da su oni vratili sistem dvice di si mora ostaviti hrpu sati u igri, znati igrat sa svim klasama i svim vozilima onda bi im možda i povirova u takvu izjavu... Kad bi naiša na generala s 3-4 zvjezdice to bi nešto predstavljalo i zna bi da imaš osobu na serveru koja zna nekog vraga. 

Danas do max ranka dođeš nakon 100 sati napucavanja na lokerima, ne moraš ni znati imena ostalih mapa, a kamoli zaigrati s vozilom il slično. A o onim boostovima iz battlepackova, 4x xp danima i ostalim sranjima da i ne pričam, tako da s ovakvim izjavama mogu pobrisati guzicu i ništa drugo

Jbt kompletno sučelje igre su samo prekopirali iz sw battlefronta jer žele opet šta prije izbaciti poluproizvod na tržište pa je teško odvojiti još malo vrimena za doradu tako banalnih stvari. Još kad vidim ono multi kill priko pola ekrana srat mi dođe, pari da igram jebeni UT99

Kako bi mi samo drago bilo da activision napravi dobar posa s onim remasterom četvorke i pokopa ih, pa da bude "ko se zadnji smije najslađe se smije" 

Eto Kuky, vajnam opet i boli me k... Pusa

16 godina
Battlefield 1

Hah voljum, pusa i tebi. 

Ma i ja sam razočaran sa permiumom i sranjima koje rade.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Kada bi im samo došlo iz guzice u glavu da naprave remaster BF2 u frostbite endžinu sa ovom destrukcijom. Znači apsolutno sve kopirati...  Koja bi to igretina bila 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2016 22:04 (MRSKI).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Apsolutno sve šta su pokazali i najavili je gore od četvorke, osim grafike.

Srića priša san na kantera tako da me se jebe.

Kanter PROO
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Pređi na LoL i btk

13 godina
RePlaY kaže...

A ja sam baš htio komentirati da baš ništ nisu promijenili :D I da će veteranima možda postati dosadno...

DLC-evi, Premium, ispisivanje killova po ekranu, XP boostovi, battlepackovi, modovi igre (više manje)...

Jedino ovo da neće biti custom servera, al to moramo vidjeti do izlaska igre. Po nekad se oni brzo predomisle.

P.S. Koliko košta ovaj najskuplji paket u Južnoafričkoj republici?

Hola mi umjesto JAR stranice prikazuje US stranicu, a FlyVNP je nešto radio sa stranicom i više ne mogu pronaći free user i pass.

A treći program koji bi mi se igrao s vezom fakat ne namjeravam instalirati.

I opet govorim, nemojte raditi preorder, ni kupovati Premium.

Ako baš morate, napravite to čim kasnije.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Drugi tjedan je beta ak se ne varam pa ce se vidit dali se isplati prednarucivat. Mislim da se diže veliki hype oko igre i da ce na kraju  failat ko bfh!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pa @volume upravo to znaci da nema vise metro/lokcker sema servera.... Isto tako knife only itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam ostao pri svome da necu prednarucivati igru. Tko jos? Vidim da je hrpa narucila i jedva ceka.

Iduci tjedan sam na poslovnom putu tako da  i imam nemogu igrati.

克罗地亚电源
16 godina
odjavljen

Ultimate, of course. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja najvjerojatnije ostajem na BFHL i dalje ali me ova igra jako zanima.. Zasada sam uzeo digital deluxe verziju na kinguinu kad je bila ispod 30€... Za preium cemo viditi jer sam se napokon nadao da vise nece biti unistavanja communitya sa sjeckanjem mapa.. Jos ako je stvarno istina sto kaze ovaj tip iz DICE-a za servere onda znaci da nece uopce biti miks servera nego kao i na konzolama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Ali sad kad se malo sjetim koji bf je izasao da mi nismo unaprijed srali?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

pa @volume upravo to znaci da nema vise metro/lokcker sema servera.... Isto tako knife only itd...

Ajme ceco pa bar ti nisi pa s vedra neba u bf da ti triba objašnjavati šta znači izbacivanje rentanja

Koji će im k onda i server browser s kojim se hvale kako ostaje? Ja više u tome ne vidim nikakvu korist... Neka onda lipo ostave konzolaški match making i kraj priče, ionako će svi serveri bit isti pa je sasvim svejedno 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

kad su predstavili bf1 meni je na prvu izgledao super ali ovako dok sad gledam kako pokazuju sve više i više sadržaja čini mi se....meeeh 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 10:01 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

a ne znam vidit cemo... Uglavnom vele da ga nece biti... I na konzolama si imao server browser iako nema rentanja ( sad ima ali sa jako ogranicenim mogucnostim ).. Jer ipak svi serveri nece biti isti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Isto kao i kolega... ispočetka sam čak bio polunahajpan, ali sa svakom novom informacijom koju čujem/pročitam i videom koji vidim, moje oduševljenje splašnjava i pretvara se u nekakav poluhejt.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kad su predstavili bf1 meni je na prvu izgledao super ali ovako dok sad gledam kako pokazuju sve više i više sadržaja čini mi se....meeeh 

Ma bit će točno onako kako je onaj lik na redditu pisa prije nego su bile poznate bilo kakve informacije o igri, super casual shooter vrlo blizak battlefrontu. Sve šta je reka je pogodia, a svi su pljucali po njemu da je običan trol

Nadam se samo da će biti nešto istine u njegovim navodima da će se na punokrvnom bfu radit u 2017.

17 godina
Battlefield 1

Evo malo AnderzEl-a, ako je već bilo, sorry:

Još jedna malo drugačija analiza:

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 11:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

I Jackfrags se baš ne slaže sa novim načinom računanja ticketa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Lvlsmrad je za onaj video gdje kuka za bodove dobio negativnih komentara i dislajkova vjerojatno više nego sve skupa u zadnjih 500 videa.

Njemu je taktika popest se ne krov i suportat tim - to su njegove riječi.

Moje objašnjenje bi bilo da je Lvl smrad bio i ostalo smrdljiva kamperčina i da ga boli kurac za zastave i pobjedu sve dok je on u plusu sa KD-om.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

jel se onda pripremate za betu? koliko će trajat,jel se to zna?

kaj ovo znači rentanje? znači neće bit onih gluposti knife only servera i sličnih,samo lockeri itd...admini neće moć radit više šta hoće,izbacivat mape i modove...ovo je sve bolje i bolje,bit će ovo najbolji bf,nema više bezveznih servera i bustanja,najbolje je da svi budu isti ili slični samo da se odvoje CQ,rush,tdm...najbolje da se sve ograniči i da postoje samo službeni serveri bez glupih custom servera i admina koji rade šta hoće

u alphi je bilo sve kako treba bit,pogotovo balans među klasama...samo da ne pokvare to sa finalnom igrom

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 12:20 (M4X).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

daj neka netko tko ima vremena da sažetke ovih videa...šta je ovo sa premium? kaj se nemože više kupit samo premium,gledam na originu sad postoji i ova treća verzija ultimate edition...kako sad nabavit samo premium ako se već ima igra?

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Skilledžija kaže...

Lvlsmrad je za onaj video gdje kuka za bodove dobio negativnih komentara i dislajkova vjerojatno više nego sve skupa u zadnjih 500 videa.

Moje objašnjenje bi bilo da je Lvl smrad bio i ostalo smrdljiva kamperčina i da ga boli kurac za zastave i pobjedu sve dok je on u plusu sa KD-om.

Malo kada u životu sam vidio točnijih 68 riječi!

13 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

U pravu si što se tiče njega. Ali potpuno izbaciti kill iz računanja ticketa mi opet ne zvuči tako dobro. Što kaže jack, šta te sprečava kada uhvatiš jednu zastavu uradiš suicide i spavnaš se na team membera koji hvata drugu zastavu. Tvoj tim ne košta ništa a donosi puno bodova. Ne kažem da će ljudi to uopće ili masovno raditi ali mislim da bi neki način tog balansa trebao postojati. Recimo za avion, koji može puno toga učiniti za svoj tim uništavajući bombardere ili tenkove, na kraju partije prođe lošije od nekoga ko je samo trčkarao okolo. Mislim boli me neka stvar za bodove i poredak na tablici ako igra bude dobra ali ako se to može na neki način popraviti zašto ne....

17 godina
Battlefield 1

Jedini validan point u vezi novog sustava bodovanja ticketa je postavio Jackfrags, a to je da neće biti puno mjesta za okretanje runde, odnosno ako jedna ekipa uhvati momentum sa zastavama onda će se jako teško moći okrenuti runda, ali treba vidjeti betu odnosno uzorak win/loss rundi na većoj bazi igrača pa će se moći donjeti neki bolji zaključci.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...
Skilledžija kaže...

Malo kada u životu sam vidio točnijih 68 riječi!

67.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice