Apex Legends

poruka: 1.433
|
čitano: 323.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Apex Legends
Tallahassee kaže...

da ponovim - prijavit exploit - DA, pokazat svima kako doci do exploita - NE.... znam da ce popravit, sve jedno neke stvari se ne objavljuju....

Slažem se sa tobom. Ima previše debila na ovoj kugli zemaljskoj koji ne mogu na pošten način igrati nego će i oni kada vide taj exploit zlorabiti isti! Dovoljno je bilo napisati recimo na redditu da postoji exploit da ljudi znaju, ali je skroz glupo pokazivati kako koristiti exploit! Nikad nisam shvaćao te ljude koji varaju u igrama. Time samo pokazuju kakvi su slabići i loši igrači.

p.s. pod ovim gore napisanim nisam mislio na fila2208 nego na ovog idiota što je izbacio klip na youtube 

Jučer je došao novi patch za nvidija grafičke koji navodno popravlja crashanje. Je netko testirao? Da li Vam se još crasha igra? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2019 17:00 (Baldurion).
14 godina
Apex Legends

POnadao sam se da će mi smanjit dropove no nije, a kreševe nisam ni imao.

Kolege koji su updateali jučer, sinoć nisu krešali sad treba probat još jel slučano ili riješeno.

Čitam reedit kažu ljudi da nije fixano.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Baldurion kaže...
Tallahassee kaže...

da ponovim - prijavit exploit - DA, pokazat svima kako doci do exploita - NE.... znam da ce popravit, sve jedno neke stvari se ne objavljuju....

Slažem se sa tobom. Ima previše debila na ovoj kugli zemaljskoj koji ne mogu na pošten način igrati nego će i oni kada vide taj exploit zlorabiti isti! Dovoljno je bilo napisati recimo na redditu da postoji exploit da ljudi znaju, ali je skroz glupo pokazivati kako koristiti exploit! Nikad nisam shvaćao te ljude koji varaju u igrama. Time samo pokazuju kakvi su slabići i loši igrači.

p.s. pod ovim gore napisanim nisam mislio na fila2208 nego na ovog idiota što je izbacio klip na youtube 

Jučer je došao novi patch za nvidija grafičke koji navodno popravlja crashanje. Je netko testirao? Da li Vam se još crasha igra? 

Meni se freez-a usred igre, ili bluescreen inače. Ali zanimljivo. Skinem novi driver uskoro.

everyday i'm shuffling...
15 godina
Apex Legends

Sve ove koji koriste nešto za micanje smokea, i takve exploite treba banirati i gotov. Meni je to isto kao hack, dobivanje prednosti na "jeftin" način.

Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
protjeran
Apex Legends

.... exploit i je u neku ruku hack.... samo mi nije jasno kako to nekom nije ocito.... pogotovo na ovom primjeru....

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Teatirao jucer sa novim driverima, crasha i dalje.

Mislim da nije do drivera vec da ovi u igri direkt moraju nes srediti, bio je negdje twitter post gdje devovi kazu kako rade na fixu, ali da bas i nije tako jednostavno.
11 godina
protjeran
Apex Legends

... upravo odgledao PSG - Man. United, u lozi stadiona u Parizu - Ninja, tam uopce nije lako doc i kaj sad i twitch selebriti imaju utjecaj na nogomet ili stvarno tolko para....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Apex Legends

Patch notes klik.

Nekim cudom nerfali Wingmana i Peacekeepera tj bas ona dva oruzja za koja sam pricao da bi trebala dobiti lagani nerf pa su me znalci i skiledzije popljuvali. 

Moj PC  
1 2 hvala 1
6 godina
Tallahassee kaže...

... upravo odgledao PSG - Man. United, u lozi stadiona u Parizu - Ninja, tam uopce nije lako doc i kaj sad i twitch selebriti imaju utjecaj na nogomet ili stvarno tolko para....

Pa, da.  Toliko para. Nije se jednom dogodilo da ga gleda preko 100K ljudi, a na twitch lijepo postavi da komentirati mogu samo subscriberi... Pa donacije. Uz to tu su i sponzorstva (sto one na stranici, sto "skrivena" tipa red bull i ostali). Osvojene pare  na turnirima. I da ne nabrajam dalje. Ne znam cemu cudjenje. Frajer je prosao igru koliko mi god antipatican bio.

14 godina
Apex Legends

Ako se ovako nastavi mislim da ću prestati igrati igru. Svake 3-4 partije u prosjeku mi se crasha igra (samo se zaledi ekran i izbaci mi na desktop bez errora, znači kao da nisam niti ni bio u igri). Nema smisla ovako igrat... Ako ne mogu rješiti problem trebali bi makar uvesti rejoin opciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 2:12 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Ako se ovako nastavi mislim da ću prestati igrati igru. Svake 3-4 partije u prosjeku mi se crasha igra (samo se zaledi ekran i izbaci mi na desktop bez errora, znači kao da nisam niti ni bio u igri). Nema smisla ovako igrat... Ako ne mogu rješiti problem trebali bi makar uvesti rejoin opciju.

ista stvar. našao sam neke fixeve, probao s njim(a) ali i dalje tu i tamo crasha. ne toliko često ali crasha.

e sada, na stranu crashevi bez ikakvog errora, jer ti uvijek netko može nabiti na nos da je tvoj hw kriv, meni je enigma da ne postoji reconnect/rejoin opcija. 

14 godina
Apex Legends
Meni se igra užasno crashala sve dok nisam maknuo OC sa proca i grafičke, odkad sam loadao default postavke u biosu ( jedino je memorija na xmp profilu) mi se nije niti jednom crashalo i eto nasmijao me procesor s 25c idle temperaturom haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Baldurion kaže...

Zvonzi kaže...

ista stvar. našao sam neke fixeve, probao s njim(a) ali i dalje tu i tamo crasha. ne toliko često ali crasha.

e sada, na stranu crashevi bez ikakvog errora, jer ti uvijek netko može nabiti na nos da je tvoj hw kriv, meni je enigma da ne postoji reconnect/rejoin opcija. 

Nebitno o kakvoj je konfiguraciji rijec intel, ryzem raden, nvidia, entry ili high end konfa ljudi javljaju jedan te isti problem, tako da prvenstveno devovi moraju poraditi na tome.

Mislim smijesno je kako je prvih dana i prijatelju i meni sve radilo ok, kad su izbacili prvi fix da rijese one buggove sa joinanjem u lobby poceli su crashevi...

Ono sto pomaze dosta ljudi (barem da smanje boj crasheva) je limitiranje  FPS-a na neku nizu vrijednost sa naredbom +fps_max (odredeni FPS) pa probajte.

berzerker kaže...
Meni se igra užasno crashala sve dok nisam maknuo OC sa proca i grafičke, odkad sam loadao default postavke u biosu ( jedino je memorija na xmp profilu) mi se nije niti jednom crashalo i eto nasmijao me procesor s 25c idle temperaturom haha

Prijatelj i ja smo isprobali i tu soluciju i opet crasha. Cak i da je problem do toga oni to moraju rijesiti, jer ako GPU i CPU rade stabilno u svim ostalim scenarijima onda bi trebali i u Apexu.

13 godina
Apex Legends

Hvala Bogu pa nemam problema sa crashanjem uopće, ali imaju moji teammate-ovi pa opet na neki način utječe na moj gameplay. Redovito kenjam Respawnu na redditu da što prije uvedu rejoin opciju i makar za sad nema naznaka siguran sam da rade na tome.

A ovi novi nVidijini driveri od 5.3., jel i vama masovno povećan fps? Moja GTX 1060 6GB sad fakat solidno gura Apex. 

0 0 hvala 0
14 godina
Evo kod mene stvarno niti jedna stvar nije osim toga promijenjena a pokušao sam sve ostalo osim re-rollanja display drivera jer mi je to tlaka. Jučer instalirao zadnje nvidia driver i odigrao bez crashanja par sati
11 godina
protjeran
Apex Legends

.... nemam problema sa crashanjem igre.... proc je OC, grafulja na defaultu sa geforce 417.35 driverima.... afterburner i rivatuner, coretemp, logitech gaming software, samsung magician, intel rapid storage uredno rade u trayu.... antivirus Windows defender.... nikakvih problema ni u Apexu ni PUBG-u.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Super, jedan si od sretnika kojem radi bez problema.
11 godina
protjeran
Apex Legends

.... ja vidim trojicu, odmah tu gore iznad.... khm, cetvoricu.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 10:55 (Tallahassee).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Da, vecini radi sa stabilnim oc-om i pozadinskim programima, al ima pozamasan broj onih kojima crasha neovisno kakva im je platforma i software. Nadam se da nisi jedan od onih neukih sta kaze "problem je u hw-u".
13 godina
neaktivan
war3_tft kaže...
Zvonzi kaže...

Nebitno o kakvoj je konfiguraciji rijec intel, ryzem raden, nvidia, entry ili high end konfa ljudi javljaju jedan te isti problem, tako da prvenstveno devovi moraju poraditi na tome.

Mislim smijesno je kako je prvih dana i prijatelju i meni sve radilo ok, kad su izbacili prvi fix da rijese one buggove sa joinanjem u lobby poceli su crashevi...

Ono sto pomaze dosta ljudi (barem da smanje boj crasheva) je limitiranje  FPS-a na neku nizu vrijednost sa naredbom +fps_max (odredeni FPS) pa probajte.

ma jasno.

ali, moja poanta jest da je čak i do mene, odnosno da lupam alt+f4 i na taj način izlazim iz meča, ne vidim razlog zašto ne postoji rejoin/reconnect opcija. jako glupa odluka i veliki previd.

14 godina
Apex Legends

https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/ay5hh2/live_balance_update_live_on_all_platforms_lets/ 

ADDITIONAL PATCH NOTES

• Fixed some script errors that we identified were occasionally causing disconnects during matches.

• Caustic occasionally causing disconnects while throwing is Ultimate.

• Pathfinder occasionally causing disconnects when activating a Survey Beacon.

• Players occasionally causing disconnects when removing an attachment.

• Gibraltar occasionally causing disconnects when pulling up his Gun Shield.

• Players occasionally causing disconnects when entering Spectate Mode.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam od prvog dana govorio da se cesto ruši. I dalje se ruši. Postotak mi je oko 50% toliko cesto skoro svaka druga ako ne druga onda treca tekma. Nista mi nije overklokano. Upalio sam afterburner kad ono
Cpu 50c opterećenja oko 60posto
Graficka 40 vent ni ne radi
Fps 75+ ali lik mi se vuce kao da igram na 10fps i nakon 10 sec freeze i crash. Onda par mečeva normalo pa onda opet. Uglavnom mi se crasha kad mi krene :) Ostao ja sam nakon 2 min i sam ubijem 2 s wingmanom idem na treceg iza leđa kad ono crash. Bolje igram sam nego kad pratim neke randome. Random lik ima 400 kilova drugi ima 150 oba mrtva prije mene a ja imam 5 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Apex Legends

Probao i taj nahvaljeni apex i nisam nešto oduševljen. Igranje s random ljudima je živa lutrija.. ima mečeva gdje mi kolege umru u roku minute a ima mečeva gdje samo trčkaram sa timom i oni riješavaju sve do wina. Dakle samo trio mode je fail. Gdje je solo, duo, squads?

Mapa iskreno možda i prevelika po mojem mišljenju, zone sa boljim gearom wtf?

Performanse crap? Sa gtx 1070 i i7 na 1080p kod polijetanja fps pada ispod 50 rly?

Jesam spomenuo da su neka oružja op a druga teško smeće?

Mislim da to može puno bolje i da je igra prenahajpana.

Moj PC  
3 8 hvala 0
13 godina
Apex Legends

Pa igra nema matchmaking sta bi htio.Zato lijepo imas nase discorde i official discord di mozes naci ekipu za minutu.

Solo da bi radio moraju totalno reworkati neke legende da bi imale smisla u solo modu.Duo moze i bit ce ubacen al za solo treba malo vise toga da se napravi da bi radio kolko tolko.

Trio je po meni pun pogodak za ovu igru.Squad ce mozda i uvesti ma da ne vjerujem jer je igra bazirana na trio modu.

Mapa uopce nije velika.Mislim da je 2km sto doslovno mozes pretrcati za par min ak se znas kretati po njoj.

Nisu zone sa boljim gearom nego su sanse vece da su tamo gold oruzja i gear.To ne znaci nuzno da ces tamo nac sve.

Pa naravno da su neka oruzja za early game a neka za kasnije.Pa neces uc u kucu naci pistolj i s njim cijeli game igrati,to nema smisla,onda komotno mogu dat svakom oruzje odma cim skoci iz aviona.Wingman je diskutabilan,iako su ga sada malo nerfali ja bi mu smanjio extended mag.

Sto se tice performansi.Neznam zasto ti pada ispod 50 al moguce do drivera il necega.

A sto se tice hajpa,igra je izasla niotkuda i bolje je ispolirana nego bilo koji br mode kad je dosao.Ne govorim za trenutno stanje ostalih br igara nego na pocetne faze.

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 13:01 (Doca15).
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Doca15 kaže...

A sto se tice hajpa,igra je izasla niotkuda i bolje je ispolirana nego bilo koji br mode kad je dosao.Ne govorim za trenutno stanje ostalih br igara nego na pocetne faze.

.... ne samo br igre, od velike vecine igara....

14 godina
war3_tft kaže...

Patch notes klik.

Nekim cudom nerfali Wingmana i Peacekeepera tj bas ona dva oruzja za koja sam pricao da bi trebala dobiti lagani nerf pa su me znalci i skiledzije popljuvali. 

Zato jer ste i ti i nekolicina wannabe shorudova o tome stalno plakali.
kako i sam respawn kaže, neka su početna oružja, neka su endgame, i wing i peace su endgame. Peace nekad zareda 4-5 ladno killova, nekad imaš 10dmg direkt hit.

Isto kao  wingman, ako si glup da stojiš dok se pucaš jasno da će te netko izbit wingmanom. Da mu maknu extended mag to bi bio i dovoljan nerf, umjesto svega ovog, ali eto.

U svakom slučaju, bitno da slušaju community, i da rade na igri, ali molim ih ko Boga da slože igru kako spada da ne kreša i da ne dropaju fpsovi... :)

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Zato jer ste i ti i nekolicina wannabe shorudova o tome stalno plakali.
kako i sam respawn kaže, neka su početna oružja, neka su endgame, i wing i peace su endgame. Peace nekad zareda 4-5 ladno killova, nekad imaš 10dmg direkt hit.

Isto kao  wingman, ako si glup da stojiš dok se pucaš jasno da će te netko izbit wingmanom. Da mu maknu extended mag to bi bio i dovoljan nerf, umjesto svega ovog, ali eto.

U svakom slučaju, bitno da slušaju community, i da rade na igri, ali molim ih ko Boga da slože igru kako spada da ne kreša i da ne dropaju fpsovi... :)

Stalno plakali nekolicina i ja? Da fino priznas i kazes "nisam bio u pravu" nikom nista, sve 5, na ovaj nacin ispadas kao balavac koji je dobio porciju realnosti pa ne zna sta bi rekao i onda se zbog svoje nezrelosti i dunning-krugera jos dublje zakopava...

Pogodio sam nerfove dosta dobro, sto samo potvrduje da je razmisljanje i shvacanje problematike islo u dobrom smijeru, evo da i podsjetim ostale kako je izgledalo to moje plakanje peacekeeper 1,2 wingman 1,2

Sa ovim drugim dijelom se slazem. 

11 godina
protjeran
Apex Legends

.... a da prestanes konstantno svakom pametovat....

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
war3_tft kaže...

Stalno plakali nekolicina i ja? Da fino priznas i kazes "nisam bio u pravu" nikom nista, sve 5, na ovaj nacin ispadas kao balavac koji je dobio porciju realnosti pa ne zna sta bi rekao i onda se zbog svoje nezrelosti i dunning-krugera jos dublje zakopava...

Pogodio sam nerfove dosta dobro, sto samo potvrduje da je razmisljanje i shvacanje problematike islo u dobrom smijeru, evo da i podsjetim ostale kako je izgledalo to moje plakanje peacekeeper 1,2 wingman 1,2

Sa ovim drugim dijelom se slazem. 

Pa da, čitao sam po redditu svašta. Ja sam iznio svoje mišljenje, respawn je rekao svoje. Moraju slušati community jer je to danas jako bitno. Wingman je i dalje odličan gun, ali kažem, ne može ga svatko koristit dobro i efikasno i to je to.

R301 je bolestan gun, oćemo njega nerf? 99tku isto? Pa mogli bi i hemloka, malo smanjit single fire rpm? Spitifre dić recoil? Možemo do sutra. Ja sam pohvalio balans i rekao da ne treba, jedino eventilano extended tako da nemoš rušit skoro 2 teama s njim, ali eto, to što je respawn napravio opet pozdravljam, očito su oni došli do zaključka da će ovako bit bolje, ali to sigruno jer čitaju bug forum pa su vidjeli od tebe :)

Hvala ti na psiho procjeni, uštedio si mi lovu pa ću odmah po lijekove.

Btw. prouči malo pravopis gramatiku kad budeš imao vremena pa možda budeš gledao u dobrom smjeru i dalje zajedno s respawnom.

Ajde nam reci još koji budući update da ne moramo ni čitati patch notes :)

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 18:35 (fila2208).
12 godina
protjeran
Tallahassee kaže...

.... a da prestanes konstantno svakom pametovat....

Ne pametujem nis neg se ukljucujem u diskusiju tj radim ono za sto je forum namijenjen (ak nisi primjetio do sad). Usput lagano odgovaram na ovakve propale pokusaje. 

fila2208 kaže...

Pa da, čitao sam po redditu svašta. Ja sam iznio svoje mišljenje, respawn je rekao svoje. Moraju slušati community jer je to danas jako bitno. Wingman je i dalje odličan gun, ali kažem, ne može ga svatko koristit dobro i efikasno i to je to.

R301 je bolestan gun, oćemo njega nerf? 99tku isto? Pa mogli bi i hemloka, malo smanjit single fire rpm? Spitifre dić recoil? Možemo do sutra. Ja sam pohvalio balans i rekao da ne treba, jedino eventilano extended tako da nemoš rušit skoro 2 teama s njim, ali eto, to što je respawn napravio opet pozdravljam, očito su oni došli do zaključka da će ovako bit bolje, ali to sigruno jer čitaju bug forum pa su vidjeli od tebe :)

Hvala ti na psiho procjeni, uštedio si mi lovu pa ću odmah po lijekove.

Btw. prouči malo pravopis gramatiku kad budeš imao vremena pa možda budeš gledao u dobrom smjeru i dalje zajedno s respawnom.

Ajde nam reci još koji budući update da ne moramo ni čitati patch notes :)

Hvala unaprijed.

U ovom slucaju to nema veze sa slusanjem communitija vec sa time da tko god imalo razumije ovu igru shvaca i vidi koliko su se ta dva orozja isticala od ostatka i da se nesto moralo poduzeti.

Dalje samo vidim nekakva izvlacenja sa tvoje strane i los pokusaj humora, a skretanjem teme na gramatiku se vrlo jasno iscitava nemoc da konstruktivno argumentiras.

Kad ces imati nesto konkretno za reci cujemo se, ovo za sada je samo trosenje vremena jer smo jasne cinjenice dobili sa jucernjasnim patchom. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 18:53 (war3_tft).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice