Alan Wake zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 3.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Alan Wake

Evo baš počel igrat, zanimljiv pristup igri.. Grafika nije baš sad tak fenomenalna, metro 2033 tu ipak drži prvo mjesto..

Iznesite svoje mišljenje, dojmove u vezi igre..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Alan Wake
grafika nije bitna....za sad mi je odlicna prica..jel mi moze netko pomoci di se nalazi save od alan wake-a...jer igram nekad na laptopu a nekad na kompu pa da mogu nastavit di sam stao... u my documents se samo nalazi resolution.xml..
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
odjavljen
Alan Wake

Igra je dobra samo što je prekratka. Ovakav tip igre još volim iz SH seriala, i baš dok se uživiš u igru ona je gotova. Sad čekam Amy.

0 0 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Igra je dobra samo što je prekratka. Ovakav tip igre još volim iz SH seriala, i baš dok se uživiš u igru ona je gotova. Sad čekam Amy.

IGN score 2.0 :)

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Alan Wake

nakon dugo vremena  jedna zanimljiva igra sa pričom za kompijutor {#}

ima ista tema,oče li još neko otvorit hahah

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 20:02 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake

Hehe meni je igra super... cekalo se 100 god da izade jer je prvo bila odgodena itd itd... i onda eto izasla prije 2 dana i igra je okej... malo je zastarjela ali eto za sada je super ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Alan Wake

Ma igra je ok, jedino je kamera banana, imam osjećaj da frajer nekak na koso trči{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
formula1live kaže...

IGN score 2.0 :)

2.0? hahahaha

14 godina
odjavljen
Alan Wake

Pa ti recezenti neznaju što znači Survivial Horror. Gledao sam stream gameplay-a od Amy i igra je odlična. Ne gledam ti ja previše što govore recezenti. Neki su dali i manju ocjenu ako se ne varam.

Ontopic

Da li netko zna imaju li možda u planu izdati nastavak za PC?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 11:23 (formula1live).

0 0 hvala 0
18 godina
Alan Wake

Ak ko zna kak da ovo prođem?

Municija, 0 bodova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Alan Wake

Pa nađi i pogledaj si taj dio na youtubeu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

LOL, sve su ti rekli pa nema smosla nadodavati.

OT:

Isprobao igru, dođao do trećeg chaptera i mogu reći da me jako iznenadila, nisam znao što očekivati, znao sam da je nekakav horor ali ništa više od toga, nisam htio znati više od toga prije početka igranja... Sve mi je ispalo super, od priče, izvođenja, settinga i ostalog, tehnička strana je malo slabija ali me za to apsolutno nebriga, igra svjetla i sjene ( krucialna gameplay mehanika ) je odrađena maestralno. Nešto ću više napisati kad odigram sve, ali za sad, preporuka svima.

@zvonac, ja sam to danas riješio, s metcima, očito nisi baš najbolje upravio s njima. YT mu i neće pomoći, već zna što treba raditi, trčati, izbjegavati ih ( shift + neki smjer ) i dotrčati do idućeg svijetla, ili metaka. I drugi put pametnije s metcima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
18 godina
Alan Wake

Ma ok, riješio već.. Ma malo sam se s mecima razbacival, pa mi je bila frka bez njih...

Počelo je bit zanimljivo, mada me polako živciraju ovi likovi sa sjekirama, nikad im kraja, a i oni leteći objekti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Ma ok, riješio već.. Ma malo sam se s mecima razbacival, pa mi je bila frka bez njih...

Počelo je bit zanimljivo, mada me polako živciraju ovi likovi sa sjekirama, nikad im kraja, a i oni leteći objekti...

Sviđa mi se što kad ih bace na tebe, dodu do njih opet ( ako bježiš ), pogidne je i ajmo opet, nisu baš blesavi, taman kakvi bi trebali biti IMO.

Da btw, baš tu i počinje biti zanimljivo, samo igraj, bit će sve bolje i bolje. :)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kakvi su te modovi spopeli, igra nema modova. Ako si mislio na moderatore, onda malo bolje pogledaj, ona tema je otvorena u rubrici igara za konzole, makar se počelo raspravljati o PC verzije. Sad dok je izašla PC igra normalno da se ovdje otvorila tema.

18 godina
Alan Wake

Nema potrebe za otvaranjem nove teme za igru.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

2 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice