Ženski mozak

poruka: 12
|
čitano: 1.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ženski mozak
evo odlučio sam pokrenut temu da olakšam život nama muškarcima napaćenoj rasi hehehehe.....želio bi izmjenit iskustva sa curama ženama ljubavnicama i slično da nekome olakšam brige ili probleme....pa ako ima netko nekakav prijedlog s čim prvo da pođemo volio bi da se izjasni....unaprijed hvala
14 godina
neaktivan
Re: Ženski mozak
Takva tema vec postoji.
16 godina
neaktivan
postojala je...ja sam je bio pokrenio i izbrisali su je slučajno pa sam sad opet napravio novu
14 godina
neaktivan

prije par dan si pokrenuo istu takvu temu pa ti je završila u smeću. Ne vidim razloga zašto opet pokrećeš novu (osim ako želiš popušiti ban radi spamiranja foruma) ?

14 godina
protjeran
Ženski mozak

Ženski kaj?

Nisu je slučajno izbrisali...bez brige.

16 godina
neaktivan
ma slučajno su je izbrisali pričo sam sa modovima i tako su mi rekli....tako da neću ban skupit
18 godina
Ženski mozak
Ajd da vidimo koliko ce ovo prezivjeti prije locka. Btw. Stereotip. Ima medjusobno razlicitijih "zenskih mozgova" nego Razlike izmedju nasumicno odabranog mozga muske i zenske osobe. Ostatak je socijalna uvjetovanost.
17 godina
Ženski mozak

e da nam je sad mentalist ovdje...

18 godina
Ženski mozak

Evo 4 žene a mozgovi izgleda različiti?

16 godina
neaktivan
Ženski mozak
Dobro znam da je to malo teško skontat žene a i njihove mozgove mislim "malo".....ali sam zato osnovo temu da makar pokušamo nakučit šta se nalazi u njihovu mozgu
16 godina
neaktivan
Kobe Bryant kaže...
.....ali sam zato osnovo temu da makar pokušamo nakučit šta se nalazi u njihovu mozgu

ni one same ne znaju  {#}

16 godina
neaktivan

a tu si u pravu....mislim da im služi samo da nije propuh u glavi i da mogu reć da "imaju mozak"....ali ok.....ma ljudi moji da su žene valjale i Bog bi se ženio....s đavlima nije mogo izać nakraj pa ih je poslo vamo nama {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice