Neka koristi tvoj account
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne reko je da će čekati da on moze sa svojim.. uff ja gladna.. jede mi se sendvič fini
Kad je normalni torrent onda mi vuče na 220-230 sad varira od 20-50.
Meni sa IP Torrents-a ide 900 kb/s, to je posao.
Dobar dan!
Ne reko je da će čekati da on moze sa svojim.. uff ja gladna.. jede mi se sendvič fini
...evo našli smo nekakav hamburger...ovo Ivan M. plaća...
he he...A jesi škrt.
Ajde ovaj put plaćam, drugi put ćemo iz tebe istrest repa...
UU Jurra sta ti mislis da ja toliko jedem,, ali nebi se bunila da mi je takav jedan sendvič hvala.... jos sam na poslu do pola 4 i onda ću putem do kuće razmisljati o jelu ..
Sta se kod vas radi??
he he...A jesi škrt.
...ma nisam ja kriv, to su opet prsti napisali...htjeo sam reč da sam prodao onaj kombi pa častim sve redom...
...evo našli smo nekakav hamburger...ovo Ivan M. plaća...
uuuuuu i ja bi jedan ovaki....
Kad je normalni torrent onda mi vuče na 220-230 sad varira od 20-50.
Meni sa IP Torrents-a ide 900 kb/s, to je posao.
Dobar dan!
e tebi kad si samo na privatnim, a mi smrtnici guramo, malo po malo...
sad kad seedam net mi je tot usporen
he he...A jesi škrt.
...ma nisam ja kriv, to su opet prsti napisali...htjeo sam reč da sam prodao onaj kombi pa častim sve redom...
Moj kombi . Jurra...
Vidim ja da kod tebe ide ovako:
Ti pozivaš runde i častiš, a drugi moraju podmirit taj dug. Baš si škrt
...kak' možeš citirati takve filistarske gluposti... za ovo ti budem dal thumbdown...
nije to filistarska glupost,već narodna izreka koju život često potvrđuje..smisao je prilično jasan..kontekst isto.
thumbdown mi ne smeta..
Moj kombi . Jurra...
Vidim ja da kod tebe ide ovako:
Ti pozivaš runde i častiš, a drugi moraju podmirit taj dug. Baš si škrt
...ma čekaj Ivane, pa nećemo se valjda opet svađat...lepo sam ti rek'o da ćeš ti dobiti svoj dio,
plus postotak od zarade...novac je na sigurnom kod mog
...on je trenutno u zatvoruali vratit će se već za pet-šest godina...
Jeste vidjeli naziv teme "Švabo dere internet..." LOL
Kakao sve neće nazvat teme.
...kak' možeš citirati takve filistarske gluposti... za ovo ti budem dal thumbdown...
nije to filistarska glupost,već narodna izreka koju život često potvrđuje..smisao je prilično jasan..kontekst isto.
thumbdown mi ne smeta..
...vidim da si se probudio spreman na polemiku...smisao ljudskosti se gubi ako za nju očekuješ nagradu...tu tvoju
izreku su osmislile hulje kako bi opravdali svoju sebičnost...a narod k'o narod, nekritički prihvaća "Parole"...koje
dobro prolaze uz filistarsku uskogrudnost...
...vidim da si se probudio spreman na polemiku...smisao ljudskosti se gubi ako za nju očekuješ nagradu...tu tvoju
izreku su osmislile hulje kako bi opravdali svoju sebičnost...a narod k'o narod, nekritički prihvaća "Parole"...koje
al popuješ..pa stavi onda u potpis:"molim vas nemojte mi zahvaljivati,moja nesebičnost se sa tim ne može nositi"
al popuješ..pa stavi onda u potpis:"molim vas nemojte mi zahvaljivati,moja nesebičnost se sa tim ne može nositi"
...to stavi na dušu onima koji su osmislili ove zvezdice...
u početku sam bio protiv zvjezdica,ali su se u praksi pokazale korisnima..
..motivirale su ljude da više pomažu,razvio se taj neki natjecateljski duh,ma koliko on bio mrzak ponekad ..ali na tome se temelji sav napredak..pojedinca i društva..
a ne na čudoređu,čovjekoljublju i isposništvu..ti to dobro znaš,zato nemoj filozofirat jer ću ti pustit lambadu..
..motivirale su ljude da više pomažu,razvio se taj neki natjecateljski duh,ma koliko on bio mrzak ponekad ..ali na tome se temelji sav napredak..pojedinca i društva..
a ne na čudoređu,čovjekoljublju i isposništvu..ti to dobro znaš,zato nemoj filozofirat jer ću ti pustit lambadu..
ma ništa od toga i dalje se spama...
...ako ti ovo nazivaš "napredak" onda uživaj u njemu i ako ikako možeš učlani se u HDZ...možda dobiješ kakvu
nagradu...ja na forumu nisam zbog natjecateljskog duha, i nemam namjeru biti jedan od konja u utrci...
EDIT: uostalom udaljili smo se od teme...ti sad tražiš opravdanje za grešku u prvom koraku...nemam te namjeru
u tome podupirat...
ma ništa od toga i dalje se spama...
al se i pomaže,a to je dobro
...ako ti ovo nazivaš "napredak" onda uživaj u njemu i ako ikako možeš učlani se u HDZ...možda dobiješ kakvu
nagradu...ja na forumu nisam zbog natjecateljskog duha, i nemam namjeru biti jedan od konja u utrci...
malo licemjerja..al božemoj..ljudski..niko nije savršen
sinoć sam skoro dobil hvala,pomognem tipu i on napiše da je to kaj sam mu napisal sredilo stvar i ništa..
"pomogni sirotu na svoju sramotu"..tako nekako
...i sad mi objasni kakve veze ima to kaj si napisal sa ovim... rekao sam ti da se udaljavaš od teme...
Edit: i pokušaj shvatiti suštinu i značenje toga izraza...sramota je pomoći ako od toga nemaš koristi...
Samo da vas pitam na brzinu, zna netko je problem sa cod4 i win7 rijesen?
Znam da kad sam zadnji put pokusavao pb je prijavljivao win7 kao neki hack za igru.
pozz ekipa.. šta se radi?
Evo baš digao 200k na pokeru na faceu... kako me fino išla karta.. :))
pozz ekipa.. šta se radi?
Evo baš digao 200k na pokeru na faceu... kako me fino išla karta.. :))
Kockaš, a...
Sad traži nek ti isplate taj iznos.
...znači sad sam ja...po tvome...pomogao sirotu na svoju sramotu...nisi mi stisnul thumbup...
...zato sam ja tebi stisnul još jedan thumbdown...kad se već zalažeš za nagrade...
...znači sad sam ja...po tvome...pomogao sirotu na svoju sramotu...nisi mi stisnul thumbup...
evo stisnul sam,makar mi nisi pomogao.. nego više razveselio..
ha čuj što se tiče lambade.. danas je se svi srame, a kad je bila popularna vrtili su stražnjicama ko blesavi..
odi rađe tu pomozi simsi 3
evo stisnul sam,makar mi nisi pomogao.. nego više razveselio..
ha čuj što se tiče lambade.. danas je se svi srame, a kad je bila popularna vrtili su stražnjicama ko blesavi..
...ja nisam u tome sudjelovao...danas isto tako većina sluška folk...većina je uvjek u krivu...
Onda Jurra, koliki si račun napravio ovdje u bircu. Aj reci da platim i da mogu ić na cugu...