Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.313.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
robisierra92 kaže...
SwaggerBeast kaže...

Toliko mi je dosadno da ću kasnije gledat Šerif - Dinamo Izlanuo se

pa nemoj da ti bude dosadno - radi nešto korisno Namigiva

Ova dva dana ne znan kud sa sobon. Sve obveze ispunim kroz jutro, tako da mi je ovo kao vrijeme za opuštanje, ali ja ne znan kud sa sobon, visim po internetu i jednostavno niškoristarim uokolo i tugujem. Ekran mi na popravku u ADM-a, još mi kolega ovdje na forumu rekako da u njih treba čekat povrat robe po 25 dana -.-' a ovu staru makinju ne mogu za ništa upregnut nego za heroese, kojima sam zaboravio pass...

bruno11 kaže...
SwaggerBeast kaže...

Toliko mi je dosadno da ću kasnije gledat Šerif - Dinamo Izlanuo se

Još jedan navijač ŠerifaSmijeh

Ma neeeeNevinašce U Europi sam uvijek za Hrvatsku Poljubac Ne stvarno, iz Splita sam ni Hajduk ni Dinamo me ne diraju, što dalje od hrv nogometa. Ja se držim Premiershipa i Liverpoola Cool

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

more-plaža-komadi? Cool

15 godina
robisierra92 kaže...
SwaggerBeast kaže...

more-plaža-komadi? Cool

Nisam planirao na more danas. A i mora mi dosta za cili život. Ja bi mijenjao more za šaku snijega zimi. Mea culpa, ali više volim zimu. Dalmoši nemojte me vikat Plač

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ljudi probajte searchat slike googleom..:D

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

Nisam planirao na more danas. A i mora mi dosta za cili život. Ja bi mijenjao more za šaku snijega zimi. Mea culpa, ali više volim zimu. Dalmoši nemojte me vikat Plač

Znan kako ti je ,ostalo još misec dana lita a već mi je dosta mora.A vidiš kako je meni dobro, ćaća Slavonac pa san zimi u njegovom kraju , ostatak godine u Metkoviću.Cool

16 godina
neaktivan
Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...

80metara tog kolasijalnog kabela imam,router Gigaset SX763,imam wireless karticu u PCu,mislim taj kabel od balkona do PCa provuć i spojit.

P.S.  Evo optička vidljivost,imam iza kuče antenu 20metara od radio stanice.Mogu još iza kuče staviti nije bitno,ima ta birtija i još 1 kuča takav veči objekt.

P.S. Dodao sam još 1 sliku.

Na koliko bih ti metara htjeo da imaš signal ?

RIDER-What color is your life ... :D
15 godina
protjeran
rider15 kaže...

80metara tog kolasijalnog kabela imam,router Gigaset SX763,imam wireless karticu u PCu,mislim taj kabel od balkona do PCa provuć i spojit.

P.S.  Evo optička vidljivost,imam iza kuče antenu 20metara od radio stanice.Mogu još iza kuče staviti nije bitno,ima ta birtija i još 1 kuča takav veči objekt.

P.S. Dodao sam još 1 sliku.

Na koliko bih ti metara htjeo da imaš signal ?

Što više to bolje,s tom običnom antenom hvatam do trgovine koja je u tom krugu.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
16 godina
neaktivan

Gledaj prvo da te pitam s koliko para raspolažeš.

16 godina
protjeran
Vozdra rajo..

Jel ima kod vas recesije?

ja sam poludio skroz na skroz..:P juce kupio hdd,a danas sam se odlucio za vodeno hladjenje...:)

aj dajte neke ponude molim vas...
proc je intel e7500 ...
brijem brij, pijem pivu
16 godina
neaktivan

Jel misliš nešta gotovo ko H50 ili bi sam slaga loop pa hladija i GPU?

15 godina
protjeran
rider15 kaže...

Gledaj prvo da te pitam s koliko para raspolažeš.

Sada nemam ništa para,tu antenu hoću sam napraviti,napiši šta trebam sve nabaviti,imam pun K toga,stari je elektroničar,cb-eaš (radio stanice šta kamionđije imaju ima svu opremu u kuči i antenu 20m u vis iza kuče).Samo napiši šta treba a ja napišem šta imam a šta nemam.

16 godina
protjeran
bruno11 kaže...

Jel misliš nešta gotovo ko H50 ili bi sam slaga loop pa hladija i GPU?

nisam se s tim susreto nikad,pa preporucite..samo proc..

brijem brij, pijem pivu
16 godina
neaktivan

Sada nemam ništa para,tu antenu hoću sam napraviti,napiši šta trebam sve nabaviti,imam pun K toga,stari je elektroničar,cb-eaš (radio stanice šta kamionđije imaju ima svu opremu u kuči i antenu 20m u vis iza kuče).Samo napiši šta treba a ja napišem šta imam a šta nemam.

Gledaj antenu ako ćeš praviti možeš i tako samo je moraš tačno napraviti po shemi ,vidi materijal koji ti treba za tu wireless antenu što si ovdje stavljao link odi ga i kupi kažeš da kolaksijalni kabal imaš pa ti onda on netreba ili ako hoćeš to jest ako imaš pare kupi ovo nećeš požaliti .

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 18:58 (rider15).
16 godina
neaktivan

Onda bi ti bilo dosta i ovo, ali za te pare možeš nać i dosta bolje high-end zračne hladnjake.

16 godina
neaktivan

Yaaay, napravil sam 100 trbušnjaka bez odmora Nevinašce U 2 min i neš sitno Osmijeh

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran
rider15 kaže...

Gledaj antenu ako ćeš praviti možeš i tako samo je moraš tačno napraviti po shemi ,vidi materijal koji ti treba za tu wireless antenu što si ovdje stavljao link odi ga i kupi kažeš da kolaksijalni kabal imaš pa ti onda on netreba ili ako hoćeš to jest ako imaš pare kupi ovo nećeš požaliti .

Onaj link šta sam dao za napravit antenu,to sve imam i sada ćekam da mi se skorita hrana tj. šta je ostalo malo pseče hrane u konzervi takvoj da se smekša pa da mogu skinut i onda bušilica antena lemilica i sve šta treba uzimam u ruke i radim.Postolje imam od digitalca samo zakačim gore.

16 godina

hahahahahahahah dinamo vodi hahahahaha

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
neaktivan

Dobro veče!

Bio sam danas na Mrežnici,s čamcem,malo se kupao i takOsmijeh

Šta vi radite?

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
17 godina

Damn, opet nije bilo mučki zbog usranog sporta...

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
neaktivan

Evo test za krešu Cool

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan

Onaj link šta sam dao za napravit antenu,to sve imam i sada ćekam da mi se skorita hrana tj. šta je ostalo malo pseče hrane u konzervi takvoj da se smekša pa da mogu skinut i onda bušilica antena lemilica i sve šta treba uzimam u ruke i radim.Postolje imam od digitalca samo zakačim gore.

Kažeš da imaš onda počni raditi nebudeš šta znao javi se.

16 godina
Tomislav95 kaže...

Dobro veče!

Šta vi radite?

meni je mrežnica 20m od kuće

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
15 godina
protjeran
rider15 kaže...

Kažeš da imaš onda počni raditi nebudeš šta znao javi se.

Ak nebudem znao ja znam ko zna....eno bulji u tv u dnevnom,stari elektroničar/elektrotehničar radi sve ali sve sa elektronikom,antenama,radiostanicama,kompovima ma sa svime....svi mu poslovi idu od ruke.A ono šta si mi ponudio de mi objasni čem to služi? Ja hoću krast net drugima,a ne da se drugi služe mojim netom.

16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
Tomislav95 kaže...

Dobro veče!

Šta vi radite?

meni je mrežnica 20m od kuće

Ne Zagorska Mrežnica nego ona,prava MrežnicaNamigiva(kod Karlovca)

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Mrežnica: jedna od 4 rijeke koje prolaze kroz Karlovac Osmijeh

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 19:13 (Krešo91).
16 godina

ma ok al je mrežnica Nevinašce,najgore mi je kad neke budale dođu sa čemcem pa se cijeli dan vozikaju.

16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

ma kužim te, ja sam živio na moru 8 godina, zadnje 3-4 godine bih se okupao u moru 2-3 puta preko ljeta - ostatak vremena hladovna i ljenčarenje u hladovnini Belji se

16 godina
neaktivan

Ak nebudem znao ja znam ko zna....eno bulji u tv u dnevnom,stari elektroničar/elektrotehničar radi sve ali sve sa elektronikom,antenama,radiostanicama,kompovima ma sa svime....svi mu poslovi idu od ruke.A ono šta si mi ponudio de mi objasni čem to služi? Ja hoću krast net drugima,a ne da se drugi služe mojim netom.

Ok ako ti stari sve to zna onda neka ti on pomogne da ne bi zabrljao u nečemu ,ti bi se spajao na nečiju drugu wireless mrežu možeš ako nije zaštićeno WPA ključem onda bi trebao dobiti nešto kao lozinku od te osobe da bi pristupio njegovom netu,a ako apsolutno kad to završiš postavi wWPA key i filtriranje  MAC adresa.

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Mrežnica: jedna od 4 rijeke koje prolaze kroz Karlovac Osmijeh

Stvarno?IznenađenSmijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice