dobro jutro
Večer
dobro jutro
Večer
dobro jutro
Večer
Ajmo u nespavalice
LOCK selimo se u nespavalice
Dobar dan.
Odo igrat TM.
Dobar dan. Sta se radi?
Dobar dan. Sta se radi?
Đes ba.
Znate li kakve casual igre za onak, "ubit vrijeme", dosadno mi je a neda mi se igrat FPS-ove, i RPG-ove koji zahtijevaju konjske živce
Dobar dan. Sta se radi?
Đes ba.
Znate li kakve casual igre za onak, "ubit vrijeme", dosadno mi je a neda mi se igrat FPS-ove, i RPG-ove koji zahtijevaju konjske živce
Ja sad planiram skinut "The Missadventures of P. B. Winterbottom". Ne znam kakva je..ali sviđaju mi se takve igre.
One koje sam prešao i koje bi ti definitivno preporučio su Braid i Machinarium (ako ih već nisi prešao)...ne znam koju bi ti preporučio prije..izvrsne igre, ja bi ih nazvao umjetnošću.
E moj krešo, hajdemo ja i ti partiju Nasilni Tata 2
ideš igrati nešta?
Pozz,ode ja na more
Malo prije produžio ugovor s TComom na još 2 godine neta,pa ću dobiti miša i tipkovnicu+web kameru/slušalice/zvučnike
ideš igrati nešta?
ma ne
E moj krešo, hajdemo ja i ti partiju Nasilni Tata 2
Aj na koji server
FUUUUUUUUUU....... neće mi pokrenut
...bravo krešo ...btw...a ja sam anđel...
Dupli TU
Aj na koji server
FUUUUUUUUUU....... neće mi pokrenut
Ajde na skype.
svaki dan sam na benzinskoj
cini mi se da motor puno trosi xD
Bok svim birtašima, eto kaj ti je zivot delas i mucis se i onda te neki vrag poklopi vjerojatno losa priprema posla na gradilistu ko obicno kod nas i to je to nema te.
http://www.vecernji.hr/vijesti/na-gradilistu-skole-dizalica-pala-mladica-usmrtila-ga-clanak-172468
s obzirm da sam danas sklopio nekoliko dobrih poslova, častim:
Legalno, moš si mislit
Bok svim birtašima, eto kaj ti je zivot delas i mucis se i onda te neki vrag poklopi vjerojatno losa priprema posla na gradilistu ko obicno kod nas i to je to nema te.
http://www.vecernji.hr/vijesti/na-gradilistu-skole-dizalica-pala-mladica-usmrtila-ga-clanak-172468
Uf, čovjek više i otupi na ove stvari. Kad se ne ubijamo međusobno onda te nesreća strefi. Život!
dobar dan svima, spamate sve u šesnaest
vidim da mato još od sinoć davi s tom hebenom antenom..
s obzirm da sam danas sklopio nekoliko dobrih poslova, častim:
Toooooooo! Prva osoba koja se sjetila da časti i nas koji ne pijemo alkohol
ima gore jedna tema al nema tamo kruha uza mene
rambox opet crna kronika?
i di je taj angel jurra?
Legalno, moš si mislit
legalno naravno, ne radim više ništa na crnjaka, sve po ps-u
Toooooooo! Prva osoba koja se sjetila da časti i nas koji ne pijemo alkohol
onda ja i ti pijemo sok
Aj zzz ljudi odoh malo napolje...
svaki dan sam na benzinskoj
cini mi se da motor puno trosi xD
Ma da,kolko trosi?
Toliko mi je dosadno da ću kasnije gledat Šerif - Dinamo
pa nemoj da ti bude dosadno - radi nešto korisno
Još jedan navijač Šerifa
Neće mi tako nezz zaš,antenu mislim pravac balkon i kabl provuč do PCa i hvatat okolo signal.
http://www.elektronika.ba/224/kantena-antena-za-24-ghz/
pravi link samo downloadajte rar i raspakirajte i opet raspakirajte rar koji dobijete i onda imate shemu i sve.
Da li ćeš ti sam praviti wireless antenu ili ćeš kupiti gotovo,ako ćeš sam praviti i onda kupi sebi kolaksijalnog kabla koliko ti treba to nama da znaš i imaš li router sa RP-SMA konektorom da imaš gdje ubosti kolaksijalni kabal.
80metara tog kolasijalnog kabela imam,router Gigaset SX763,imam wireless karticu u PCu,mislim taj kabel od balkona do PCa provuć i spojit.
P.S. Evo optička vidljivost,imam iza kuče antenu 20metara od radio stanice.Mogu još iza kuče staviti nije bitno,ima ta birtija i još 1 kuča takav veči objekt.
P.S. Dodao sam još 1 sliku.