Imam 4gigabajta. Normalno da 32-bit očitavaju 3.20gige samo. To znam već..
Samo neću još prelaziti na 64-bit iako mi je quad 64-bit arhitekturu ima.
Quad je iz 2007:D
Stara mrcina da da.. Samo još je O.K.
Imam 4gigabajta. Normalno da 32-bit očitavaju 3.20gige samo. To znam već..
Samo neću još prelaziti na 64-bit iako mi je quad 64-bit arhitekturu ima.
Quad je iz 2007:D
Stara mrcina da da.. Samo još je O.K.
E ljudi prodao ja igru, pare su u njemačkoj što mogu ućinit sa 188,427634 hrk. Narvno kupovao bi u njemačkoj jer su tamo pare.
Možeš neku igru ili neki dobar program
Jeli možeš softverski to prilagodit?
Probat ću nać nešto
Defaultni passwordi za t-comove routere - admin, 0000, user... To je nekad vazilo, dal je i sad tak, nisam siguran.
Probavao sve
Može li tko reći antena 2.4ghz WiFI koliko hvata daleko? LINK sve to šta treba imam.
Zavisi kako koja i koliko ima dbi i kakav je optička vidljivost gdje ti misliš sve koristiti ,link ti neradi .
E ljudi prodao ja igru, pare su u njemačkoj što mogu ućinit sa 188,427634 hrk. Narvno kupovao bi u njemačkoj jer su tamo pare.
Rađe bi se za te pare najeo ko stoka. Nego kupio igru.
Može li tko reći antena 2.4ghz WiFI koliko hvata daleko? LINK sve to šta treba imam.
Hebemu,može odgovor na to moje pitanje?
Zavisi kako koja i koliko ima dbi i kakav je optička vidljivost gdje ti misliš sve koristiti ,link ti neradi .
Neće mi tako nezz zaš,antenu mislim pravac balkon i kabl provuč do PCa i hvatat okolo signal.
http://www.elektronika.ba/224/kantena-antena-za-24-ghz/
pravi link samo downloadajte rar i raspakirajte i opet raspakirajte rar koji dobijete i onda imate shemu i sve.
...dobro jutro...
idem sad vanka silovat lika iz hrvatskih cesta sto mi pod prozorom stilovkom kosi zelenilo vec sat ipo.
isti slučaj i kod mene,a vratio se iscrpljen iz lova
...nećete vjerovat, ali i mene su probudili sa onim "boingom 787"...to treba zabraniti, neka lepo uzmu u ruke srp bez čekića...
Rađe bi se za te pare najeo ko stoka. Nego kupio igru.
Bavarije si kupi
Kak se kaže tablet na njemačkom?
Err, Der Tablet? :D
Err, Der Tablet? :D
Ne, de mi recite neku trgovinu njemačkoj
Neće mi tako nezz zaš,antenu mislim pravac balkon i kabl provuč do PCa i hvatat okolo signal.
pravi link samo downloadajte rar i raspakirajte i opet raspakirajte rar koji dobijete i onda imate shemu i sve.
Itko?
...nećete vjerovat, ali i mene su probudili sa onim "boingom 787"...to treba zabraniti, neka lepo uzmu u ruke srp bez čekića...
pa kad su te probudili,sad je 12 sati?
...oko 11...sram ih bilo, ne može se čovjek niti naspavat...
stavrno prerano,siromah ,nisi se naspavao
Da li ćeš ti sam praviti wireless antenu ili ćeš kupiti gotovo,ako ćeš sam praviti i onda kupi sebi kolaksijalnog kabla koliko ti treba to nama da znaš i imaš li router sa RP-SMA konektorom da imaš gdje ubosti kolaksijalni kabal.
Pozdravljam vas,idem sad pokrenit full scan sa Malwarebytesom,čujemo se popodne
oprosti jurra, pomažem jednom juzeru
šta si ono rekao?
...da stvavno...nego vidim da ste se u nespavalicama lepo zabavljali...opet si žical 10Q...
oprosti jurra, pomažem jednom juzeru
...a dosadan si, pripazi malo na liniju...
...da stvavno...nego vidim da ste se u nespavalicama lepo zabavljali...opet si žical 10Q...
jesam,da se nepravda ispravi,pa ne mogu živjeti od tapšanja po ramenu
edit: linija
jesam,da se nepravda ispravi,pa ne mogu živjeti od tapšanja po ramenu
edit: linija
...moram te opet podsjetiti na onu knjigu od arthura koestlera, imam jedan lijepi citat:
"vrag je asketa, a bog ima dvostruki podvaljak od humanitarnih juha"...
...moram te opet podsjetiti na onu knjigu od arthura koestlera, imam jedan lijepi citat:
"vrag je asketa, a bog ima dvostruki podvaljak od humanitarnih juha"...
omalovažavaš moj altruizam i samaritanstvo ?
nemoj da odem na youtube
...oprosti, nisam znao da od toga živiš...
citiram: seneka kaže..."pa ne mogu živjeti od tapšanja po ramenu"...
...oprosti, nisam znao da od toga živiš...
citiram: seneka kaže..."pa ne mogu živjeti od tapšanja po ramenu"...
pa da,kaj se čudiš?
evo onaj user mi diže tlak polako
dobro jutro
...još mi nisi suvislo objasnio promjenu avatara...navodno nekakav provokator...
...još mi nisi suvislo objasnio promjenu avatara...navodno nekakav provokator...
ma bez veze,dokolica