Evo zanima me dali je moguće da netko obavi uplatu na račun od moje debitne kartice.To je ona MasterCard prepaid refresh, ispod imena imam broj računa.Samo me zanima dali se na nju može uplaćivati internacionalno tj. da na taj broj uplate iz neke druge države ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U Hrvatskoj je sigurno moguće, no za inozemne transakcije nisam siguran.
U Hrvatskoj je sigurno moguće, no za inozemne transakcije nisam siguran.
da to znam zato i pitam, jer neznam dali je taj broj iban ili samo ban za državu u kojoj je zadan.Jednom prilikom sam primio lovu iz kanade ali to je preko onog broja kartice a ne računa.Pa ono, dali radi.
Na njihovim web stranicama stoji da je nadoplata moguća u bilo kojoj podružnici ili putem HYPOneta (internet bankarstvo), što bi valjda značilo da je nadoplata moguća samo unutar Hrvatske (iako iznos na kartici možeš trošiti i u inozemstvu), te samo unutar mreže Hypo Alpe Adria banke.
Ako želiš biti 100% siguran, predlažem ti na nazoveš besplatni broj za informacije - 0800 14 14.
Na njihovim web stranicama stoji da je nadoplata moguća u bilo kojoj podružnici ili putem HYPOneta (internet bankarstvo), što bi valjda značilo da je nadoplata moguća samo unutar Hrvatske (iako iznos na kartici možeš trošiti i u inozemstvu), te samo unutar mreže Hypo Alpe Adria banke.
Ako želiš biti 100% siguran, predlažem ti na nazoveš besplatni broj za informacije - 0800 14 14.
hvala :D