Tomos automatic A3 ML (hitno... bas i ne)

poruka: 10
|
čitano: 4.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Tomos automatic A3 ML (hitno... bas i ne)

Po cesti misim da ne.. :) mora iči s 16 polagati za motore tek onda,al ako nisi u gradu onda po polju nek šiba,to mu bude dobro nek se nauči,ja sam s 12 več vozil thomos automatika... treba se učiti  {#}

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
18 godina

Ne smije.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran

po zakonu je zabranjeno...ako nemožeš pričekat još 3 godine nek si kupi električni bike, nije nešto ali ga smije vozit...

edit: točno tako ako si na polju negdje tamo nek se vozika, tomos je definitivno najbolji za učenje!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 15:04 (gjurki).
15 godina
neaktivan

Može ali ne po državnim cestama.. Po poljskim putevima i kršu može koliko oce. Ali i to je kažnjivo.

Zeppe :D
15 godina
Zeppe kaže...

Može ali ne po državnim cestama.. Po poljskim putevima i kršu može koliko oce. Ali i to je kažnjivo.

Ma po polju im lako pobjegneš,teško da budu išli naši mupovci po takvim cestama,pa da si autića uprljaju,,,

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...
Zeppe kaže...

Ma po polju im lako pobjegneš,teško da budu išli naši mupovci po takvim cestama,pa da si autića uprljaju,,,

za ovaj komentar sam se bas nasmijao ROFL ( i tnx na repley-u)

18 godina

Ne smijes, s obzirom da si ti taj klinjo od 13 godina.

totus mundus agit histrionem
11 godina
neaktivan

pa ako zna može ali i za to treba vozačka

joskamatic
11 godina
neaktivan

dali mi zna netko od vas objasnit zašto na tomosu automatic a 35 dok se vozim mi izbacuje u ler?Tj vozim ga u prvoj i onda me izbaci u ler pa onda moram stat i mogu opet krenut...Ko je tu majstor?

joskamatic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice