The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Apachy kaže...

i ne samo kad su te stvari u pitanju, budi dominantniji, odlučniji. nemoj samo slijediti (barem se toliko da isčitati po dosadašnjem pisanju). 

Možda su lisice i povezi namijenjeni njegovim rukama i nogama pa nema potrebe da bude dominantniji 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
The Friendzone Club

moguće, samozatajni ljudi uvijek iznenade nasamo.

yippee ki-yay
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dex, nekika nije dosta priroda, a i moze se naci svasta za povecanje uzitka, bilo njoj, bilo tebi. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

Nez za njega, al meni je dovoljna sam ona 

13 godina
The Friendzone Club

Tebi su same slike previše.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
Kako se odljubit od nekog ? Ovo vrijeme lijeci nabijem na k
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
15 godina
neaktivan

Nema ti tu pravila, zavisi od osobe do osobe. 

Ja i frend smo imali slicnu situaciju. Srednja, ja se zaljubio u jednu, on u drugu i trudimo se, ovo ono, bilo je svasta(srednjoškolske romanse, ne) i nakon kratkog vremena puklo. 

Neki dan on to spomene, nekak tuzno prica o toj curi, a ja se nisam mogao sjetiti kako se ova druga zvala, nadimak, nista. Trebalo mi je vremena da se uopce sjetim osobe. A mjesecima sam samo o njoj razmisljao. 

Tak da, zavisi od osobe. Neki nikad ne prebole, neki tesko, neki prespavaju... 

10 godina
funky boy kaže...
Kako se odljubit od nekog ? Ovo vrijeme lijeci nabijem na k

Sad razmisljam povodom ove poruke....iako se nisam cuo sa onom curom od 1.12 prosle god (sve do otprilike pocetka 5 mjeseca, pisao sam tu ako se ne varam), svaki put kad sam ju vidio u prolazu srce i stomak kao da su zaigrali ili kako se to kaze., u know what i mean.

I bas od tada svaki put kad sam je vidio nije bilo nikakve reakcije. Valjda mi je napokon sjelo sve ono sto sam cuo proteklih mjeseci

EDIT: i da, dosla je na maturalnu, ignorio ju da sam mogao medalju dobit. Oko 3 sata negdje bili za mojim stolom (roditelji vec otisli ali ostala mlada rodbina i kumovi) i krene neka pjesma i ona mene zagrli i kaze: prijatelju, prijatelju moj. Rekao sam: ne....nismo mi nikakvi prijatelji, sjeo i zalio stock colom (zacudeno je gledala i pitala pa kako, zast, ja sam opet odg negativno). BTW bojim se podignit video od maturalne...

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 21:07 (LLAMABOY).
13 godina
neaktivan
Ja razmisljam vec godinu i vise..Prijatelj mi kaze da sam se bas ono zaljubio i vise od toga a tako se bojim joj to rec..poberem odjeb,u klincu cu bit ko zna kolko.
14 godina
odjavljen

To sam i ja mislio.

Reci, pa nek sve ide u k... ako treba.

13 godina
neaktivan
Brzi odgovor nisam dobio ni od nje ;) haha
13 godina
neaktivan
Sto je najgore mrzim sad izlazit van jer je skoro uvijek vidim.Pogotovo sad po ljeti,al taj momenat kad pogledas tu osobu,bas nisi svoj.Jednom mi je prisla(msm vise puta haha),zagrlila i ono pitala me nesto,ja sam samo buljio u nju haha Ona pita 'sta ti je haha' ja ono u mislima radim screenshotove da zapamtim to lice cim dulje xd Poseban je to osjecaj sta je je.
14 godina
odjavljen

Ček, nisam u toku.

To ti bivša, pa patiš za njome?

13 godina
neaktivan
Nije ne.samo frendovi smo.
10 godina
funky boy kaže...

Ker te prcia....reci joj sta mislis, osjecas, daj joj dan da razmisli. 90% da ces dobit negativan odg jer da ju zanimas kao materijal za decka bilo bi nesta. Onda joj lijepo kazes dovidenja i odes.

Usudim se reci da frendzone ne postoji, jer ako netko tvoje kvalitete ne prepozna odmah, nece ni nakon godinu dvije tri (mozda i hoce, ali onda ce biti probusena ko svicarski sir i ti ces napokon iz vjecitog backup plana preci u main plan)

Jednom se zivi, nije zivot jedna zena

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto venditur libertas auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
funky boy kaže...

Reci joj u facu šta misliš o njoj ili napravi neki očitiji move. Ako te odjebe i ode vjeruj mi bit će ti sto put lakše nakon nekog vremena. 

Bio sam u istoj situaciji ostvariš neki kontakt s tom frendicom i umisliš si da bi moglo nešto biti i stvoriš neku idealnu sliku te cure. Onda sam nakon par mjeseci takvog navlačenja ispizdio i rekao joj sve u facu (ponajbolja odluka u mom životu) i dobio klasičan govor ja te ne gledam na taj način bla bla. I moram priznat da me to pogodilo i da sam bio sjeban barem mjesec dana ako ne i više ali vrijeme odradilo svoje i par mjeseci nakon prekida svih kontakata sa tom curom sam upoznao trenutnu curu s kojom ću uskoro proslaviti godišnjicu veze a kojoj nebi ni prišao da mi je ova još bila u glavi.

Hoću ti reć da skupiš muda i kažeš joj u lice direktno i iskreno ili joj daj neki očit znak da na nju ne gledaš samo kao na prijateljicu.

Ako ti ona kaže da ona tebe isto tako gleda(frend napravio isto ovo sad je s tom curom skoro 3 godine) onda odlično.

A ako te odjebe sjeti se riječi Miroslava Ilića "Nije život jedna žena".

Ako nisi zadovoljan sobom okreči ju ponovno
15 godina
The Friendzone Club

koji vam je kurac ljudi, pa kolko imate godina 

13 godina
neaktivan
Hvala vam na odgovorima :) Tema je vrh ;)
15 godina
odjavljen
Gremlin144 kaže...

koji vam je kurac ljudi, pa kolko imate godina 

Više od tvojih 14.

funkyboy: reci joj to, ako prihvati super, ako ne će te odbiti i onda će ti biti lakše, znat ćeš da se ne boriš uzalud.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
14 godina
The Friendzone Club

Ekipica, malo delikatna situacija. Neki spontani dabl dejt je bio, ja i frend na dvije prijateljice(malo starije od nas). Frend se loži na žensku i nešto se dopisuju, iako su samo jednom bili na kavi prije toga. Uglavnom ja sam otišao više kao support jer znam da mu se ženska sviđa, a ova druga, njezina prijateljica, mi nije bila nešto tako da sam se opušteno zajebavao s njima i kasnije smo otišli van. 

On se nešto oko nje muvao, ali ona očito nije bila zainteresirana i lagano joj je postao naporan i dosadan, stvarno se vidilo. Istu tu noć kako je bila gužva u klubu, u par situacija me nježno uhvatila za dlan i dirala prstima(teško opisati na tipkovnici, ali bilo je slatko) poprilično jasno dajući mi do znanja da je zainteresirana.

Pošto tu noć naravno ništa nije bilo, javlja mi se dan poslije na fejsu kao o tom našem "diranju". Tu se nešto dopisujemo i ja joj objašnjavam da je situacija sje*ana jer ovaj moj je full zaljubljiv tip koji se od malo dopisivanja veže za žensku. Da je on normalan, već bi odavno prešao na drugu, a meni drugarski pustio da se opuštam s ovom. 

Rekao sam mu da mi se javila, ali nije baš djelovao "boli me kurac" nego onako kao možeš ti s njom i to sve, ali full neuvjerljivo. Očito je da između njih neće ništa biti i da je to gotovo, a meni je ženska full dobra i totalno smo kliknuli, no sad se moram zajebavat(ili bolje ne?!) s njim dok ga prođe odjeb.

Pitanje za vas, jel bolje pobjeći iz situacije ili ne? Da je ozbiljnije odmah bi se povukao, ali doslovno ništa nije bilo između njih, tjedan dana dopisivanja i jedan dejt.

Za sad mi se čini da ću ostati s njom u kontaktu dok se on ne smiri, ali ne mislim ništa raditi iza leđa, sve transparentno pa sad ovisi koliko je on plačipička.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 23:07 (Keops).
13 godina
The Friendzone Club

Pusti to.  Zamisli sebe da si na njegovom mjestu, ne bi ti sigurno bilo lijepo i ugodno, ti se ubijas i nista, a ona na njega hoće.

Uostalom, što nije odmah frendu rekla da nije zainteresirana i pritom nagovijestila nešto za tebe nego ga zavlači. I još kad ste na "dejtu" ona mučki tebe počinje hvatati.

Ako je dobar frend, pusti ju, bit će cura, teško je naći dobrog prijatelja. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pravi prijatelj to ne bi radio, a i cura nije neka ak izadje na dejt pa dira druge.. 

A ovome iznad bih preporucio da joj kaze sto osjeca. Mozda je cura u istoj poziciji kao on, zaljubljena, a srameca. 

14 godina
KiX777 kaže...

Pusti to.  Zamisli sebe da si na njegovom mjestu, ne bi ti sigurno bilo lijepo i ugodno, ti se ubijas i nista, a ona na njega hoće.

Uostalom, što nije odmah frendu rekla da nije zainteresirana i pritom nagovijestila nešto za tebe nego ga zavlači. I još kad ste na "dejtu" ona mučki tebe počinje hvatati.

Ako je dobar frend, pusti ju, bit će cura, teško je naći dobrog prijatelja. 

A znam, al onako lik se stvarno loži na cure na osnovu ničega, kužiš i kad preboli odjeb(LOOL) naći će novu na koju će se naložiti, nije sad da mu je ova bila neka specijalna. Sad mi je glupo da se ja držim dalje od cure samo zbog toga jer je on imao kratak period kad mu se ona sviđala.

10 godina
The Friendzone Club

Ne znam....mislim da bi to kod mene ovisilo o tome koliko mi je taj prijatelj prijatelj. Kao sto skolski kolega kaze, prave je prijatelje tesko nac i ja to njemu nebi napravio. Ako je u pitanju neki lik s kojim si ono, dobar i sve to,ali nema neke vise razine prijateljstva, onda da.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto venditur libertas auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
neaktivan

Ajde, bar nisi sebičan, možda si joj se zato svidio.

15 godina
odjavljen
Keops kaže...

Ekipica, cut/

Frend ti je debil, samo odi s tom ženskom a on nek se malo opameti.

Gremlin144 kaže...

ja sa 7 godina jebo i pravio account na bugu a ti još ni pomirisao pičke 

Priznajem, sa 7 godina još nisam

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina
The Friendzone Club

SLobodan si imati sto hoces s tom curom, nije tvoja krivica sto joj se frend ne svida i naporan joj je... Jos si ga i pitao i dobio pa makar neuvjerljivo "dopustenje" (iako ni to nisi trebao po meni), tako da  go for it...

11 godina
neaktivan
Keops kaže...

Istu tu noć kako je bila gužva u klubu, u par situacija me nježno uhvatila za dlan i dirala prstima(teško opisati na tipkovnici, ali bilo je slatko) poprilično jasno dajući mi do znanja da je zainteresirana.

Pošto tu noć naravno ništa nije bilo, javlja mi se dan poslije na fejsu kao o tom našem "diranju".  

Ako hoćeš takav tip cure samo daj, ali mora ti bit jasna jedna stvar. Ukoliko je bila u stanju izaći na double date i na tom istom spoju se uvaljivati frajeru koji je pratnja osobi s kojom je izašla onda možeš od nje očekivati da i tebi napravi potpuno istu stvar u budućnosti tj da se smuva s prvim likom koji joj bude "zanimljiviji" od tebe.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a i ovisi koliko si dobar sa prijateljem. ako ste samo kolege poznanici, a ženska je bomba - možda bi i riskirao.

ako ste frendovi od malih nogu i već dogovorili kumstva ona vrijedi stara naroda - bros before hoes.

What could possibly go wrong?
14 godina
ddarknessfairyy kaže...
Keops kaže...

Istu tu noć kako je bila gužva u klubu, u par situacija me nježno uhvatila za dlan i dirala prstima(teško opisati na tipkovnici, ali bilo je slatko) poprilično jasno dajući mi do znanja da je zainteresirana.

Pošto tu noć naravno ništa nije bilo, javlja mi se dan poslije na fejsu kao o tom našem "diranju".  

Ako hoćeš takav tip cure samo daj, ali mora ti bit jasna jedna stvar. Ukoliko je bila u stanju izaći na double date i na tom istom spoju se uvaljivati frajeru koji je pratnja osobi s kojom je izašla onda možeš od nje očekivati da i tebi napravi potpuno istu stvar u budućnosti tj da se smuva s prvim likom koji joj bude "zanimljiviji" od tebe.

Ne dabl dejt u tom smislu, nije uopće bio dogovor za dejt. Bio sam na pivi s njim i pošto se dopisuje sa ženskom, rekao je kao da idemo k njima, da je ona tamo s prijateljicom. Ne vidim tu baš neki nemoral u ženskoj, nije vezana za njega samo zato što se dopisuju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice