- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Dakle - nemam.
Ne znam ja što ti želiš, al znam da svatko cilja rupu 😘
unistili ste temu, vi 99. godiste i mladi...
prvo je njena fora bezveze, kakav versus kakve pm
a drugo to sa srcem, pa dajte molim vas pa to danas klinke dijele šakom i kapom
Ak sam jednu stvar naucio od mog slucaja onda je to da ta srca njima nista ne znace. Niti one puse il sta vec.

Ak sam jednu stvar naucio od mog slucaja onda je to da ta srca njima nista ne znace. Niti one puse il sta vec.
Pa da, njima treba nešt jače.

Ja sam u tu Friendzonu upao 2 mjeseca nakon što sam raskinuo s tom djevojkom.
To je bilo nakon što su prošli ljetni praznici. Dakako,ja sjeban nakon burnog ljeta u kojem sam svaki vikend bio ispod šanka nakon što me je ostavila (jebiga,bio sam glup ).
Družio sam se s jednim njenim bratićem (kojeg je totalno bolio tuki za nas dvoje dok smo još bili u vezi),pa sam tako u njegovom društvu ponovno nabasao na nju gdje smo se izmirili i nakon svega postali najbolji prijatelji (moš mislit,hahahaha ). Dakako,ja sam nasjeo na to i bio sam joj najbolji prijatelj dok je trebala cigarete,usluge i slična sranja. To je trajalo neka 2 mjeseca dok nisam puko i poslo je u 3pm.
Sad kad je već to pradavna priča više ne nasjedam na takva sranja i držim se podalje od toga. Savjetujem to svima koji imaju imalo pameti da izbjegavaju takve Friendzone ili da to gone u vražiju mater dok još imaju živaca ma kolikogod još imali osjećaja prema bivšoj...
Meni evo dosadno i drkam po mobu i skuzim da se kontakti mogu dodat na fb i vidit ljude. I dodam ja, ima par cura za koje nikad cuo nisam, ne znam od kud to.
Ali, ima jedna ekstra zenska, dopisivali se jos u 4. Mjesecu, lijepo, redovno, bilo nam zanimljivo, a dopisivanje je stalo na tome sto je ona nesto napisala i ja stavio smajlic. I to je to.
A zivi blizu mene i studiramo u istom gradu.
Pss, jaoooj
Pouka je da se dopisujete sa svima, ak stanete, pisiti nesto, mozda krene, nemojte usrat motku :D
No, s druge strane, zbog toga mozda upoznas neku s kojom se bopje slazes :)
Meni evo dosadno i drkam po mobu i skuzim da se kontakti mogu dodat na fb i vidit ljude. I dodam ja, ima par cura za koje nikad cuo nisam, ne znam od kud to.
Ali, ima jedna ekstra zenska, dopisivali se jos u 4. Mjesecu, lijepo, redovno, bilo nam zanimljivo, a dopisivanje je stalo na tome sto je ona nesto napisala i ja stavio smajlic. I to je to.
A zivi blizu mene i studiramo u istom gradu.
Pss, jaoooj
Pouka je da se dopisujete sa svima, ak stanete, pisiti nesto, mozda krene, nemojte usrat motku :D
No, s druge strane, zbog toga mozda upoznas neku s kojom se bopje slazes :)
No offense, ali da se je zenska htjela javit, javila bi se sigurno, pogotovo ako tvrdis da je sve bilo super.
Osobno sam se dopisivao samo sa jednom curom (ne racunam ove cure iz razreda) a znamo kako je to zavrsilo Ceka se faks, nadam se u OS
Ja se dopisujem kad curu upoznam online.
A nikad nemrem upoznat neku da je blizu mene. Minimum 100 kilometara, jebo to...
Koji faks?
Zašto imam filing da mi je ovaj bariša poznat odnekud?
@Evo još jednom - https://www.instagram.com/p/BO-ZLZpgHYK/
Jel to nije onaj pacijent koji leti od profila do profila i svima piše isti komentar na slike?
wow kakva droljetina (oprostite na rijecniku hahaha)
Jel to nije onaj pacijent koji leti od profila do profila i svima piše isti komentar na slike?
jeste i isti onaj koji u bio na IG ima datume kad je skido nevinost curama haha, baš sam ga zapratio nedavno, zanima me da li je lik stalno toliko ograničen ili samo trolla okolo
jeste i isti onaj koji u bio na IG ima datume kad je skido nevinost curama haha, baš sam ga zapratio nedavno, zanima me da li je lik stalno toliko ograničen ili samo trolla okolo
ne trolla lik, nedavno je stavio sliku cure kako mu puši hahahhahahaah
obrisao je ubrzo ali sam uhvatio skrinšot
Trazio sam sliku 10 min na mobu
malo zesci pacijent
Meni ova glava liči na krpenjaču sa perikom. Ovak loše poblajhanu kosu je teško pronaći.
to mi izgleda više ko neka perika koju si je nabio na glavu i opalio selfije, mislim realno, šta on onakav može uhvatit?
nisi morao, i dalje mu to stoji na profilu
Now i look stupid
Jbt, brži si od mene
Vidim da mi je poznat lik odnekud
to mi izgleda više ko neka perika koju si je nabio na glavu i opalio selfije, mislim realno, šta on onakav može uhvatit?
oznacio je i nju na slici @klovrencic21
sto znaci da je ona zadnja sa liste kojoj je pokupio nevinost
Jel to ta s fotke gdje mu puši?
Pa i nije nešt
2011. je bila krvava.

čini mi se da je trudna s tobom
Ne jebe lijep, već uporan ljudi moji :D
e nije ni tebi lako kad nju pratiš