Mene samo zanima gdje ja mogu naci takve birtije, jer da ima jedna takva u slatini (ili cak okolici),ja bi postao birtijin inventar. Da se takvo sta pusta, mislim da bio svake subote bio kao grdovic hehe (a izmedu onih svih pjesama koje si naveo, ubacio bih i koju thompsonovu )
Bolero nakon što djeca odu iza 23h?
Izlazim vec vise od pola godina, a Bols je mojoj ekipi sjediste i svake subote koje sam izisao, Bols je bio na popisu posjecenih birtija, štovise, zadnja 3 mjeseca sam samo i zalazio u Bols, a nakon fajronta kuc. Znaju se pustat takve pjesme, ali ne idu cesto. Barem ja imam takva iskustva. Ili mi nismo bili u istoj birtiji
Cujem da u panteri/kobri (ili kako vec) ima jukebox, ali nikad nisam bio tamo U Aru (za vas koji ne znate, birtija u koju ide 99.99% gimanzije) mi smrdi po knjigama
U boleru se najviše puštaju cajke ali ubace i hrvatske. Tamo je dost jeftino i ima puno ljudi. Nije baš 99,99% gimnazije jer ima elektraša i ja nekad zaletim tamo. U aru nećeš čuti nijednu cajku samo hrvatske i strane. I zato je tamo mir i nema "onih ljudi".