The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.492.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
LLAMABOY kaže...

Prijatelji, lijepa li si..... A na privatnim zabavama, bez Jure i Bobana nema zabave hehe 

Yebiga, to možda može negdje dalje, ali u društvu u kojem sam ja (hrvati, bosanci, srbi, djeca iz m(j)ešanih brakova) baš ne drži vodu. I ovako nas ljudi čudno gledaju kad si yebemo majke ustaške, ćetničke i balijske kad se sretnemo u birtiji

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
14 godina
The Friendzone Club

thompson ima dobrih stvari npr. spomenuta prijatelji, moj dida i ja, zaustavi se vjetre, lijepa li si, sine moj, ljubav je tajna dvaju svijetova... dok sa druge strane ima te neke (pre)patriotske/ustaške stvari koje  definitivno nisu za sve prilike niti za bilo koje društvo. 

a i cijela priča oko njega kao patriota i poreza nekad zna zasmetati ljude bez obzira na riječi samih pjesama

What could possibly go wrong?
11 godina
The Friendzone Club

Pozdrav decki, naime zanima me zašto izgubim volju za nekom curom cim ona pocne malo vise obracat paznju na mene? Znaci cura s kojom se dopisujem starija od mene kojih godinu i pol dana (18 i nesto) zgodna atributi svi prisutni i dosta dobri mi je napisala danas nešto tipa "ne ne ne danas idemo van" a moja poruka prije te je bila kao da cu ja danas gledat neki triler doma i samo odmarat. Ja ne znam jel to zato sta mi se digne ego pa vise nemam volje il kak to ide uopce nemam pojma, cure oko kojih se trebam potrudit i ono kao prave se nedodirljive su mi dosta zanimljivije i više se trudim oko njih, a ove koje ovak odma pocnu plazit nemam nikakve volje ni furat van ni nis. lp

If you have nothing to lose, try.
12 godina
Filip720 kaže...

Pozdrav decki, naime zanima me zašto izgubim volju za nekom curom cim ona pocne malo vise obracat paznju na mene? Znaci cura s kojom se dopisujem starija od mene kojih godinu i pol dana (18 i nesto) zgodna atributi svi prisutni i dosta dobri mi je napisala danas nešto tipa "ne ne ne danas idemo van" a moja poruka prije te je bila kao da cu ja danas gledat neki triler doma i samo odmarat. Ja ne znam jel to zato sta mi se digne ego pa vise nemam volje il kak to ide uopce nemam pojma, cure oko kojih se trebam potrudit i ono kao prave se nedodirljive su mi dosta zanimljivije i više se trudim oko njih, a ove koje ovak odma pocnu plazit nemam nikakve volje ni furat van ni nis. lp

to se svima događa nije nista novo

15 godina
Filip720 kaže...

takvi postanemo i mi curama kad letamo oko njih pa završimo u friendzoni  krakto i jasno

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja takav postanem ako skuzim da nece biti nista, samo gubljenje vremena. 

A da jedan dan jesam takav, jedan nisam i tak u krug mi se jos nije desilo. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
odjavljen
Hornet_93 kaže...

a i cijela priča oko njega kao patriota i poreza nekad zna zasmetati ljude bez obzira na riječi samih pjesama

Bulšit. Čovjek se deklarira kao domoljub, a ne legalist.

vocap, bičz?
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Znači ovako momci. Jel se i vama događa da se zaljubite u neku koja je po pet plus godina starija od vas? Ili u neku koja nije iz vašeg mjesta?

11 godina
Dex.pwn kaže...

Znači ovako momci. Jel se i vama događa da se zaljubite u neku koja je po pet plus godina starija od vas? Ili u neku koja nije iz vašeg mjesta?

Nisi valjda stisnio na onu reklamu: "Mirjana je 3km od tebe"

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
Dex.pwn kaže...

Nisi valjda stisnio na onu reklamu: "Mirjana je 3km od tebe"

Ne haha :D

Bila je "Tina maserka u tvojoj ulici" što je i točno

13 godina
neaktivan
.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
Dex.pwn kaže...

Moja je starija i nije (bila) iz mog grada, i ozenio ju :p

Nekad me mucilo kaj cura nije iz mog kvarta, al onda sam usao u pubertet i pocele mi dlake rast, nakon toga postane nebitno.

Zakaj je to takav problem?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
LLAMABOY kaže...

Mene samo zanima gdje ja mogu naci takve birtije, jer da ima jedna takva u slatini (ili cak okolici),ja bi postao birtijin inventar. Da se takvo sta pusta, mislim da bio svake subote bio kao grdovic hehe (a izmedu onih svih pjesama koje si naveo, ubacio bih i koju thompsonovu  )

Bolero nakon što djeca odu iza 23h?

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
11 godina
sstrmi kaže...
LLAMABOY kaže...

Mene samo zanima gdje ja mogu naci takve birtije, jer da ima jedna takva u slatini (ili cak okolici),ja bi postao birtijin inventar. Da se takvo sta pusta, mislim da bio svake subote bio kao grdovic hehe (a izmedu onih svih pjesama koje si naveo, ubacio bih i koju thompsonovu  )

Bolero nakon što djeca odu iza 23h?

Izlazim vec vise od pola godina, a Bols je mojoj ekipi sjediste i svake subote koje sam izisao, Bols je bio na popisu posjecenih birtija, štovise, zadnja 3 mjeseca sam samo i zalazio u Bols, a nakon fajronta kuc. Znaju se pustat takve pjesme, ali ne idu cesto. Barem ja imam takva iskustva. Ili mi nismo bili u istoj birtiji

Cujem da u panteri/kobri (ili kako vec) ima jukebox, ali nikad nisam bio tamo U Aru (za vas koji ne znate, birtija u koju ide 99.99% gimanzije) mi smrdi po knjigama

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
Jer to teško funkcionira, pogotovo ako nije ista država
10 godina
odjavljen

"Nije iz mog mjesta" ≠ "nije ista država".

vocap, bičz?
17 godina
Dex.pwn kaže...

gle, ja sam iz zagreba a ona je bila u osijeku. to je 250km, u autobusu sam proveo toliko vremena da su mi se busevi zgadili za cijeli zivot.

posto hrvatska ima interesantan oblik, ako zivis negdje u slavoniji a ona u bosni/madjarskoj/srbiji (relativno blizu granice) onda go for it :D

lakse doc iz pozege do doboja nego zadra :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Problem kod nas u gradu je što ne možeš izaći van bez nekog straha. Razni doseljenici čoporativno rade probleme i uništavaju zabavu, ali i birtije.

Jel to misliš na ovo divno društvo iz Ćeralija i okolice? 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
KiX777 kaže...

Problem kod nas u gradu je što ne možeš izaći van bez nekog straha. Razni doseljenici čoporativno rade probleme i uništavaju zabavu, ali i birtije.

Jel to misliš na ovo divno društvo iz Ćeralija i okolice? 

Bilo je teško pogoditi na koga mislim, zar ne?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
odjavljen
Arendelle kaže...

"Nije iz mog mjesta" ≠ "nije ista država".

Pa ako nije iz iste države, onda također nije iz tvog mjesta. Nismo mi Belgija da u jednom gradu imaš dvije države.

12 godina
neaktivan
KiX777 kaže...  

Baš, čim spomeneš Slatinu i dežurne budale odmah se zna na koga se misli.  Ebate ne smiješ ih ni pogledat već problemi. Nebi u ta sela ušla ni da nosim haubicu sa sobom. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 22:29 (ddarknessfairyy).
14 godina
odjavljen
nixass kaže...
Dex.pwn kaže...

gle, ja sam iz zagreba a ona je bila u osijeku. to je 250km, u autobusu sam proveo toliko vremena da su mi se busevi zgadili za cijeli zivot.

posto hrvatska ima interesantan oblik, ako zivis negdje u slavoniji a ona u bosni/madjarskoj/srbiji (relativno blizu granice) onda go for it :D

lakse doc iz pozege do doboja nego zadra :D

To je točno.

Ima u okolici Gunje, i Brčkog(BiH - ako je netko iz Brčkog, nek digne dva prsta :D) dobrih komada, parem sudeći po ovim '98.('99. sam).

11 godina
ddarknessfairyy kaže...
KiX777 kaže...  

Baš, čim spomeneš Slatinu i dežurne budale odmah se zna na koga se misli.  Ebate ne smiješ ih ni pogledat već problemi. Nebi u ta sela ušla ni da nosim haubicu sa sobom. 

Zivis blizu pa znas ili si cula price?  

12 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Zivis blizu pa znas ili si cula price?  

Moj tata je iz Zvonimirovca i išla sam dolje svake godine za kirvaj dok mi je baka bila živa. Tak da znam kako zna bit veselo čim se uvažena gospoda negdje pojave 

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa što je ovo, samo Slatina na BOL-u.
U Aru ima puno gimnazijalaca, ali to ne znači da su svi štreberi. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
The Friendzone Club

Za njih postoji jedno pravilo: "Ili će biti kako mi kažemo ili ćete se loše provesti noćas." Njih treba dobro isprepucat, da ne prismrde nigdje dok se ne nauče kulturi. Zbog njih nitko ne dolazi u Slatinu u noćni izlazak. Zbog toga jedva čekam da odem u Os, nadam se da je tamo bolje stanje i da se uz dobru zabavu može naći i pristojna cura.

Malo smo otišli , zato bi se osvrnuo na današnje djevojke, meni se diže želudac kad vidim da su dotične u 22 sata "zemlja-zrak", pomislim si kakve će to žene i majke biti kad se sada prodaju za jedno piće. Iskreno, žalim ih jer ne znaju što si rade.

EDIT.: da se nadovežem na kolegu iznad, Ar je meni najbolji kafić što se tiče glazbe, ambijenta i atmosfere, ali tamo ne zalazim zbog društva koje preferira ostale kafiće. Potrudit ću se da se to promijeni, siguran sam da ima boljih i pametnijih ljudi za upoznati.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 23:01 (KiX777).
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Najbrži Već kad spominju kafiće, kad ćemo ti i ja na pivo u Beertiju? Sad sam na praznicima pa mi nema izlike više :P

9 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Malo smo otišli , zato bi se osvrnuo na današnje djevojke, meni se diže želudac kad vidim da su dotične u 22 sata "zemlja-zrak", pomislim si kakve će to žene i majke biti kad se sada prodaju za jedno piće. Iskreno, žalim ih jer ne znaju što si rade.

Frende, žalosno i istinito, zato me najviše i rastuži kad neki mladić ganja iluzije...

Takve će u životu proći  bolje od bilo koga, a to kaj ti vidiš loše stvari u njenoj poslovnoj taktici je jalov posao....

Sve one budu hinile  da su žrtve i ukrpale se nekom šonji daleko  od prostora gdje su "operirale".

Potrudi  se samo da naletiš na neku koja nije takva,  premda su šanse 1/10000000000.

Isplati se...

Kruha i igala...
15 godina
The Friendzone Club

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice