Prijatelji, lijepa li si..... A na privatnim zabavama, bez Jure i Bobana nema zabave hehe 
Yebiga, to možda može negdje dalje, ali u društvu u kojem sam ja (hrvati, bosanci, srbi, djeca iz m(j)ešanih brakova) baš ne drži vodu. I ovako nas ljudi čudno gledaju kad si yebemo majke ustaške, ćetničke i balijske kad se sretnemo u birtiji 

" a moja poruka prije te je bila kao da cu ja danas gledat neki triler doma i samo odmarat. Ja ne znam jel to zato sta mi se digne ego pa vise nemam volje il kak to ide uopce nemam pojma, cure oko kojih se trebam potrudit i ono kao prave se nedodirljive su mi dosta zanimljivije i više se trudim oko njih, a ove koje ovak odma pocnu plazit nemam nikakve volje ni furat van ni nis. lp
krakto i jasno
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/

)
U Aru (za vas koji ne znate, birtija u koju ide 99.99% gimanzije) mi smrdi po knjigama
Ebate ne smiješ ih ni pogledat već problemi. Nebi u ta sela ušla ni da nosim haubicu sa sobom. 

, zato bi se osvrnuo na današnje djevojke, meni se diže želudac kad vidim da su dotične u 22 sata "zemlja-zrak", pomislim si kakve će to žene i majke biti kad se sada prodaju za jedno piće. Iskreno, žalim ih jer ne znaju što si rade.