Jebo mene pas ako opet necu nakon nekog vremena na cajke.
To je bas ono, ima zena nema broja, a sve su drolje.
Jos sam pod dojmom kako se te cure kace po tebi
Baš sam s jednom frendicom komentirao malo prije; bilo trulo jučer na dočeku kod frenda, i jedna ženska (17 godina) pokazuje meni na mobitelu likove na Facebooku i govori koji joj je bivši, a mentorica (25 godina) joj stoji sa strane i komentira.
I tak povremeno one nalete na neke su kojima su bile obje.
I pokazuje ona sliku sadašnjeg jebača, a mentorica se smije pokvareno sa strane.
Priča ova - došla je u lokalni disko i taj lik joj uletio onak seljoberski (mala ti si moja), a ova se odmah zacrvenila (sva sretna kaj obraća pažnju na nju), a mentorica se smije sa strane.
Pita ona nju: kaj je bilo, a ova veli da je odjebala tog lika.
I nastavi ova dalje, veli kak kad je krenula doma, izašla van sa drugim likom, da ju "odveze" "doma" i vidi da ovaj vani preparkirava BMW i ulazi natrag u disko, a ona trk s njim u prolaz prema WC- i onda....
A mentorica se počne plakat, i još nije došla k sebi, tek je sad svjesna kak se zajebala 
A najjače je kak mu je dala naziv u imeniku: Bemko
, a ženska fuflja dok govori, i ima neki govorni poremećaj, čuje se kao da govori Bmko, a ja se drobim od smijeha i prduckam ustima dok govorim, iz sprdnje.
Zovu me danas na cugu, dođem ja i ova još cmizdri, a kak sam bio pod šusom još, počnem ih provocirati (za neke druge stvari), i obećao sam im da ću im nekaj sredit, dam joj broj mobitela, a ova me upisala u imenik kao Sroljo mutavi 
P.S. sutra ću prebacit snimke od kuma, i ako se čuje na nekoj kaj ova govori, uploadat ću vam tu (samo zvuk), to morate čuti 

. Ne znam jel tako i u klubovima gdje se pušta drugačija vrsta muzike, nisam još bio u takvima, ali na cajkama je ovo realna situacija
)
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/