The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.492.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Al ako su te oni vidjeli na cajkama, onda znaci da su i oni bili na cajkama.

Pam pam paaam.
10 godina
neaktivan
Da bar puštaju te starije pjesme koje su 100 puta bolje od ovih novih kod kojih jedino ritam dobar a tekst katastrofa. Šaban legenda! @llamaboy jel tak
11 godina
The Friendzone Club

Tek je prvi dan ove godine, ali je*o me pas ak cu ove godine docek slaviti u birtiji. Sakupit cu si ekipu, neki rostilj nabacit, pustat pjesme koje znamo i volimo (prezirem cajke, ali te starije volim puslusat), kupit alkohola koliko i kojeg hocemo pit i uzivat.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen

Pozovime, donosi alkohola i mesa za roštilj.

9 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Tek je prvi dan ove godine, ali je*o me pas ak cu ove godine docek slaviti u birtiji. Sakupit cu si ekipu, neki rostilj nabacit, pustat pjesme koje znamo i volimo (prezirem cajke, ali te starije volim puslusat), kupit alkohola koliko i kojeg hocemo pit i uzivat.

Hehehehe, na greškama se uči....

Kad se samo sjetim nekih dočeka, npr. jednom ja i moja ekipa smo jednom iznajmili birc za novu, ubili se ko stoka, još su idioti svašta porazbijali i ukrapala nam se hrpa idiota sa strane, povukli su valjda kilu speeda i morali smo se potući s njima.

Ili jednom kad smo bili na trgu, pa je frend razbio čašu i porezao si je venu slučajno, pa smo ga peljali u Draškovićevu, a baš smo upecali neke komade  

Ili jednom kad sam bljuvao na parkingu, i skupila se hrpa pasa lutalica i jeli su moju bljuvotinu, a nisam bio u stanju rastjerat ih, pa sam sjeo sa strane na klupicu, a ovi se skupili oko mene, hoće još  (i dobili su).

Ili najveća sramota ikad, isto bili na trgu, i bilo već oko 2, i odemo jednom poznaniku čestitat novu doma, dođemo k njemu, pozdravimo se s njim i starom, malo cuga i priča (rodom su iz istog mjesta kao i moji), krenemo doma (a ovaj jedan lik i treba nestali). Izađemo mi van a ovi se štancaju na balkonu, i ljudima pola stvari porazbijali (još k tome kreten svršio po ključanici od vrata, i smije se).

Ubili smo boga u njima i ostavili ih na Slavonskoj, a gospođa se plače od nereda kaj su napravili, pa sam kretenu izvadio soma kuna iz novčanika i dao joj....

Najbolje je rješenje baš to kaj si naveo, doma cuga, roštilj i ekipa, bez problematičnih.

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jebo mene pas ako opet necu nakon nekog vremena na cajke. 

To je bas ono, ima zena nema broja, a sve su drolje. 

Jos sam pod dojmom kako se te cure kace po tebi

Rađe bih normalnu curu, ali nije zdravo kad si dugo u apscinencijskoj 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 18:30 (chutac).
13 godina
The Friendzone Club

Problem kod nas u gradu je što ne možeš izaći van bez nekog straha. Razni doseljenici čoporativno rade probleme i uništavaju zabavu, ali i birtije.

Inače, bilo je cura, normalno pijane sve, ali stalno su u nekom muškom društvu tako da nema sreće za one night stand, bar ne u našem gradu, ali već 30 km dalje...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Baš sam s jednom frendicom komentirao malo prije; bilo trulo jučer na dočeku kod frenda, i jedna ženska (17 godina) pokazuje meni na mobitelu likove na Facebooku i govori koji joj je bivši, a mentorica (25 godina) joj stoji sa strane  i komentira.

I tak povremeno one nalete na neke su kojima su bile obje.

I pokazuje ona sliku sadašnjeg jebača, a mentorica se smije pokvareno sa strane.

Priča ova - došla je u lokalni disko i taj lik joj uletio onak seljoberski (mala ti si moja), a ova se odmah zacrvenila (sva sretna kaj obraća pažnju na nju), a mentorica se smije sa strane.

Pita ona nju: kaj je bilo, a ova veli da je odjebala tog lika.

I nastavi ova dalje, veli kak kad je krenula doma, izašla van sa drugim likom, da ju "odveze" "doma" i vidi da ovaj vani preparkirava BMW i ulazi natrag u disko, a ona trk s njim u prolaz prema WC- i onda....

A mentorica se počne plakat, i još nije došla k sebi, tek je sad svjesna kak se zajebala 

A najjače je kak mu je dala naziv u imeniku: Bemko ,  a ženska fuflja dok govori, i ima neki govorni poremećaj, čuje se kao da govori Bmko, a ja se drobim od smijeha i prduckam ustima dok govorim, iz sprdnje.

Zovu me danas na cugu, dođem ja i ova još cmizdri, a kak sam bio pod šusom još, počnem ih provocirati (za neke druge stvari), i obećao sam im da ću im nekaj sredit, dam joj broj mobitela, a ova me upisala u imenik kao Sroljo mutavi 

P.S. sutra ću prebacit snimke od kuma, i ako se čuje na nekoj kaj ova govori, uploadat ću vam tu (samo zvuk), to morate čuti 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 18:53 (fer-de-lance).
9 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Problem kod nas u gradu je što ne možeš izaći van bez nekog straha. Razni doseljenici čoporativno rade probleme i uništavaju zabavu, ali i birtije.

Inače, bilo je cura, normalno pijane sve, ali stalno su u nekom muškom društvu tako da nema sreće za one night stand, bar ne u našem gradu, ali već 30 km dalje...

Tak je i kod nas, pogotovo ovi kreteni kaj su se dotepli tam s brda bosanskih i iz Dervente, vječni problemi s njima.

I još k tome milijun cigana koji danonoćno napadaju ljude i razbijaju kuće i aute (i pucaju na policajce).

Kruha i igala...
14 godina
The Friendzone Club

kakve vi to pandure imate? u og 2 klana sakupljača sekundarnih sirovina imali su okršaj ljetos, demolirali birc. 2 pandura stigla na scenu, išli valjda smiriti stvari i dobili po piksi, jedan završio u bolnici tjedan dana.

sljedeći dan cijela interventna jedinica u marice i lagano prema cigićima. satrali i jednu i drugu familiju, čak zatvorili jedinu cestu prema tom selu/šupama dok je trajao šus. i nikakve prijave za zloporabu ovlasti/brutalnosti nije bilo. ekipa valjda samo razumije batinu?

od tada me pomalo strah pandura (bar ovih kod mene)...

What could possibly go wrong?
17 godina
fer-de-lance kaže...

kad sam bljuvao na parkingu, i skupila se hrpa pasa lutalica i jeli su moju bljuvotinu, a nisam bio u stanju rastjerat ih, pa sam sjeo sa strane na klupicu, a ovi se skupili oko mene, hoće još (i dobili su).

Stari, ful si mi uveselio prvi dan nove  :D

Zaslužio si azijatkinje, živio ti meni!

Gledam te!
9 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

kakve vi to pandure imate? u og 2 klana sakupljača sekundarnih sirovina imali su okršaj ljetos, demolirali birc. 2 pandura stigla na scenu, išli valjda smiriti stvari i dobili po piksi, jedan završio u bolnici tjedan dana.

sljedeći dan cijela interventna jedinica u marice i lagano prema cigićima. satrali i jednu i drugu familiju, čak zatvorili jedinu cestu prema tom selu/šupama dok je trajao šus. i nikakve prijave za zloporabu ovlasti/brutalnosti nije bilo. ekipa valjda samo razumije batinu?

Ovi kod nas su opake tetkice (a i podimljeni imaju prevelikog utjecaja na policiju ovdje, pa ne ide baš tak).

Evo, 27. su baš razbili vatrogasni dom, 3 auta, autobusnu stanicu i prozore na dvije kuće, pričekali murju, murja došla, nekaj su pričali sa strane, i pustili ih....

A taj put kad su pucali na murju, raznesli su im pola auta (Škoda karavan), murja pobjegla i nikome ništa.

A da ne pričam usred dana cigan uđe u dvorište zamjenika načelnika, uzme mu kosilicu u vuče ju doma po cesti, svi ga vide, i nikome ništa....

Šteta kaj je zolja s kojom su mislili raznesti jednu cigansku obitelj kad su se vratili iz rata zatajila, od tad se samo kote i probleme stvaraju.

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Tak je i kod nas, pogotovo ovi kreteni kaj su se dotepli tam s brda bosanskih i iz Dervente, vječni problemi s njima.

Zbog takvih sam ja prestala izlazit. Ebem ti takav izlazak ako svaki puta moram pazit da me neki idiot ne zaskoči iza ugla. I još uvijek idu čoporativno tak da ni muška pratnja ne pomaže.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
11 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

kakve vi to pandure imate? u og 2 klana sakupljača sekundarnih sirovina imali su okršaj ljetos, demolirali birc. 2 pandura stigla na scenu, išli valjda smiriti stvari i dobili po piksi, jedan završio u bolnici tjedan dana...

I ti si iz Ogulina? :D

14 godina
The Friendzone Club

nažalost :D

13 godina
Hornet_93 kaže...

Imamo policajce čiji je prosječan opis ovakav: muška osoba, srednje dobi, zaposlena za vrijeme rata, visine od cca 170 cm, a preko 110 kg.  Takve se nitko ne boji pa ni ovi problematični. U Virovitici, 30-ak km od mene više nema takvih problema. Bilo je, pa je inteventna lomila kosti i ostavljala u kanalu i situacija se začudom smirila. To je lijek.  Jučer, neki zaštitar, nekih 50 godina ima išao praviti red i na kraju je završio sa razbijenom glavom na šivanju. Policija dolazila 3 puta i na kraju napravila fajront. Gdje godd takvi majmuni zalaze birtija kad tad mora propasti. Osim ako interventna ne stoji ispred i čeka. Novi susjed je šef interventne pa moram malo popričati s njim.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

svaka vama čast, najviše na toleranciju na alkohol. išao sam na faks sa bananom (vedran) možda ga znate, lik je pio pivu doslovno ko vodu. pod zadnje je imao fazu da se više nije ni mogao napit od pive... upoznao još par finih momaka i djevojaka iz og - svi od reda baždareni. trebalo bi vas prijaviti za kakvu kulturnu baštinu 

zeka peka malo, nhf, ali govor... razvlačite uzdug i poprijeko. kaaaaaadi si biiiil. wtf?!

Ke?!
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
chutac kaže...

Baš sam s jednom frendicom komentirao malo prije; bilo trulo jučer na dočeku kod frenda, i jedna ženska (17 godina) pokazuje meni na mobitelu likove na Facebooku i govori koji joj je bivši, a mentorica (25 godina) joj stoji sa strane  i komentira.

I tak povremeno one nalete na neke su kojima su bile obje.

I pokazuje ona sliku sadašnjeg jebača, a mentorica se smije pokvareno sa strane.

Priča ova - došla je u lokalni disko i taj lik joj uletio onak seljoberski (mala ti si moja), a ova se odmah zacrvenila (sva sretna kaj obraća pažnju na nju), a mentorica se smije sa strane.

Pita ona nju: kaj je bilo, a ova veli da je odjebala tog lika.

I nastavi ova dalje, veli kak kad je krenula doma, izašla van sa drugim likom, da ju "odveze" "doma" i vidi da ovaj vani preparkirava BMW i ulazi natrag u disko, a ona trk s njim u prolaz prema WC- i onda....

A mentorica se počne plakat, i još nije došla k sebi, tek je sad svjesna kak se zajebala 

A najjače je kak mu je dala naziv u imeniku: Bemko ,  a ženska fuflja dok govori, i ima neki govorni poremećaj, čuje se kao da govori Bmko, a ja se drobim od smijeha i prduckam ustima dok govorim, iz sprdnje.

Zovu me danas na cugu, dođem ja i ova još cmizdri, a kak sam bio pod šusom još, počnem ih provocirati (za neke druge stvari), i obećao sam im da ću im nekaj sredit, dam joj broj mobitela, a ova me upisala u imenik kao Sroljo mutavi 

P.S. sutra ću prebacit snimke od kuma, i ako se čuje na nekoj kaj ova govori, uploadat ću vam tu (samo zvuk), to morate čuti 

Zašto imam filing da izmišljaš priče?

14 godina
The Friendzone Club

da znam... organizirali sa njim ogulinske fešte po rijeci. zlatno doba studiranja. vjeruj mi njega svi znaju u kraju, ako ne osobno onda barem posredno.

a kaj da ti rečem, čeličenje od malih nogu. 

ma mi mlađi još dobro pričamo, kad slušam babu i njezine security kamere onda ni ja niš ne kužim.

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Onda te filing opako vara.

P.S. ako želiš, dodaj si ju na fejs, pa ćeš vidjeti da ti govorim istinu.

Kruha i igala...
15 godina
The Friendzone Club

Šta fali nama koji smo iz Dervente haha, tu u Zagrebu se jedno cijelo naselje izgradilo, sve mi Dervenćani i nkad problema s nama, samo zabava i zaj*ebancija, klasične bosančine 

I što se tiče klubova koji puštaju cajke, ja sam stalno u njima, svaki sam klub u Zagrebu obišao i istina cura ima na bacanje, samo što to nisu cure s kojima želiš nešto više, pogotovo ako ih lako uhvatiš, takve su samo za riješit i ništa više
Osim ako ne loviš one koje ne plešu, ne piju, koje stoje po strani i koje nisu izbacile sise na izvolte, s njima se čak i da nešto, povučene su, sramežljive i više manje normalne koliko sam uspio primijetit...a možda se i varam, nisam baš provodio istraživanje na velikom broju takvih cura  ali ove što sam "istražio" su bile oke. Problem je s njima što nisu neke bombe od cura(većinom)  i što ih nema  skoro pa su izumrle, sad sve vrvi sponzama i  . Ne znam jel tako i u klubovima gdje se pušta drugačija vrsta muzike, nisam još bio u takvima, ali na cajkama je ovo realna situacija

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Onda te filing opako vara.

P.S. ako želiš, dodaj si ju na fejs, pa ćeš vidjeti da ti govorim istinu.

Inbox -> Nova poruka -> Primatelj: Dex.pwn -> Poruka: {NJENO_IME}

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo što se narodnjačkih klubova tiče je živa istina i kod nas u Slavoniji, što bi moja susjeda rekla "Pi*ke ko salate". Ovu novu nisam proveo vani u klubu, ali prošlu jesam, to je za nevjerovat, znači i gubavac bi uspio nešto ubost. Očito degradacija moralnih vrijednosti, daddy issues, alkohol i lake droge čine svoje. Mislim, nije da imam išta protiv toga, dapače, tko voli nek izvoli i ja volim ponekad poslušat Šabana (kad krene Kraljice srca moga, probudi se balkanac u meni), ali ovaj šit od glazbe koji današnjoj mladeži serviraju pod narodnjake je sve samo ne narodnjak. Mladi su, naučit će ;)

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Toma ZDravkovic,Saban Saulic..Ah...

Jedino to i valja skoro..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan

Ma ovo danas je dernjava i hrpa zvucnih efekata. 

U svemu, ne samo cajkama, ali cajkama pogotovo. 

Ali dovoljno je generic da ne smeta meni koji slusam metal i rock :) 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
The Friendzone Club

sve to lijepo i dobro,  al kad mate mišo dođe na jukebox, pa kaže ako me ostaviš... onda redovno dođe neki nesretno zaljubljen pa stavi halida i iznad tešnja. tog trena svi u bircu postanu prijatelji i pjevaju u glas...

pa malo bijelog dugmeta, malo daleke obale, pa malo bebek sa svojim srcedrapajućim, pa bajaga sa tisinom i drugovima, pa na red dođu prljavci sa svojim bijelim labudom, tu noć kad si se udavala, zbog mene ne placi, uzalud vam trud sviraci (ovdje je kritična točka večeri - postoji velika opasnost zvanja bivše), pa malo škoro sa starim stvarima tipa mata i kuća na kraju sela, juliška...

onda se nekako izlaktarim i dođem do jukeboxa pa stavim drugi joj raspliću kosu - u tom trenu pola birtije trći van telefonirat (ovi koji još imaju nade), a beznadani rokaju čiste žestice ko na traci.

oko 3-pola 4 pa do fajrunta vrijeme je za veselije pjesme - kompletna hrv  zabavna mjuza 90-ih dolazi u obzir.

svaka čast cajkama, al u ovakvim birtijama puno je bolja šansa upoznati normalnu curu koja vrijedi truda i vremena. a i cijela noć pjevanja, cuge i razbacivanja nije za bacit :)

17 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

sve to lijepo i dobro,  al kad mate mišo dođe na jukebox, pa kaže ako me ostaviš... onda redovno dođe neki nesretno zaljubljen pa stavi halida i iznad tešnja. tog trena svi u bircu postanu prijatelji i pjevaju u glas...

pa malo bijelog dugmeta, malo daleke obale, pa malo bebek sa svojim srcedrapajućim, pa bajaga sa tisinom i drugovima, pa na red dođu prljavci sa svojim bijelim labudom, tu noć kad si se udavala, zbog mene ne placi, uzalud vam trud sviraci (ovdje je kritična točka večeri - postoji velika opasnost zvanja bivše), pa malo škoro sa starim stvarima tipa mata i kuća na kraju sela, juliška...

onda se nekako izlaktarim i dođem do jukeboxa pa stavim drugi joj raspliću kosu - u tom trenu pola birtije trći van telefonirat (ovi koji još imaju nade), a beznadani rokaju čiste žestice ko na traci.

oko 3-pola 4 pa do fajrunta vrijeme je za veselije pjesme - kompletna hrv  zabavna mjuza 90-ih dolazi u obzir.

svaka čast cajkama, al u ovakvim birtijama puno je bolja šansa upoznati normalnu curu koja vrijedi truda i vremena. a i cijela noć pjevanja, cuge i razbacivanja nije za bacit :)

Potpisujem ovo, ali moram dodat da se u bircu (točnije birtiji) gdje sam redoviti gost (čitaj: dio inventara) u sve to ubaci i poneki Muslimović (eh kako smo se ljubili), Džinović (i tebe sam sit kafano, pariške kapije), Šaban (već spomenuta kraljice srca moga, s namerom dođoh u veliki grad...) i još poneke stare narodne (Ne diraj onog čoveka za stolom, vuk samotnjak...). O razbijanju čaša bolje da ne pričam... Ej šta sam para konobaru dao...

PS ovo podebljano kad krene odmah se ide na koljena bez da si išta i popio :D

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 15:25 (dark_wizz).
11 godina
The Friendzone Club

Mene samo zanima gdje ja mogu naci takve birtije, jer da ima jedna takva u slatini (ili cak okolici),ja bi postao birtijin inventar. Da se takvo sta pusta, mislim da bio svake subote bio kao grdovic hehe (a izmedu onih svih pjesama koje si naveo, ubacio bih i koju thompsonovu  )

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
The Friendzone Club

di ćeš tomCona posranog među te narodne i zabavne klasike

11 godina
Del_Boy97 kaže...

di ćeš tomCona posranog među te narodne i zabavne klasike

Prijatelji, lijepa li si..... A na privatnim zabavama, bez Jure i Bobana nema zabave hehe 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice