The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Veliki Brat kaže...
FanBoy kaže...
Veliki Brat kaže...
FanBoy kaže...

da li da ostam "prijatelj" s njom i čekam ili da ju totalno odjebem i ono što se kaže "život ide dalje"?

Misliš, da se svjesno uvaljaš u frendzonu?

Ne kužim zašto bi to htio, ali to ovisi o tebi, ne?

Ma jer stvarno je super cura, koliko fizički toliko i kao osoba i stvarno bi želio nešto s njom..

Zato jer to ne ovisi o tome koliko ona je ili nije super niti želiš li ti nešto s njom ili ne, nego o tome želi li ona nešto s tobom ili nei možeš li ti to prihvatiti ili ne.

Na pitanje želi li ona nešto s tobom odgovor već znaš, a na ovo zadnje... Kao što sam ti već napisao - ovisi o tebi.

Dnevni podsjetnik da cure svakodnevno ulaze u vezu/seksualni čin sa momcima s kojim ne žele ništa samo radi njihovog društvenog statusa, trbušnih mišića, samopouzdanja i veličine penisa. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
14 godina
odjavljen
Dobro došao u temu;
Nastavi dalje;
17 godina
Onjegin kaže...

Dnevni podsjetnik da cure svakodnevno ulaze u vezu/seksualni čin sa momcima s kojim ne žele ništasamo radi njihovog društvenog statusa, trbušnih mišića, samopouzdanja i veličine penisa

Je, i sve te veze/seksualni činovi počinju sa: "najbolje da ostanemo frendovi, ja tebi mogu reći sve, imam povjerenja bla bla..."  

BTW, imaš i logičku grešku u razmišljanju. Očekivao sam više od trola tvog kalibra...   

Gledam te!
12 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Onjegin kaže...

Dnevni podsjetnik da cure svakodnevno ulaze u vezu/seksualni čin sa momcima s kojim ne žele ništasamo radi njihovog društvenog statusa, trbušnih mišića, samopouzdanja i veličine penisa

Je, i sve te veze/seksualni činovi počinju sa: "najbolje da ostanemo frendovi, ja tebi mogu reći sve, imam povjerenja bla bla..."  

BTW, imaš i logičku grešku u razmišljanju. Očekivao sam više od trola tvog kalibra...   

Onjegina su nam sustigle godine pa pomalo gubi onaj trolerski šarm 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
17 godina

(leaving) puberty is a bitch!  

Gledam te!
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Iskreno, da mi je njegova glava na par dana, da se malo odmorim....

Ali, inače je literarno komičan lik, i to treba cijeniti

Većinom nam svima uljepša dan, premda nitko ne voli taj dadaistički nihilizam.....

Ne špotajte momka, svatko ima svoju ulogu u ovom besmislu postojanja.

On je samo jester....

I dobro mu ide.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ne snalazim se više u ničemu. 

17 godina
Al te svejedno i dalje volimo.

Btw vi momci imate totalno poremecene ideje kako odnosi izmedju cura i deckiju funkcioniraju. Ko ti smeta da joj ostanes frend. Ok, nes joj bit decko niti ces dobit picke, al ako si do sada uzivao u njenom drustvu, zasto prekinuti prijateljstvo jer ti ona nece biti nista vise od frendice? Prijateljstvo nista ne vrijedi ako povremeno ne dobijes blowjob?
Rvat katolik!
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Btw vi momci imate totalno poremecene ideje kako odnosi izmedju cura i deckiju funkcioniraju. Ko ti smeta da joj ostanes frend. Ok, nes joj bit decko niti ces dobit picke, al ako si do sada uzivao u njenom drustvu, zasto prekinuti prijateljstvo jer ti ona nece biti nista vise od frendice? Prijateljstvo nista ne vrijedi ako povremeno ne dobijes blowjob?

Zato jer je zaljubljen i kad si ona nade servisera proklet ce sve svece... Onda ce nakon toga opet bit rame za plakanje i slusat ce kak su svi decki prokleti i zasto si ne moze nac nekog poput njega. Kad se on ponudi ona ce ga odbit, a on ce naravno potonut i tako moze ici godinama u krug...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 14:03 (Shivi).
14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
tnakir kaže...

Zato jer je zaljubljen i kad si ona nade servisera proklet ce sve svece... Onda ce nakon toga opet bit rame za plakanje i slusat ce kak su svi decki prokleti i zasto si ne moze nac nekog poput njega. Kad se on ponudi ona ce ga odbit, a on ce naravno potonut i tako moze ici godinama u krug...

A zašto jednostavno ne bi ostao bff s njome, a izbacio iz glave nju kao djevojku?

12 godina
Dex.pwn kaže...
Shivi kaže...
tnakir kaže...

A zašto jednostavno ne bi ostao bff s njome, a izbacio iz glave nju kao djevojku?

a zašto ti nebi nama opet poslao slike pa da zauvijek dobiješ crni karton?

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...
Shivi kaže...
tnakir kaže...

a zašto ti nebi nama opet poslao slike pa da zauvijek dobiješ crni karton?

Jer ćeš i ti, i ovih šestero što je lupilo TU dobiti crnjaka ;)

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ljudeki, imam pitanje. 

Upoznao curu u petak, druzili se, zvala me u petak na neki event, ja pristao. Drugi dan se dodali na fb, nismo pricali. Da joj se javim ili da cekam petak? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ljudeki, imam pitanje. 

Upoznao curu u petak, druzili se, zvala me u petak na neki event, ja pristao. Drugi dan se dodali na fb, nismo pricali. Da joj se javim ili da cekam petak? 

Čestitam. Uspio si sve upropastiti. 

12 godina
chutac kaže...

Ljudeki, imam pitanje. 

nemaš kaj čekat, trebo si se odma čut s njom po meni

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chutac kaže...

Ljudeki, imam pitanje. 

Čestitam. Uspio si sve upropastiti. 

Zaš?

Cura mi je rekla ime 5 puta, dala je do znanja da želi da ju dodam.

A nisam joj se javio jer nisam imao vremena.

10 godina
odjavljen
chutac kaže...

A nisam joj se javio jer nisam imao vremena.

Sad imaš vremena smisliti bolji izgovor zašto se nisi javio navrijeme.

vocap, bičz?
15 godina
The Friendzone Club

Arendelle nedostajala si nam 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
Mora da ti je to neka rekla u subotu hehe 😄😂😆
10 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Mora da ti je to neka rekla u subotu hehe 😄😂😆

Njemu ili tebi? Pazi, projekcija je gadna stvar.

vocap, bičz?
16 godina
The Friendzone Club

evo moje price od subote. ja i frendovi odlucili izac taman zadnju subotu prije faksa i posteno se zabavit jer ce neki morat sjedit doma sljedece vikende zbog ucenja. i da sad skratim pricu poceo sam plesat tamo s jednom curom, nisam nista ja njoj reko, ni ona meni, samo smo krenuli plesat. nakon par pjesmi me pitala za ime i onda ja nju. plesali smo oko sat vremena, zagrlila me, naslonila glavu na moje rame. u tom trenutku sam ju mozda i mogo poljubit no nisam htio brzat i sjebat situaciju jer cura mi se svidjela, slatka faca, a i dobro plese. njena frendica je bila pored nas i plesala s mojim frendom. i tako sad ta frendica morala negdi ic i ova moja ode s njom, ja misleci da cura ima fejs reko javit cu joj se sutra i to je to. vec u klubu ja odem trazit kad ono nema je. nakon jedno sat i pol evo njene frendice opet i pitam ju ja jel ima ova fejs i kaze ova da nema al da se javim njoj sutra pa ce ju ona pitat jel zeli pricat samnom, ja reko oke. u pon uspijem dobit broj, oko 11 navecer, al se nisam htio javljat curi tak kasno(mislit ce da sam pijan i da se zbog tog javljam) pa sam joj se javio danas. ono klasika ej, upoznali smo se tu i tu...

pa eto vidit cemo sto ce od tog bit.

kad vec svi djele neke price pa eto i mene..

14 godina
odjavljen
Njemu. Al i ja bi dobio isti odgovor. Samo što ja nisam bio 😂
16 godina
The Friendzone Club

Evo ekipa i update za ovaj gornji post. Cura je odgovorila, nakon 2 poruke odma sam ju pito dal zeli na cugu(izravno odma najbolje) i odma je rekla da moze i da kad mi pase, ja reko petak kaze ona super moze. Malo smo jos pricali pito sam ju u koju skolu ide(mlada je od mene i ide u 4. Srednje) i otkud je. Poslije toga nesto malo zajebancije i laganog flerta i tjt. 

E sad, primam savjete oko te cuge, o cem pricat(dobro upoznavat cemo se al ne zelim da dode do awkward silencea)? Uzmite u obzir da neznam nista o njoj, ni ona i meni. Nadam se samo da nece bit previse sutljiva. 

11 godina
mar123 kaže...

Evo ekipa i update za ovaj gornji post. Cura je odgovorila, nakon 2 poruke odma sam ju pito dal zeli na cugu(izravno odma najbolje) i odma je rekla da moze i da kad mi pase, ja reko petak kaze ona super moze. Malo smo jos pricali pito sam ju u koju skolu ide(mlada je od mene i ide u 4. Srednje) i otkud je. Poslije toga nesto malo zajebancije i laganog flerta i tjt. 

E sad, primam savjete oko te cuge, o cem pricat(dobro upoznavat cemo se al ne zelim da dode do awkward silencea)? Uzmite u obzir da neznam nista o njoj, ni ona i meni. Nadam se samo da nece bit previse sutljiva. 

Doci ce ti teme same od sebe. I ja sam se malo jako uplasio kad se meni ona javila, ali teme same dolaze, od skole, faksa, pasa, macaka, obitelji itd itd. Uzivo to jos i lakse ide nego preko mesengera.

Aj sretno ti bilo, cijenim da ce tu necega bit jer je odma pristala, ona moja nije nakon 3 tjedna poznavanja (cak je i potvrdila da joj se dosta svidam) htijela izac na hebenu kavu

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 18:44 (LLAMABOY).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dopisivanje je komplicirano.

Zadnja poruka je od nje "Da :D". 

I sad nek čovjek zna jel to "Da, moš odjebat, stavila sam ":D" da ne budem hladna." ili "Da, stavila sam ":D" jer želim da napišeš nešto, jer meni ništa ne pada na pamet."

15 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Aj sretno ti bilo, cijenim da ce tu necega bit jer je odma pristala, ona moja nije nakon 3 tjedna poznavanja (cak je i potvrdila da joj se dosta svidam) htijela izac na hebenu kavu

Cura za kojom sam odlijepio želi na taj event koji je sljedeći tjedan, a ne želi izaći prije..

Mislim, koji k? 

11 godina
chutac kaže...
LLAMABOY kaže...

Cura za kojom sam odlijepio želi na taj event koji je sljedeći tjedan, a ne želi izaći prije..

Mislim, koji k? 

Pitas ili negiras/protivis se mojoj tvrdnju?

Znaci dopisujes se sa curom 3 tjedna svaki je*eni dan, imas otprilike 40 njenih selfija u razgovoru (ne, necete ih vidjet, nisu dovoljno provokativne he he, no puns intended) posalje onu poruku gdje se kao moze udat za mene jer sam ono super, da smo isti prakticki ovo ono........ali i dalje nece na kavu. 

Tebi makar kaze da zeli ic i ako tako navaljuje na taj event znas da ce biti tamo, pa ces ju vidit i imat priliku popricat. 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
LLAMABOY kaže...
chutac kaže...
LLAMABOY kaže...

Mislim, koji k? 

Pitas ili negiras/protivis se mojoj tvrdnju?

Znaci dopisujes se sa curom 3 tjedna svaki je*eni dan, imas otprilike 40 njenih selfija u razgovoru (ne, necete ih vidjet, nisu dovoljno provokativne he he, no puns intended) posalje onu poruku gdje se kao moze udat za mene jer sam ono super, da smo isti prakticki ovo ono........ali i dalje nece na kavu. 

Tebi makar kaze da zeli ic i ako tako navaljuje na taj event znas da ce biti tamo, pa ces ju vidit i imat priliku popricat. 

Ova tebe još uvijek navlači?

11 godina
The Friendzone Club

U biti ..........da. Nastavio sam se dopisivat s njom. Ja se prvi ne javljam. Ona zapocinje kom i alergicna je na seen, koji ja cesto dajem. Nakon sto je ladno rekla da sam.joj samo frend, ali kao, za sad samo frend, osjecaji prema njoj su nestali. Iako znam.da se vas 99% nece slozit sa ovime, ja ne vidim nista lose u tome. Cura mi pase kao osoba, i kao sto je navedeno malo iznad u diskusiji, zasto unistavat prijateljstvo samo zato sto ona ne zeli nesta vise. Ako jos i dalje imas osjecaje prema njoj, e tu nastaje problem (isto naveden kao odgovor poruku kolege). Ja sam se njih rijesio tako da, u.mojim ocima, ovo nije lose. Kako sam se brzo zaljubio u nju, tako se i odljubio. Shvatio sam onu-nije zivot jedna zena. Pogotovo kad si u mojim godinama.  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice