The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
fer-de-lance kaže...

Uglavnom, zadnjih par tjedana sam glavni na mortadeli i povezanim radovima (brat mi se ženi uskoro, pa mu sređujemo kuću tam gdje se udao ).

I jedva uspijem povremeno bacit oko na temu, i mislim si: wtf 

Ode sve u krasan k....

Lik vas trolla prejako.

Uglavnom, nebitno, počeo sam ovu poruku pisati prekjučer, i nisam uspio, ali barem bude ontopic roman , malo za promjenu.

Kaj da kažem, postao sam i službeni član ovog kluba, al uz jako dobre posljedice 

I tako priča kreće.... 

Jbte ko da čitam pustolovine napaljenog tinejdžera 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Uglavnom, zadnjih par tjedana sam glavni na mortadeli i povezanim radovima (brat mi se ženi uskoro, pa mu sređujemo kuću tam gdje se udao ).

I jedva uspijem povremeno bacit oko na temu, i mislim si: wtf 

Ode sve u krasan k....

Lik vas trolla prejako.

Uglavnom, nebitno, počeo sam ovu poruku pisati prekjučer, i nisam uspio, ali barem bude ontopic roman , malo za promjenu.

Kaj da kažem, postao sam i službeni član ovog kluba, al uz jako dobre posljedice 

I tako priča kreće.... 

hahahahahhaah taman smo isti video mislili

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Hehehehe, baš tak ispadne, ali bar je zabavno.

Del_Boy97 kaže...

hahahahahhaah taman smo isti video mislili

Znači, vas dvoje ozbiljno smatrate da bih trebao početi režirati sapunice 

Sram vas bilo, radit sprdnju od nesretnog naočitog  mladića......  

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Znači, vas dvoje ozbiljno smatrate da bih trebao početi režirati sapunice 

Sram vas bilo, radit sprdnju od nesretnog naočitog  mladića......  

A šta da drugo mislimo. U dvije večeri imaš tri ili četiri lansirana odyeba, isto toliko skoro poyeba i poletila su 3 šamara. I onda još kuješ planove zavodničkog pohoda na bivše da bi učinio ljubomornu sadašnju. Pa materemi ni onaj Jose Armando Peñakakoveć iz Esmeralde nije imao toliko akcije u dvije epizode.  

Nego radije ti nama reci di je ta fešta da si ponesemo kokice pa iz kuta gledamo akciju. Možemo i kladionicu okrenut usput. Dal će past šamar ili ne i dal će ga nesretni Fer konačno umočit 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

A šta da drugo mislimo. U dvije večeri imaš tri ili četiri lansirana odyeba, isto toliko skoro poyeba i poletila su 3 šamara. I onda još kuješ planove zavodničkog pohoda na bivše da bi učinio ljubomornu sadašnju. Pa materemi ni onaj Jose Armando Peñakakoveć iz Esmeralde nije imao toliko akcije u dvije epizode.  

Nego radije ti nama reci di je ta fešta da si ponesemo kokice pa iz kuta gledamo akciju. Možemo i kladionicu okrenut usput. Dal će past šamar ili ne i dal će ga nesretni Fer konačno umočit 

Hehehe, imaš pravo, nije ni meni baš lako u životu, težak sam karakter, pa ne prihvaćam ne za odgovor, pa računaj da se nemoj kladiti da neće biti umakanja 

A šamar ionak očekujem (i dobijem) skoro svaki put kad se vidimo, tak da to nema veze uopće.

Više me brine kaj mi je njezina sestra javila da ova ide napravit friške nokte u petak, tak da ću morati uposliti neko zaštitno odijelo (predložila njena sestra), jer kad mi počne leđa grebat tim mrcinskim noktima

Kruha i igala...
17 godina
fer-de-lance kaže...
... njena teta kaže da moram obećat da bude svršila bar tri puta (perverznost očito dolazi s godinama), a ja i ona se rukujemo za tu okladu i teta sječe
... i skujemo dijabolični plan.

Kaj će ti ovo kad imaš okladu (i još teta sjekla)?

fer-de-lance kaže...
stvar je da ima sestru s kojom sam bio jedno vrijeme

Mooožda sam se malo pogubio u ovim sestrama al' nek' si to sve nategn'o!

EDIT:

BTW, hvala ti na ovom, baš me lijepo opustilo na kraju radnog dana  :)

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 16:49 (Veliki Brat).
9 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

1) Kaj će ti ovo kad imaš okladu (i još teta sjekla)?

fer-de-lance kaže...
stvar je da ima sestru s kojom sam bio jedno vrijeme

2)Mooožda sam se malo pogubio u ovim sestrama al' nek' si to sve nategn'o!

EDIT:

3) BTW, hvala ti na ovom, baš me lijepo opustilo na kraju radnog dana  :)

1) lako za tetu, al nas mater drži na nišanu, a ova se boji nje

2)sestra od ove kaj konobari mi je bivša, koja me zadnjih par godina intenzivno mrzila, ali pomirili smo se

3) no problemos  

(učim španjolski intenzivno, ima kolegica pravo)

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Hehehe, imaš pravo, nije ni meni baš lako u životu, težak sam karakter, pa ne prihvaćam ne za odgovor, pa računaj da se nemoj kladiti da neće biti umakanja 

A šamar ionak očekujem (i dobijem) skoro svaki put kad se vidimo, tak da to nema veze uopće.

Više me brine kaj mi je njezina sestra javila da ova ide napravit friške nokte u petak, tak da ću morati uposliti neko zaštitno odijelo (predložila njena sestra), jer kad mi počne leđa grebat tim mrcinskim noktima

Ako je ova prva rečenica istinita onda me ova druga uopće ne čudi, i ja bi ti opalila šljagu 

Što se tiče noktiju mislila sam da ti voliš ove malo grublje igre. 

Btw otpusti onoga tko te uči španjolski  no problemos ne znači ništa. kaže se "no hay problema" ili "no hay de qué" ili "de nada"...a ak si u Meksiku (pošto su to ipak meksičke sapunjare) onda kažeš "no hay bronca" 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Ako je ova prva rečenica istinita onda me ova druga uopće ne čudi, i ja bi ti opalila šljagu 

Što se tiče noktiju mislila sam da ti voliš ove malo grublje igre. 

Btw otpusti onoga tko te uči španjolski  no problemos ne znači ništa. kaže se "no hay problema" ili "no hay de qué" ili "de nada"...a ak si u Meksiku (pošto su to ipak meksičke sapunjare) onda kažeš "no hay bronca" 

Ups, da, krivo sam formulirao rečenicu: ne prihvaćam ne za odgovor dok god slutim da bi moglo biti da,što je i logično, pa nisam ja psihopat.... 

A kaj se tiče noktiju, zaboravi, jednom me je davno jedna oderala noktima po leđima, plakao sam mjesec dana od bola, pogotovo što je bila sredina ljeta....

A moja izloženost španjolskom tijekom života se svodi na maturalac i  možda par minuta TV sapunjara, tak da te rado prihvaćam kao autoritet na tom području....

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Ups, da, krivo sam formulirao rečenicu: ne prihvaćam ne za odgovor dok god slutim da bi moglo biti da,što je i logično, pa nisam ja psihopat.... 

A kaj se tiče noktiju, zaboravi, jednom me je davno jedna oderala noktima po leđima, plakao sam mjesec dana od bola, pogotovo što je bila sredina ljeta....

A moja izloženost španjolskom tijekom života se svodi na maturalac i  možda par minuta TV sapunjara, tak da te rado prihvaćam kao autoritet na tom području....

Šta bi tek bilo da te ulovi neka koja voli S&M, valjda bi pobjegao glavom bez obzira 

Nisam ekspert al baratam španjolskim, posebno raznim frazama i poštapalicama koje se koriste u Meksiku od onih pristojnih do onih za starije od 18 godina 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Šta bi tek bilo da te ulovi neka koja voli S&M, valjda bi pobjegao glavom bez obzira 

Da, nisam ja za takve stvari, ni lateks ni bičevi, ni gušenja (eventualno...),

Možda prije, ali sad ne, stigle me godine, treba pazit na artritis i druge probleme...

Kruha i igala...
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

takvima se ni ne može pobjeći haha, možeš probat bježat al ne preporučam 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže... 

Da, nisam ja za takve stvari, ni lateks ni bičevi, ni gušenja (eventualno...),

Možda prije, ali sad ne, stigle me godine, treba pazit na artritis i druge probleme...

Ccc kakav vražji artritis. Takve igre tek postanu zanimljive nakon tridesete. 

win4crazzy kaže...

takvima se ni ne može pobjeći haha, možeš probat bježat al ne preporučam 

On bi iščupao i uzglavlje kreveta samo da odmagli 

A što se tiče kazne za bježanje, čuj kako se uzme, nekima je u interesu da budu kažnjeni 

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

On bi iščupao i uzglavlje kreveta samo da odmagli 

A što se tiče kazne za bježanje, čuj kako se uzme, nekima je u interesu da budu kažnjeni 

njemu nije u interesu, zato kažem da mu ne preporučam bježanje jer ako bude uhvaćen tek tad je khm, a za tebe već znamo da bi bježala radi povećanja kazne, mada od povodca nebi mogla daleko  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

njemu nije u interesu, zato kažem da mu ne preporučam bježanje jer ako bude uhvaćen tek tad je khm, a za tebe već znamo da bi bježala radi povećanja kazne, mada od povodca nebi mogla daleko  

Daj tiho budi, pa ne moraju svi znati čemu mi služe oni povodci u ormaru. Pusti nek ljudi misle da je to za vodit pse u šetnju 

11 godina
fer-de-lance kaže... 

Živjeli 

Ljudi nemojte tražit dlaku u jajetu, čovjek je ispričao interesantnu priču napokon nekakvo dobro štivo za čitat nakon xy stranica uzaludno bacenih na glupe fore i jadanja. Živio i ti meni hehe 

If you have nothing to lose, try.
16 godina

to je tak romantično, kućica, snijeg.. misery..klik

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

napokon nesto zanimljivo :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

napokon nesto zanimljivo :)

Sad me grize što nisam sjeo na vlak i došo do tebe, pa makar osto suve gljive kao i ti

Očekujem poziv za sljedeći rođendan.

Budem te ja pozvo, imaš smještaj kod mene, častim te, al sam dođi

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

kontaj da ne budu rugobe ko ona sa slike

14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

kontaj da ne budu rugobe ko ona sa slike

Kontam, al nije ni ona loša. Te fotke su malo starije, znaš to?

Jel piće besplatno?

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sta brljas ti?

Pa da si dosao castio bi te,al posto nisi..Ma jok sad je transformer pa ju je poljubila zaba

14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Sta brljas ti?

Pa da si dosao castio bi te,al posto nisi..Ma jok sad je transformer pa ju je poljubila zaba

Moja greška ccc

Sljedeći put dolazim makar i na štakama haha :D

14 godina
Keops kaže...

E ekipa, koja je meta među mladima(20-30) danas što se tiče dopisivanja i tih s*anja? Sad se s nekom konobaricom dopisujem jer mi je prijatelj rekao da joj se sviđam pa mi nije jasno taj trend odgovaranja na poruku svakih 10 minuta, bez veze mi je to skroz. btw nije u smjeni

Ne znam koja je to brija, jel mala fantazira ili je to normalno?

Evo ga ekipa nakon nekih 10ak dana sam zbario malu sinoć, tako da se nastavlja moja tradicija da je cijelo ljeto suša i onda tjedan prije faksa si nađem ženku koja je udaljena 200km od ZG-a. Vjerojatno bi i prije da nisam ležao par dana u bolnici(a kasnije i na kućnoj njezi) zbog operacije; upravo me ta ozljeda i s*ebala da bude prave akcije sinoć. Bilo je tu i malo oklijevanja s njezine strane zbog razlike u godinama(starija je), ali popustila je na kraju; ipak mi odlično ide sa starijima.

No dobro što ćeš, probat ćemo nešto tu i tamo vikendom kad dođem ili ako ona ide u ZG, ionako mi baš i nije za nešto ozbiljnu vezu, a takve mi najviše i pašu. Nema bolje stvari nego kad je ženska dobra zajebancija, dobro se bari i ne smetaju joj sve te neke fore veze, dopisivanje, kave, šetnje(ne mislim da je ovo sve loše, ali u 20-oj godini mi je bolje ovako nego furat neke ozbiljne veze, od tih sran*a se samo živciram). 

E da, kad sam već citirao svoj post; sveo sam dopisivanje na minimum, znači u svom comfort zoneu od nekih 2-3 poruke dnevno u prosjeku, kasnije mi je rekla da joj je to malo smetalo i da joj je čudno(uz činjenicu da nemam smartphone :D), ali s druge strane je pali jer imam svoj stav i ne ponašam se ko svi ostali koji krenu dopisivanje i plaženje od prvog dana.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo da se opet javim (nedavno sam opisao svoju situaciju). Znači, ja sam toj curi koja me drži za najboljeg frenda rekao što osjećam i dobio sam odjeb (bila je spika da je najbolje da ostanemo frendovi, da ona može meni reći sve, ima povjerenja bla bla...). I sad ne znam da li da ostam "prijatelj" s njom i čekam ili da ju totalno odjebem i ono što se kaže "život ide dalje"? Svaki savjet je dobrodošao 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 16:14 (FanBoy).
17 godina
FanBoy kaže...

da li da ostam "prijatelj" s njom i čekam ili da ju totalno odjebem i ono što se kaže "život ide dalje"?

Misliš, da se svjesno uvaljaš u frendzonu?

Ne kužim zašto bi to htio, ali to ovisi o tebi, ne?

Gledam te!
12 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
FanBoy kaže...

da li da ostam "prijatelj" s njom i čekam ili da ju totalno odjebem i ono što se kaže "život ide dalje"?

Ma jer stvarno je super cura, koliko fizički toliko i kao osoba i stvarno bi želio nešto s njom..

16 godina
FanBoy kaže...

Ma jer stvarno je super cura, koliko fizički toliko i kao osoba i stvarno bi želio nešto s njom..

zasto uopce i pitas za misljenje kad znas i sam da ces uci u friendzonu ,ocito si takva osoba ,da te svi savjetuju da je odjebes ti to ne bi napravio ,nego samo trazis potvrdu od nekog za svoje razmisljanje

12 godina
The Friendzone Club

Mislin da bi ti najbolje bilo odma prihvatit da nikad nece nista bit sa njon, jer da je tribalo bit bilo bi

Not funny dude
17 godina
FanBoy kaže...
Veliki Brat kaže...
FanBoy kaže...

Zato jer to ne ovisi o tome koliko ona je ili nije super niti želiš li ti nešto s njom ili ne, nego o tome želi li ona nešto s tobom ili ne i možeš li ti to prihvatiti ili ne.

Na pitanje želi li ona nešto s tobom odgovor već znaš, a na ovo zadnje... Kao što sam ti već napisao - ovisi o tebi.

Gledam te!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice