Tetovaža :)

poruka: 8
|
čitano: 2.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tetovaza :)

Ovako kao sto i sam naslov govori zelim se tetovirati sada me zanima par stvari:

1.Cuo sam da bi tetovaza na vidljivom mjestu mogla utjecati na zaposljavanje a posto sad imam 18 zanima me dali netko ima iskustva s time da si ne upropastim sta

2.Trebam neki salon dobar znaci da je higijenski i da su razumne cijene da odrade svoj posao kako treba

3.Bilo kakav savjet o tetoviranju bi mi dobro dosao jer mi je ovo prvi put pa se bojim da ne ispadne dobro pa da se kasnije ne budem dobro osjecao u svome tijelu radi toga

mislim sada su mi te tetovaze zakon tj osjecao bi se bolje u svome tijelu imao bi vise samopouzdanja i zanima me kako tetovaze djeluju na cure dali ih odbijaju ili suprotno :)

F.E.A.R=f**k everything and run
14 godina
protjeran

Ako ta tetovaza nema neko posebno znacenje onda ju ne vrijedi ni stavljati. One tribal gluposto sto ljiudi tetoviraju samo zato jer im izgleda fora je debilizam nad debilizmima, sto je danas lijepo sutra ce biti drek.

I nemoj si sad otici tetovirati neko sidro na ruku jer je i dida imao isto takvo ni neko zensko ime tipa Ljeposava i slicne gluposti.

14 godina
neaktivan
Re: Tetovaza :)

nema nikakvo posebno znaccenje tj necu stavljat ime Cure ili tako nesto :P samo kad gledam druge likove po gradu nose tetovazu onda se i ja pocnem osjecati onako odraslije tj bolje u svome tijelu

sada neznam jeli tetovaze privlace cure ili suprotno ali opet mi glupo ispada ako se istetoviram radi cura

Sami krojite svoju sudbinu :)
14 godina
protjeran
Lc_syntax_ kaže...

nema nikakvo posebno znaccenje tj necu stavljat ime Cure ili tako nesto :P samo kad gledam druge likove po gradu nose tetovazu onda se i ja pocnem osjecati onako odraslije tj bolje u svome tijelu

sada neznam jeli tetovaze privlace cure ili suprotno ali opet mi glupo ispada ako se istetoviram radi cura

Nemoj biti budala, kasnije ces udarati glavom o zid jer imas idiotsku tetovazu koja ti ne znaci nista a isgleda bezveze.

Radije sacekaj par godina i kad budes sigiran da hoces tetovazu, odaberi nesto smisleno i nek ti to naprave.

Neces izgledati nista odraslije, a ima i cura kojima su tetovaze bezveze, pa kad naletis na zensku koja ti se svidja a ona veli "fuj tetovaza" onda ces se zderat jer si bio bedast.

14 godina

Hm? nasao sam ovu temu pa da tu postavim pitanje iako tesko da ce mi itko odagovoriti lol ...

Mislim se ovih dana tetovirat nesto manje onako na rame i odlucio sam za kineski znak/simbol Obitelj/Porodica

Sad samo zelim se osigurati da je to stvarno to da nebi nakraju kad istetoviram bilo nesto sasvim drugo (lol) vec sam prosvrljao na netu i dosta sam siguran da je to ali ako bi mi netko mogao potvrditi koji je 100% siguran ? Tenks na pomoci:) 

Peace!
16 godina
odjavljen
XVII Mini kaže...

Hm? nasao sam ovu temu pa da tu postavim pitanje iako tesko da ce mi itko odagovoriti lol ...

Mislim se ovih dana tetovirat nesto manje onako na rame i odlucio sam za kineski znak/simbol Obitelj/Porodica

Sad samo zelim se osigurati da je to stvarno to da nebi nakraju kad istetoviram bilo nesto sasvim drugo (lol) vec sam prosvrljao na netu i dosta sam siguran da je to ali ako bi mi netko mogao potvrditi koji je 100% siguran ? Tenks na pomoci:) 

Tetoviranje nebi nikako smjelo biti samo sebi svrha, kao što je slučaj kod tebe, jer bi u kratkom roku mogao zažaliti zbog odluke.

12 godina
neaktivan

ako zbariš curu na osnovu tetovaže,onda se zapitaj šta si zbario...

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
14 godina
XVII Mini kaže...

Bump, samo me ovo zanima bio bi punoooo zahvalan kada bi mi netko odgovorio ... 

Peace!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice