Strah od tuče zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 42.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Strah od tuče

Pozdrav,imam 16 godina i imam jedan problem naime pocelo mi je ove godine vrlo lose,nema ko nece na mene silu da vrši...svi me oce udarat znajuci da ja nesmijem nikog pipnut.nikad nisam bio dijete koje je trazilo probleme nego su mene sami problemi nalazili...i sad neznam sta da radim ...udarit nesmijem bojim se toga...a kad me neko udara nesmjem vratiti....neznam sta mi je...svi kazu nedaj na sebe al ja nemogu ..moze li mi iko pomoci ? hvala vam....

17 godina
Re: Strah od tuče
uzvrati! uvijek luđi bolje prođe
dado
17 godina
blackrose1 kaže...

Pozdrav,imam 16 godina i imam jedan problem naime pocelo mi je ove godine vrlo lose,nema ko nece na mene silu da vrši...svi me oce udarat znajuci da ja nesmijem nikog pipnut.nikad nisam bio dijete koje je trazilo probleme nego su mene sami problemi nalazili...i sad neznam sta da radim ...udarit nesmijem bojim se toga...a kad me neko udara nesmjem vratiti....neznam sta mi je...svi kazu nedaj na sebe al ja nemogu ..moze li mi iko pomoci ? hvala vam....

zasto nesmijes vratit? valjda nemozes a ne da nesmijes.

ako si vec takav da mu ne zelis vratit i neces(ja na tvom mjestu bi jer te onda vise nebi dirali) onda to reci starcima, pa nek ti stari dode kod njih i malo "poprica" s njima.

14 godina
Strah od tuče

12 godina
neaktivan

necu da starom govorim o tome...onda bi ispao jos veca p**ka....nesmijem vratit..ja jesam krupan i imam snage ko konj al nesmijem svi govore vrati i vrati nedaj na sebe al opet bojim se...

16 godina
Strah od tuče

Ako si se radi toga registrirao na forum onda se pokri ušima.....

14 godina
blackrose1 kaže...

Ruzno je reci,ali poslje nekog vremena, moci ces itekako, kad ti pukne film...

15 godina
Strah od tuče
Ne kužim, zašto ne smiješ uzvratit?

Što bi trebao? Trpiti?
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Ne kužim, zašto ne smiješ uzvratit?

Ako uzvrati, vjerovatno će mu doć još veća ekipa..

Kad te netko hoće tuć ili imaš nekakve probleme, oni ti počnu srat, samo prođi dalje i pusti budale (naravno nemoj im reć da su budale, nemoj ništa niti govoriti)

A najbolje bi ti bilo, ako već nemožeš elegantno proć, nađi si ekipu i pokaži im snagu društva :)

14 godina
Strah od tuče

Ma spi.di ga kamenom u glavu,ne zale ni oni tebe,zasto bi ti njih...Kad neko zavrsi s razbijenom glavom ili nekom drugom povredom,drugi ce dobro razmislit hoce li te dirat drugi put vjeruj mi.Kao sto kolega iznad rece,ludji uvijek bolje prodju..

15 godina
neaktivan
kupi pistolj

ako te neko provocira a jaci si
gurni ga ili pritisni u zid
cisto da vidi da si jaci, al ne udarat.
moze se dogodit da prode samo od sebe, al ne nadaj se. zivot nije tv film
16 godina
protjeran

Čuj... jednom davno sam imao takav problem... nisam tada imao ekipu,

a njih trojica su bili "mudonje".

Pa sam eto pustio da me namlate. I kad su mislili da sam gotov,

ustao sam, pitao "jer to sve"? Dobio sam još, i to ponovio još dva puta.

Svaki put su mlatili sve slabije (ili su se umorili, ili su mi osjećaji otupljivali od bola).

Kad sa sam četvrti put ustao, nisu više htjeli. Vidjeli su s kakvom budalom imaju posla.

Mudonje sam onda našao jednog po jednog, i svaki put ih nasamo prešamarao.

Zapravo jednog nisam, jer ga više nikad nisam sreo. 

Ali cilj ove priče je - nekad moraš pokazati koliko možeš primiti, i da te nije strah.

Ako preživiš, očvrsnit ćeš, jer mudonje su jake samo kad su skupa,

a sami nemaju šanse. Jednog po jednog ćeš riješiti svakog.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 1:10 (Don Kihoty).
13 godina
neaktivan
Strah od tuče

Odgovori mi na ova pitanja:Koliko imaš kg?   Koliko si viskok?   I na osnovu čega te zezaju tj.kako uspijes doći u nesuglasice(sukob) s nekim?

14 godina
Strah od tuče

Nisam bio nejak,ali kad sam bio dijete bio je jedan majmun stariji od mene 4-5 godina koji je mislio da mi moze opalit sljagu svaki put kad me vidi.Opalio je dva puta ,kad sam ga  treci put gadjao bilijarskom kuglom(srecom nisam ga pogodio),isao je trazit drugu zrtvu.To ti je psihologija bully-a,to su u biti najvece pi..ke i kukavice koji idu tuc one za koje znaju da se ne mogu branit,a ne sebi ravne.

12 godina
neaktivan

72 1.77......ma uvjek sam se bojao svakog...ono od prvog razreda su me udarali pa tako kroz godine navikli se jer znaju da nesmijem vratit...nikad nisam mogo dobit savjet od tate jer su moji rastavljeni i viđam tatu mozda 10 puta u godini na pola sata..... glupo mi je od njega da trazim zastitu... nikad nisam imao kakvo musko kao naprimjer buraza ili starog da me nauci ...jer zivim sa sestrom i starom....tako da nikad nista nisam ni pokuso

16 godina
protjeran

Usput - nije ti pametno u profil staviti ime i prezime - jer možda mudonje čitaju BUG

i rade plan - a to je svakako lošije za tebe, jer si već tada jedan korak iza njih,

umjesto da si korak ispred i spreman na sve.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ne moraš imati oca da bi očvrsnuo - nađi si nekog prijatelja s kojim ćeš se preko vikenda prijateljski

hrvati, potući, odmjeravati snage. Da dobiješ taj "osjećaj" što i kako.

Kroz 2-3 mjeseca ćeš biti spreman na sve. Samo nemoj da se bijes skuplja u tebi,

jer tada nećeš znati kontrolirati svoju snagu - a ako pukneš, može se lako desiti

da ubiješ čovjeka udarcom. A to ti nebi trebalo u životu.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 1:16 (Don Kihoty).
17 godina
Strah od tuče

neznam sto si htio da ti netko tu kaze? postoji samo jedan nacin a to je da vratis jos vecom mjerom ali moras pokazat da si lud, tako da te niko vise nece dirat, npr uzmi neku sipku i doseci do te ekipe i rokni jednog od njih sipkom po nogama najjace sto mozes, onda pukni i sljedeceg, nemoj bas po glavi ili negdi da ga ne ubijes ili nesto nego samo po nogama tuces, pa ces vidit oce jos dolazit.

13 godina
odjavljen
blackrose1 kaže...

Pozdrav,imam 16 godina i imam jedan problem naime pocelo mi je ove godine vrlo lose,nema ko nece na mene silu da vrši...svi me oce udarat znajuci da ja nesmijem nikog pipnut...

Zašto ti sebe nebi smio braniti? Smiješ, ali nećeš, jer si papak. A papak si jer se neznaš tući. Zajebano ti je to. Sve gore i gore će ti biti u životu ako ne poduzmeš nešto u vezi toga odmah. Idi upiši Kickboks. Nakon par mjeseci će ti udaranje postati "normalno" i neće te biti više strah. Neće te biti strah primiti udarac, niti zadati udarac. Nakon godinu - dvije češ postati dobar. Znatno češ ojačati, razviti tijelo, tehnike obrane i napada. A onda kad te idući puta netko krene šakom, ti se prvo izmakneš a onda ga lupiš svom snagom u bradu iz kontre, pa da vidiš kako glupan pada u KO. Pa da vidiš kada će te idući puta neki seronja htjeti napasti. Malo morgen, dobro će razmisliti prije nego će krenuti na tebe. I u 99% slučajeva neće više ići na tebe nitko, jer znaju da bi mogli lako dobit batina. Onaj 1% njih koji će krenuti na tebe, njih češ vjerovatno morat još par puta lupit, jer ti su obično oni "malo jači" glupani koji te napadaju kako bi se "dokazali" kao napadaju nekoga tko trenira. Takove treba par puta udarit da odustanu, ali odustanu oni brzo nakon par dobrih udaraca, bez brige. 99% ljudi koji treniraju te neće napadati bez razloga sigurno. Znači napadaju te uglavnom budale sa ulice, propalice, idioti. Najbitnije je da ne ideš nikoga ti napadati, jer to nesmiješ kada treniraš borilačku vještinu. Ali naravno da smiješ sebe braniti kada netko tebe napada (ili tvoju curu npr.). Zamisli bruke da ideš sa curom gradom, i da tebe ili curu ti, napadne neki totalni kreten jadni, i ti nemožeš ga lupit šakom? Pa bruka čovječe totalna. Nemoj si to napravit iz života. Idi treniraj Box ili Kickbox da se riješiš tog straha, jer samo zamisli koje bruke te čekaju ako nebudeš svoj u takvoj situaciji, a takovih situacija ima uvijek, a pogotovo se dešavaju onome za kojega znaju da neće uzvratiti.

13 godina
neaktivan
Strah od tuče

Moj ti je prjedlog pokušaj se oduprijeti,nemoj se bojati jer ako se počnes skrivati i bježati kakav će ti život biti???Imaš 16 godina cure,prijateljstva,provodi sve ono najbolje a ti bježiš,od čega???Samo da ti sada još nešto ispričam treniram nogomet i uvjek sam se bojao ući u duel s nekim drugim igračem,a sada kada sam sam sebi rekao nečeš se bojati svako bježi od mene 2m a imam 165cm 45kg,kada trčim prema lopti i složim neku facu svi bježe nema nikog oko mene,imam mlađeg brata i jedan lik ga je u školi opalio u trbuh nogom namjerno,tog lika sam sreo u školi u WC i isprebijao sam ga ko vola a bio se sav napuhan i trenirao je tekaw-do.

17 godina
harrothar kaže...
blackrose1 kaže...

Pozdrav,imam 16 godina i imam jedan problem naime pocelo mi je ove godine vrlo lose,nema ko nece na mene silu da vrši...svi me oce udarat znajuci da ja nesmijem nikog pipnut...

Zašto ti sebe nebi smio braniti? Smiješ, ali nećeš, jer si papak. A papak si jer se neznaš tući. Zajebano ti je to. Sve gore i gore će ti biti u životu ako ne poduzmeš nešto u vezi toga odmah. Idi upiši Kickboks. Nakon par mjeseci će ti udaranje postati "normalno" i neće te biti više strah. Neće te biti strah primiti udarac, niti zadati udarac. Nakon godinu - dvije češ postati dobar. Znatno češ ojačati, razviti tijelo, tehnike obrane i napada. A onda kad te idući puta netko krene šakom, ti se prvo izmakneš a onda ga lupiš svom snagom u bradu iz kontre, pa da vidiš kako glupan pada u KO. Pa da vidiš kada će te idući puta neki seronja htjeti napasti. Malo morgen, dobro će razmisliti prije nego će krenuti na tebe. I u 99% slučajeva neće više ići na tebe nitko, jer znaju da bi mogli lako dobit batina. Onaj 1% njih koji će krenuti na tebe, njih češ vjerovatno morat još par puta lupit, jer ti su obično oni "malo jači" glupani koji te napadaju kako bi se "dokazali" kao napadaju nekoga tko trenira. Takove treba par puta udarit da odustanu, ali odustanu oni brzo nakon par dobrih udaraca, bez brige. 99% ljudi koji treniraju te neće napadati bez razloga sigurno. Znači napadaju te uglavnom budale sa ulice, propalice, idioti. Najbitnije je da ne ideš nikoga ti napadati, jer to nesmiješ kada treniraš borilačku vještinu. Ali naravno da smiješ sebe braniti kada netko tebe napada (ili tvoju curu npr.). Zamisli bruke da ideš sa curom gradom, i da tebe ili curu ti, napadne neki totalni kreten jadni, i ti nemožeš ga lupit šakom? Pa bruka čovječe totalna. Nemoj si to napravit iz života. Idi treniraj Box ili Kickbox da se riješiš tog straha, jer samo zamisli koje bruke te čekaju ako nebudeš svoj u takvoj situaciji, a takovih situacija ima uvijek, a pogotovo se dešavaju onome za kojega znaju da neće uzvratiti.

nisam cito do kraja post nego sam pola ali cu odma rec da nokautiranje nekog dok treniras borilacki sport ti automatski znaci izbacivanje iz kluba, to se ne tolerira.

13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

nisam cito do kraja post nego sam pola ali cu odma rec da nokautiranje nekog dok treniras borilacki sport ti automatski znaci izbacivanje iz kluba, to se ne tolerira.

Ili trolaš ili neznam kaj da ti velim. Preporučam ti da inače čitaš cijeli post kojeg citiraš...

14 godina
harrothar kaže...
blackrose1 kaže...

{#}

I kao sto gore kazu,nemoj da se bijes nakuplja u tebi,to nikako ne moze na dobro izaci, i da a zaglavis robije i upropastis si zivot zbog nekog idiota.Bila je slicna situacija,odmah iza rata,jednog mog skolskog  je jedan zlostavljao mjesecima,sto fizicki sto verbalno.I sve tako dok jedan dan ovaj nije pukao skroz i dosao u skolu s pistoljem i stavio mu ga u usta,povukao okidac i pistolj je zakovao...a ovaj se doslovno spisao od straha i molio ko zadnja p..ka.Svasta se tu ruznog lako moze izdesavat u ovakvim situacijama u sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 1:37 (error_666).
17 godina
Strah od tuče

Bas sam eto slucajno naletio na jedan clanak na "zutim novinama":

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/nitko-meni-nece-krv-pustati-ubio-troje-ranio-sestero-ljudi-318012

Jedan je napisao komentar na clanak iznad (citiram):

"inače radni kolega mi je iz Okučana i priču koju je on ispričao na poslu čista je suprotnost ovoga ovdje napisanog...da je taj Kožman bio čudan,bio je,ali tako se to svrši kad te svaki dan jedna te ista ekipa jebava kad god prođeš onuda da si glup,da si malouman da nikada nisi karao,da si manje vrijedan od svih i slične provokacije....I tako je to trajalo navodno godinama i onda je taj mutavi što je i normalno jednoga dana ustao na lijevu nogu i rekao sam sebi dosta je bilo.Zašto mu je uopće ovaj odvalio šamar u birtiji?Zato što je Kožman bio predmet sprdnje pa se sada našao i baja da se prokurči pred konobaricom pa zaljepi mutavom šljagu...Al eto mutavom se tog dana prebacila klapna u glavi,rekao nećete me više jebavat pa neke lokalne šerife koji su stalno uvodili red odlučio riješiti na svoj način...."

Misljenja sam da je komentator u pravu (novine lazu). Takav je zivot..... onaj koji je bio normalan je na kraju ubio neduzne samo zato sto su ga neki tupavci non-stop zaje**vali (fizicki i verbalno), jednostavno, covjek je s vremenom puknnuo i BOOM!!! Dakle, s jedne strane razumijem ubojicu, a s druge strane.... zar je moralo doci do ubojstva?

@blackrose1 

Zakljuci sam.....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 2:14 (lovac82).
15 godina
neaktivan
blackrose1 kaže...

Pozdrav,imam 16 godina i imam jedan problem naime pocelo mi je ove godine vrlo lose,nema ko nece na mene silu da vrši...svi me oce udarat znajuci da ja nesmijem nikog pipnut.

Jednostavno je tuči se. Kada već primaš udarce onda barem možeš i uzvratiti. U slučaju tvojeg neuspjeha ne čini neku razliku jer ćeš ionako dobiti po tamburi, a u slučaju da uspiješ napadač će se malo zamisliti nad sobom.

Sada, ovo je bitno. Kada kažeš da te žele udarati, podrazumijevaš li pod time da te već i mlate, ili samo da ti se prijete jer te očito smatraju slabijim? Ako je sve još na prijetnjama, onda bi možda želio zaobići bilo kakav sukob (ti najbolje znaš koliko to možeš trpjeti) Ali ako te tu i tamo "pričepe" u prolazu onda ozbiljno razmisli o tome da uzvratiš. Jedino ako te brine da će te mlatiti još i jače ako im pokažeš zube. To i jest nezgodno kod tučnjave. Ne prestaje dok netko ne odluči da mu je dosta (boli), ili dok se netko treći ne uplete.

What Andy giveth, Bill taketh away.
12 godina
protjeran
Strah od tuče

Vjeruj mi svaka šljiva će zarast, bitno je da ne izgubiš dostojanstvo i samopouzdanje.

I kod mene u osnovnoj školi je bilo takvih koji provociraju bez razloga, al vjeruj mi danas mi je drago što nisam bježao od njih ko većina. Nisam ja pretukao sve njih, dobio sam koju šljivu, al ono najbitnije je da nisam izgubio dostojanstvo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 2:50 (pertinax).
14 godina
Strah od tuče

16 godina ima i 20 do 1 posta ovdje?

Jel ja to jedini njusim trola ili?

Kako god,tema je ok!

Stari sam čiko i poprilicno dosta puta sam se pokefao,pa da ja bacim koju "pametnu"!Radio sam ko konobar,pa sam se cesto puta nalazio u situacijama,kada treba raščistiti stvari.

Nema tu neke filozofije,treba imati muda i pokazati zube.Ako ih je čopor onda treba prvo največeg odmah zbombati,ako dobro pogodis,čopor se odmah rasipa,ako profulaš,jbg-nahebo si!Šaka i direkt u NOS,ma zahebi čelo,brada,obrazi-U NOS!Jos ako malo sakom napraviš okret u stranu,puca nos ko staklo,mora pasti da ga hebes!Ako je neki baš ono visok tip,da ga nemoš dokučiti,onda nogom u jaja!

Šta je bitno u takvim situacijama-TREBA ODMAH REAGIRATI!Nema tu kruha ako se prepucavas sa nekime,tipa ono;Ajd ti prvi,ajd udari,ak smiješ,ma ajde.....Zahebi to,odma oštro i na prvu,nos ili jaja!

I dok je na zemlji,ne daj mu da se digne,zdrkhaš ga nogom po rebrima ili nadlaktici,slobodno udri koliko mozes-nemoj po glavi,dovoljno je po rebrima.To mora biti kreten da se opet digne!

Moras naučiti kontrolirati bjes,treba znati kada je dosta.

16 godina
Milka30 kaže...

1.Ako ih je čopor onda treba prvo največeg odmah zbombati,ako dobro pogodis,čopor se odmah rasipa,ako profulaš,jbg-nahebo si!Šaka i direkt u NOS,ma zahebi čelo,brada,obrazi-U NOS!Jos ako malo sakom napraviš okret u stranu,puca nos ko

2. To  mora biti kreten da se opet digne!

1. Slazem se, makar bi u nekim slucajevima reko da je bolje prvo "najglasnijeg" pogodit.. I u pravu su drugi, kad tad ces doc u situaciju di ces se morat tuc, nije to tvoj izbor, takav je zivot, jbga..

2. Ili je mazohist ko Kihoty Smijeh

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 9:56 (Don Strongtoni).
13 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Čuj... jednom davno sam imao takav problem... nisam tada imao ekipu,

a njih trojica su bili "mudonje".

Pa sam eto pustio da me namlate. I kad su mislili da sam gotov,

ustao sam, pitao "jer to sve"? Dobio sam još, i to ponovio još dva puta.

Svaki put su mlatili sve slabije (ili su se umorili, ili su mi osjećaji otupljivali od bola).

Kad sa sam četvrti put ustao, nisu više htjeli. Vidjeli su s kakvom budalom imaju posla.

Mudonje sam onda našao jednog po jednog, i svaki put ih nasamo prešamarao.

Zapravo jednog nisam, jer ga više nikad nisam sreo. 

Ali cilj ove priče je - nekad moraš pokazati koliko možeš primiti, i da te nije strah.

Ako preživiš, očvrsnit ćeš, jer mudonje su jake samo kad su skupa,

a sami nemaju šanse. Jednog po jednog ćeš riješiti svakog.

hehehehe..ovo je slično mojoj povijesti...

Istina jest da nije sramota biti premlaćen od grupe..

Samo na filmovima jedan izmlati 4-5 tipova..Čista fizika..Dok jednog udaraš,ostali ti smještaju šake u glavu,đonove u bubrege,a i poneki ti skoči u noge da te obori..Nema tu fajta..gubiš obavezno..

No kad se stvar ohladi,polako ideš od jednog do drugog,i onda..{#}{#}

12 godina
neaktivan
Strah od tuče

Znam kako ti je...I kod mene su se uvijek htjeli tući,a ja nisam htio nikog udarat...Jednostavno to ne mogu napravit,ali ipak kad bi napadali,podijelio bih par plesaka...Koje si godiste?

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
13 godina
Strah od tuče

ako se postavis kao neki mlakonja na pocetku... kasnije si naje***... jednostavno kada se ponovi scena da te idu tuci ... jednostavno zazmiri i lupi iz sve snage... kasnije ima da pristizui zahtijevi na fb od istih :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice