Strah od tuce, molim vas pomozite :) zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 2.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Strah od tuce, molim vas pomozite :)

E ovako, imam 15 godina, i sve je pocelo posle godine kada sam trebao da se bijem sa jednim likom, svi su pricali kako je samo lozana, ali da je mnogo lud i da ima muda da bije i 10 puta jace i krupnije od sebe. Bio sam se ja pre toga i nikad nisam osecao taj strah, naravno bila je tu panika i sve ali nikad ovo nisam osecao. Toliko sam se uplasio da sam rekao caletu i pitao ga da mi pomogne, on je to resio sa njim i nije me vise dirao, ali strah nikako ne odlazi, i citao sam da trebam da pocnem da treniram nesto ili da bar pola sata sedim u tisini, pomoglo mi je to, ali ne dovoljno, zbog ovog nikad nisam imao ni curu jer me je strah da ako dodje neko dok smo zajedno da krene da je muva a ja ne smeti da mu se suprotstavim. Ovaj problem imam uvek sa onima.koji su poznati po tome da se loze i da imaju svoju ekipu, a ja znam da mogu sve da ih ne izbijen nego da ih toliko umlatim da nece smeti ni druge da diraju, ali jesnostavno nikako ne smem da se suprotstavim i da stanem i kazem NE! :)

14 godina

...{#}

iclock2much
15 godina
neaktivan

Živi normalno, a ako te napadne, skupi muda i obrani se.

Nemoj ti napadat nikoga, pokaži da si bolji od toga, ali uvijek budi spreman za obranu.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina

Jednostavno poradi  na svom samopouzdanju, i kloni se tuce, jos si mlad, mozda ti kakvi treninzi pomognu u izgradnji samopouzdanja, ne znam, ali ako nemas srce za to, uzalud ti je sve...

16 godina
Re: Strah od tuce, molim vas pomozite :)
ovo je troll ako niste vidili -.-'
10 godina
neaktivan

Mozda mislis da je troll, ali ja stvarno imam problem i bio bih svima zahvalan ako bi mi dali neki savet, ili ohtabrili bar...

16 godina
Zato si se samo registrirao ovdje i da to pitas, idi na forum.hr
15 godina
odjavljen

Kad bude tuča samo stani pod krov.

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan

Zatuci ga HDD-om ili grafičkom .. Iskopaj oko keksom ram-a .. 

GL&HF
15 godina
odjavljen

Ako uzgajaš paradajz, postavi plastenik ili staklenik. Plastenik je jeftiniji, ali ga malo jači vjetar odnese. Isto tako plastična folija ne propušta svu sunčevu svjetlost pa ima manju efikasnost. Također studije pokazuju da plastika ispušta teške metale i razne kancerogene spojeve. Dugoročno gledano, bolja opcija je staklenik. Nije reklama, ja imam Eureka staklenik i stvarno je fenomenalan. Prati en1301 standard, viši je nego inače i istina je da se sporije zagrije ali se i sporije hladi, ima sustav sjenčanja i provjetravanja... Trajnost je neograničena i stvarno se isplati, a ni najveća tuča ti ne može uništiti paradajz.

Losing all hope was freedom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice