sve bi ja vas u pogranicni dio "divljeg zapada". obecana zemlja ercegovina. sto prije to bolje uvest brutalni sengen na ovih 4-5 prijelaza kod mene.
btw lokalni stomatolozi kojih ima kao kioska od tiska, poprilicno su papreni,a jos je i hit izac s kruzera napravit zubalo (osim one ekipe,njima pase sto manje zuba). uvidjevsi porast posla sve pravdaju superkvalitetnom nabavom materijala i implantanata koje tiskaju ljudima u gubicu.
isti ti nazovimo ih ljudi, obezglavljeno jure na najblizi granicni prijelaz 10km i uskacu u republiku srpsku te jos 20km i u trebinju su.
e tamo je sad hit neki lik sto sve to radi za 4 puta manje novaca. lik je neupitan i zna se da je bio oralni kirurg na vma beograd.
ali nikako objasniti bizonima da se nalazis na stranom teritoriju i da se mozes slikat kada ti nesto podje po zlu pa ti naboti cijela glava ko cocin bubanj.
neshvatljivo nerazmisljanje glavom. niti imas racun, niti si u evidenciji sto je radjeno, niti garanciju, porijeklo materijala je iz ko zna kojih kanala...ali rulja masovno hrli u trebinje za sredit ne zub, nego i titan ugradit ako treba.

.
već sam je upisao, sad završavam drugi razred