Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.558.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

sve bi ja vas u pogranicni dio "divljeg zapada". obecana zemlja ercegovina.  sto prije to bolje uvest brutalni sengen na ovih 4-5 prijelaza kod mene.

btw lokalni stomatolozi kojih ima kao kioska od tiska, poprilicno su papreni,a jos je i hit izac s kruzera napravit zubalo (osim one ekipe,njima pase sto manje zuba).  uvidjevsi porast posla sve pravdaju superkvalitetnom nabavom materijala i implantanata koje tiskaju ljudima u gubicu.

isti ti nazovimo ih ljudi, obezglavljeno jure na najblizi granicni prijelaz 10km i uskacu u republiku srpsku te jos 20km i u trebinju su.

e tamo je sad hit neki lik sto sve to radi za 4 puta manje novaca.  lik je neupitan i zna se da je bio oralni kirurg na vma beograd.

ali nikako objasniti bizonima da se nalazis na stranom teritoriju i da se mozes slikat kada ti nesto podje po zlu pa ti naboti cijela glava ko cocin bubanj.

neshvatljivo nerazmisljanje glavom. niti imas racun, niti si u evidenciji sto je radjeno, niti garanciju, porijeklo materijala je iz ko zna kojih kanala...ali rulja masovno hrli u trebinje za sredit ne zub, nego i titan ugradit ako treba.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carduelis_spinus
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 17:30 (torrente).
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

smiješno, jel da?

Pa... je. {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 17:31 (1domagoj1).
18 godina

Dobro to Tnakir detektirao...

Suptilno šmajhlanje... Suptilno šmajhlanje...
This space for rent!
16 godina
neaktivan

Koji je sad zadnji topic?

Od jucer ste 4 strane napunili i od pedofila i taxista ( i zatvorskih kazni) došli ponovno na homofobe i prijetnje.

Ono, ful bi nešto pametno rekao o nečemu al šta god da napišem ispada padobranski jer dok ovo pišem već će biti objavljena 3 posta iznad mene. zadnji je od cerine koji je očito sjeo na taj TD.. :D

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina
neaktivan

mitsouka po čemu je solin katastrofalan?

pa šta da jedva prolaze u školi, i ja jedva prolazim

vjerovatno pucaš od sreće jer ti je drago dao tu, a on nikad nije ni bia u solinu

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...
editirao sam gomilu nepotrebnosti i ostavio najvažnije u postu iznad, njena seksualna orijentacija je očiti problem u društvu u kojem se nalazi, nije osuđivana njezina osobnost i boje koje voli već njezina seksualnost, odnos društva spram njezine seksualnosti se mora mijenjati zato je potrebno isticanje a na kraju zato je i nahebala

Sry, ali meni je to kao kad Kerum yebe mater ljudima, s porukom da se nauče pristojnosti. Ne slažem se s time.

Gledam te!
18 godina

ako se okine razred ,uvijek ima mjesta za rad na viljuskaru u punionici cocacole solin lol

16 godina
neaktivan

neću past godinu, ali jedva prolazim

i kad završim pomorsku idem odma na brod tako da neka coca cola ostane za tebe a uostalom počela je otpuštat radnike (propada)

16 godina
Cerina15 kaže...

vjerovatno pucaš od sreće jer ti je drago dao tu, a on nikad nije ni bia u solinu

Drago je iz splita.

Peace means I'm reloading my gun.
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jako pohvalno, al ajd veli torrente da ni to nije tolko strašno...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Naravno kad trošiš vrijeme na davanje TD svima svejedno što kažu, već treću stranicu za redom... {#}

16 godina
neaktivan

neka je i ja sam iz solina

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

po cijeloj ekipi ljudi... mentalitet je malogradanski i sve to i moje misljenje se niti malo ne mijenja od onoga sto sam ti rekao prije mozda tjedan dana u bircu...

a za TUove me briga onoliko koliko me briga za to je li mi kolega s posla sinoc dobio pi*de {#}

16 godina
neaktivan

sam si rekao da imaš stan u splitu i kuću u solinu

zar nije lipše živit u kući i imat vrtal (rekao si jedan hektar ako se dobro sićam)?

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

sam si rekao da imaš stan u splitu i kuću u solinu

zar nije lipše živit u kući i imat vrtal (rekao si jedan hektar ako se dobro sićam)?

kad je to u solinu ne... rekao sam ti da mi je ljepse u Splitu, jer mi je stan iste kvadrature kao i kuca tako da mi je svejedno, a vrt da toliki je, i gust se popet na trišnju, ubrat koju smokvu ili napravit maslinovo ulje od vlastitih maslina te vino od vlastitoga grozdja, ali na tome ostaje, 90% vremana provedem u Splitu, sve je puno blize, vec sam ti rekao, imam dovoljno komotan zivotni prostor, a za vrt, to mi i nije toliko bitno, uvijek mogu otic do solina ako zazelim, ali radije biram lec na klupicu u djardinu oko podne sa curom i malo chillat.

18 godina
Cerina15 kaže...

neka je i ja sam iz solina

nedaj se ti smest.  ja cijenim omladinu i uvijek sam na strani omladine.   uci i upisi pomorsku, cuvaj zdravlje da mozes dobit matrikulu i proc lijecnicke.

ne dovodi kakvu kurbacu iz brazila za zenu,a nemoj da ti i kakva solinjanka rasparca sve solde.

opet predlazem da se ne ljutite na decka, pa mlad je i sudjeluje na temi koja nije bas za mlade {#}.

1994 godiste...cek da vidim... 88-me sam izgubio njufer i jedna macka od 31g mi je dala pikice. dakle, mogu mu bit caca,a opet mi se cini zgodnije poc sa njim na pivu,nego sa nekim ptsp frikom koji nezna sto je pc, niti se zna dobro nasalit, vec da mi njorga o adz-u,komunjarama, nezaposlenosti i sl.

omladino samo naprijed.

18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Sry, ali meni je to kao kad Kerum yebe mater ljudima, s porukom da se nauče pristojnosti. Ne slažem se s time.

da budem bezobrazan..., želiš li ti da se ta mlada osoba liječi od homoseksualizma, zbog toga jer je homoseksualka ili zato jer je mlada osoba?

Oćemo li priznati problem koje ovo društvo ima sa homoseksualizmom ili ćemo poopćavati problem na sve mlade osobe i njihova prava te promašiti ceo fudbal

Na kraju meni ovdje nešto fali:

Članak 3.

Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 18:13 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

nedaj se ti smest.  ja cijenim omladinu i uvijek sam na strani omladine.  uci i upisi pomorsku, cuvaj zdravlje da mozes dobit matrikulu i proc lijecnicke.

ne dovodi kakvu kurbacu iz brazila za zenu,a nemoj da ti i kakva solinjanka rasparca sve solde.

{#} već sam je upisao, sad završavam drugi razred 

15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Veliki Brat kaže...

da budem bezobrazan..., želiš li ti da se ta mlada osoba liječi od homoseksualizma, zbog toga jer je homoseksualka ili zato jer je mlada osoba?

Oćemo li priznati problem koje ovo društvo ima sa homoseksualizmom ili ćemo poopćavati problem na sve mlade osobe i promašiti ceo fudbal

Na kraju meni ovdje nešto fali:

Članak 3.

Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

Nema ovo društvo tolikih problema sa homoseksualizmom osim naravno primitivnih seljačina, a one postoje svugdje, a pogotovo na ovim prostorima. Ako si već orijentirani homoseksualac i sam si svjestan da si drugačiji od večine, ali ne i lošiji od večine. Osobno nemam ništa protiv homoseksualaca, ali ih ne podržavam i nikad npr. ne bi potpisao neku peticiju za njih, stao u kolonu s njima itd. No isto tako nikad ne bi napravio ništa loše niti jednom od njih jer seksualnost je stav pojedinca. Smatram da homoseksualnost nije prirodna, ali isto tako me boli briga ko voli nek izvoli.

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Članak 3.

Sve navedene stvari sustavno krši upravo država {#}

18 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

homoseksualnost nije prirodna

molim objašnjenje

BTW. evo cerina kako se inteligentnije može dobiti odjebaus, isto ko ja od brace, nešto u stilu slažem se odhebi... {#}

18 godina
protjeran

Po zakonu, i nekom "moralnom" pravu, kreteni su ljudi ko i svi drugi, pa se i homići brane na isti način, samo kaj je ovo prvo priznata bolest, kad tad će se i drugo takvim pokazati.

Šifzofreničari isto misle da su normalni...ko i svi u Popovači.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Đapa club kaže...

homoseksualnost nije prirodna

molim objašnjenje

BTW. evo cerina kako se inteligentnije može dobiti odjebaus, isto ko ja od brace, nešto u stilu slažem se odhebi... {#}

Nije prirodna na način da dvoje istospolnih ljudi nemože dobiti dijete te način njihovog odnosa nije baš sasvim prirodan no već sam rekao ko voli neka prakticira.

15 godina
neaktivan

Pride je uvijek dobro čuvan od strane policije za vrijeme trajanja prosvjeda. Veči izgredi se dešavaju kasnije kada se prosvjednici razilaze jer ih tada ne čuva policija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 18:45 (Đapa club).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

Po zakonu, i nekom "moralnom" pravu, kreteni su ljudi ko i svi drugi, pa se i homići brane na isti način, samo kaj je ovo prvo priznata bolest, kad tad će se i drugo takvim pokazati.

Šifzofreničari isto misle da su normalni...ko i svi u Popovači.

iracionalna homofobija i ksenofobija su kao fobije već bolesti pa bi bilo pametno liječiti se, s druge strane homoseksualizam je jednom bio proglašen bolešću međutim revidirano je, te je iracionalan strah od njega proglašen bolešću

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:08 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Nije prirodna na način da dvoje istospolnih ljudi nemože dobiti dijete te način njihovog odnosa nije baš sasvim prirodan no već sam rekao ko voli neka prakticira.

Pa da.

Moj susjed i njegova žena ne mogu dobiti dijete i to je potpuno neprirodno, rekao sam im.

Ona je, naime, neplodna i samim time je podložna strijeljanju, ili barem izopćenju iz društva {#}

18 godina

Ovo je postalo fora, sada se cini da su svi bolesni.

Gejevi bolesni jer su gejevi, negejevi bolesni jer se valjda boje gejeva.

Sta sa negejevima koji se slazu s gejevima?

Sto sa radnicima IBM-a?

Bilo bi steta da se njih zakine za neku dijagnozu. {#}

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

dakle samo sex u pronatalne svrhe je pravi sex, sav ostali sex poslije kojeg ne izviri dječja glava je neprirodan?

da te pitam ako konzumiraš samo gore navedeni sex (prirodni bistri), koliko djece imaš

Đapa club kaže...

način njihovog odnosa nije baš sasvim prirodan

hmm??? a kakav je opet pa sad taj prirodni odnos, inače kod homoseksualaca nisam vidio nikakav upliv natprirodnog, možda kad popiju red bull im narastu krila, inače nije bilo prisutnog boga, đavla ni anđela u takvim odnosima

18 godina
(s)izgoreo kaže...
Veliki Brat kaže...

Oćemo li priznati problem koje ovo društvo ima sa homoseksualizmom ili ćemo poopćavati problem na sve mlade osobe i njihova prava te promašiti ceo fudbal

Zašto bi isticanjem da se uništava život mlade osobe homoseksualne orjentacije bilo jednako nepriznavanju problema (za razliku od uništavanja života mlade lezbijke)? Pa upravo suprotno - govori se o tome da je i lezbijka čovjek neovisno o svojoj seksualnoj orjentaciji, jednako kao što je to i heteroseksualka. U drugom slučaju to nije tako, nego je lezbijka nešto posebno - sada ću ja biti bezobrazan - različito i nakaradno (iako to ovisi o stavu pojedinca). Osobno, lezbijka mi je (prije svega) osoba.

Ono s Ustavom se slažem, jer mislim da je problem tolikih gabarita i toliko aktualan da bi slobodu odabira seksualne orjentacije trebalo zaštititi Ustavom.

Gledam te!
16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

hmm??? a kakav je opet pa sad taj prirodni odnos, inače kod homoseksualaca nisam vidio nikakav upliv natprirodnog, možda kad popiju red bull im narastu krila, inače nije bilo prisutnog boga, đavla ni anđela u takvim odnosima

da je prirodan nacin,vjerovatno bi se nakon spolnog odnosa trebao zaceti potomak

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice