Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 218.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

Korporacije, budilice, mito, politika, golubovi, sudstvo, reket, turbofolk, igle, facebook, parade, konzole, megafoni, DRM, PETA, RIAA, MPAA i susjedov pas.
E da i onaj tramvaj glas mi isto ide na jetra najvise od svega, ko da neznam koja je stanica.

15 godina

mene živcira kad poslje basketa mene neki teraju da idem po vodu jer sam gledao ili jer sam najmlađi(imam 14 godina) a taj koji mi to govori ima 17.. pa ga ja steram u p.m. a on meni kaže da se on tako prema starijima nije mogao ponašat.. a ja si mislim baš si puno stariji.. aj dobro kad mi kaže netko s 30 godina i stariji.. ili netko s poteškoćom nekom.. ali j*** imaš dvije zdrave noge i dvije ruke.. pa idi si sam po vodu..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
odjavljen
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Top Bugovac kaže...

mene živcira kad poslje basketa mene neki teraju da idem po vodu jer sam gledao ili jer sam najmlađi(imam 14 godina) a taj koji mi to govori ima 17.. pa ga ja steram u p.m. a on meni kaže da se on tako prema starijima nije mogao ponašat.. a ja si mislim baš si puno stariji.. aj dobro kad mi kaže netko s 30 godina i stariji.. ili netko s poteškoćom nekom.. ali j*** imaš dvije zdrave noge i dvije ruke.. pa idi si sam po vodu..

znam kako ti je samo mene šalju u dućan po neki sok.

16 godina
ja se sjecam kad sam bio mladi,kad sam isao igrat nogos,nikad nisam mogao biti napadac ili bilo sta,samo golman...nije me to toliko zivciralo,al ono samo zato jer sam bio mladi
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
ja se sjecam kad sam bio mladi,kad sam isao igrat nogos,nikad nisam mogao biti napadac ili bilo sta,samo golman...nije me to toliko zivciralo,al ono samo zato jer sam bio mladi

Tako sam i ja,mene su uvijek stavljali na gol,ja inačer nisam imao pojma o nogometu al sam naučio,sad samo derem guzove,kad počnu zabijat ja se samo bacam na loptu,mene je to nekada davno nerviralo,nisam imo nikakvu veću ulogu,bio sam ljut,no sad više nisam,sad im igram veliku odlučujuču ulogu,no sve u svemu derem guzove {#}!

<3 KAKO JA VOLIM BOSANKE <3
15 godina
neaktivan

nervira me kad se neko zove Belot a avatar su mu karte za poker. zezam se

Nervira me kad moram iti s tatom i bakom na nećiji sprovod kao "da ih nebude sram" a osobu do tad niti nisam videv u životu. Ali su si oni rodbina i makar si snjima nikad nisu bili dobri i vidli su ih max 2 put u zadnjih 10 god moram iti....

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 0:49 (ROFLOLMAO).
14 godina
protjeran
ROFLOLMAO kaže...

Nervira me kad moram iti s tatom i bakom na nećiji sprovod kao "da ih nebude sram" a osobu do tad niti nisam videv u životu. Ali su si oni rodbina i makar si snjima nikad nisu bili dobri i vidli su ih max 2 put u zadnjih 10 god moram iti....

Pa belot se igra i s kartama za poker...

14 godina
neaktivan

To što nemam sreće u Lotu!

<3 KAKO JA VOLIM BOSANKE <3
17 godina
Belot kaže...
ROFLOLMAO kaže...

Pa belot se igra i s kartama za poker...

nemas ti pojma

16 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...

BTW. Da li je pravilno reći Da li ste/Jeste li?

Je li odnosno jeste li je ispravno. To je po pravilu, da li je kao srbizam iako se često koristi.

av-gurus.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ako želiš nekoga pitati i postaviti upitnu rečenicu na koju očekuješ konkretan odgovor (npr. Jeste li danas išli u trgovinu?) onda je bolje koristiti "Jeste li", a kada pitaš nešto tipa "Da li je istina da ste...bla bla". Oboje je tehnički pravilno samo svako ima svoj trenutak kada ga koristiti.

U duhu hrvatskog jezika pravilno je "jeste li". Postoje još neke polemike oko toga stoga ne znam jeli naznačeno u pravopisu, no znam da su nas profesori uvijek ispravljali kada kažemo "da li".

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 11:26 (ATiGamer).
14 godina
neaktivan

Ma pravilno je oboje. Kada pišeš neki tekst onda sam procjeniš kada ćeš koristiti jedno, a kada drugo. U klasičnom razgovoru ja mješam kajkavicu, ekavicu, i malo dalmatinskog naglaska.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Ma pravilno je oboje. Kada pišeš neki tekst onda sam procjeniš kada ćeš koristiti jedno, a kada drugo. U klasičnom razgovoru ja mješam kajkavicu, ekavicu, i malo dalmatinskog naglaska.

Ne, pravilno je "je li" i "jeste li", "da li" je srbizam.

av-gurus.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

U književnom djelu nećeš naći "da li" ili u nekom službenom tekstu. U razgovoru se često upotrebljava iz navike ali napiši to u eseju i bit će ti prekriženo.

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
. U razgovoru se često upotrebljava iz navike ali napiši to u eseju i bit će ti prekriženo.

Nema u mene eseja, u mene je sve oko matematike i fizike zato sam i ne pismen{#}

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
ATiGamer kaže...
. U razgovoru se često upotrebljava iz navike ali napiši to u eseju i bit će ti prekriženo.

Nema u mene eseja, u mene je sve oko matematike i fizike zato sam i ne pismen{#}

Prava šteta. Ovako ne možeš osjetiti svu magiju koju sa sobom nosi umjetnost riječi. 

15 godina
neaktivan

Najviše me smetaju/nerviraju  izCooLirani troleri edit i  smartassovi .

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 11:42 (woodgamesfx).
14 godina
protjeran

vlada i bjeloglavi sup  {#}

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
15 godina
protjeran
elwood kaže...

vlada i bjeloglavi sup {#}

{#}

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
ATiGamer kaže...

Nepismen*

Moj prijatelj je redovni profesor na ETF-u u Sarajevu, predajte dva stručna predmeta i pismen je.

14 godina
neaktivan

*predaje

Ja sam daleko od profesora, a kamoli da još da se natječem sa takvom gospodom. Usporedba ti nema veze.

Imam poteškoća da napišem svaku rečenicu gramatički precizno i točno, kao što 99.99% članova sa ovoga foruma ima.

15 godina
neaktivan
Zizm kaže...
Ranko Kukumar kaže...
ATiGamer kaže...

Nepismen*

Moj prijatelj je redovni profesor na ETF-u u Sarajevu, predajte dva stručna predmeta i pismen je.

Da hoću govorio bih gramatički ispravno,ali po forumima se uvijek koristim rzgovornim stilom jer forumi takvi jesu.Ako želiš vidjeti gramatičku ispravnost nekog jezika odi na 4chan.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina

Kad neko drzi stvari u celofanu obicno daljinski i stolice {#}

U zdravom hardveru zdrav softver
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

*predaje

Ja sam daleko od profesora, a kamoli da još da se natječem sa takvom gospodom. Usporedba ti nema veze.

Imam poteškoća da napišem svaku rečenicu gramatički precizno i točno, kao što 99.99% članova sa ovoga foruma ima.

Hvala na korekciji.

Oprosti, a šta si ti (mislim na profesiju) ?

16 godina
protjeran
pirat01 kaže...

Kad neko drzi stvari u celofanu obicno daljinski i stolice {#}

I one folije na mobitelu...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
neaktivan

Mene nervira moj usratni net :SS

Cedo
17 godina

Nervira me kada dođem kod frenda, jedini browser koji ima je Internet Explorer i kada ga otvorim ima 10-ak toolbara koji služe za kura* {#}

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 18:22 (Dodinho).
14 godina
neaktivan
Cedolino kaže...

Mene nervira moj usratni net :SS

Mene je nervirao do danas u 4 sad imam opet ADSL nakon dugih 11 dana na mobilnom koji troši ko lud..

Sad me nervira to što mi je grom spržio i matičnu {#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Nervira me kada dođem kod frend, jedini browser koji ima je Internet Explorer i kada ga otvorim ima 10-ak toolbara koji služe za kura* {#}

Nervira me kada dođem do frenda i otvorim mu Firefox i 20 tabova otvoreno a svi tabovi su MC-Stojan, DJ Silver,  i ostali shit.

15 godina
neaktivan

Nervira me kad me zaboli zub,odmah uz njega i cila glava.

Me gusta.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice