Ne znam gdje da pitam pa ću ovdje. Zna li netko kako exportat torrente iz uTorrenta da mi nastavi seed nakon reinstalacije OS-a?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam gdje da pitam pa ću ovdje. Zna li netko kako exportat torrente iz uTorrenta da mi nastavi seed nakon reinstalacije OS-a?
Iz %appdata%/utorrent sam kopirao sve .torrent fileove koji mi trebaju, valjda će raditi
Iz %appdata%/utorrent sam kopirao sve .torrent fileove koji mi trebaju, valjda će raditi
ne zaboravi i prekopirati fajlove koje si već downloadao koje misliš seedati i pravilno povezati direktorije, ono mjesto downloada i slično. ja bih radio i kopije kopija od fajlove :) da ne moraš opet re-downlaodati :)

Trebalo bi ti raditi i bez checkiranja.

Moguce da si skidao djelomicno, recimo iz neke sezone nisi sve epizode skinuo.
Nema veze glavno da je sve ok.
Ima li itko iskustava sa http://www.seedboxes.cc?
Cijene mi se čine i više nego povoljne.
seedbox sa .cc domenom SCAM
seedbox sa .cc domenom SCAM
A i izgledalo mi je predobro da bi bilo istinito...
aj jedno pitanje, imam privatni torrent i skinuo sam film do kraja i sada kako seedati? Upload speed sam stavio 1, a oznacio sam seed after download is done i stavio sam 20kb/s i restartao sam torrent i uopče ne seeda....uvijek 0.1kb/s pa nestane pa opet tako neznam u čemu je stvar.
Nemora ti značiti da će to što si ti stavio seed na određenu vrijednost da će ti se seedati po tome....to može biti iz par razloga recimo skineš film i možda si ga jedino ti skinuo i nitko ga trenutno ne skida, znači nemaš ga kome seedati, može biti da netko ko seeda ima veću brzinu prema onome tko skida od tebe....Zato ti je najbolje ako si na nekom trackeru gdje moraš držati ratio skidati freelech ili stvari koje ljudi skidaju, a ima i trackera di ti nije bitan uopće ratio nego torrent samo moraš držati na seedu određeno vrijeme (većinom 72 h).
aj jedno pitanje, imam privatni torrent i skinuo sam film do kraja i sada kako seedati? Upload speed sam stavio 1, a oznacio sam seed after download is done i stavio sam 20kb/s i restartao sam torrent i uopče ne seeda....uvijek 0.1kb/s pa nestane pa opet tako neznam u čemu je stvar.
Možda nema ljudi koji skidaju odnosno leechera
IPT je nedostupan ili je problem kod mene?
Ima li itko iskustava sa http://www.seedboxes.cc?
Cijene mi se čine i više nego povoljne.
Nije scam. Ali je usluga ocajna. Brzine su katastrofa. Jednostavno koliko para toliko muzike. Ali najbolji box za pocetnika, cisto da isprobas sta znaci imati box. znam da je bilo jedno vrijeme box za 3$ ili cak manje.
Ako te zanima dobar a jeftin ox pogledaj https://bytesized-hosting.com/
IPT je nedostupan ili je problem kod mene?
Meni je up, i sinoc i jutros.
Nije scam. Ali je usluga ocajna. Brzine su katastrofa. Jednostavno koliko para toliko muzike. Ali najbolji box za pocetnika, cisto da isprobas sta znaci imati box. znam da je bilo jedno vrijeme box za 3$ ili cak manje.
Ako te zanima dobar a jeftin ox pogledaj https://bytesized-hosting.com/
Trenutno imama acc na whatbox.ca ali mi se čini da bytesized-hosting.com/ ipak ima malo bolju ponudu, budem probao.
Onaj Lunch Box paket je odlican + Deluge, nema boljeg od tog ...
Ovaj rTorrent sto dolazi sa Whatbox-om i nije nesto ...
Da, to sam i ja mislio dok nisam presao na deluge :P
Kako na seedboxu ograničit brzinu downloada/uploada ?
Iman Whatbox, onaj Unmetered od 115 GB.
Ne mislin ukupno(općenito za sve torrente) nego samo za jedan ili par njih.
I ovo me muči
Zašto mi je upload tako slab??
Pa to je ovaj torrent:
Valjda zato jer mi vidi samo 3 peera, ali zašto?!
I to nema drugih aktivnih torrenata, sve san isključia samo da mi ovaj dobro ide....
Riječ je o ruTrackeru.
EDIT: sry za dupli post...
Jel ima freeleech na ipt-u?
Ima puno torrenta sa freelechom
Ok
Hvala.
Zašto meni neće da mi na Demonoidu prijavi upload?
Iman seedbox, nabia san 800GB i ništa...
Znan da se tamo ratio ne gleda ali svejedno, šta...
I da, pazia san na ono, torrent je "tracked by Demonoid" nije external.
tracker veže tvoj login IP sa announce-om od seedbox torrent klijenta.

Aha, a jel moš reć kako to napravit?
TorrentSnatch do 01.08. freeleech
Koji tracker ima najvise dragonball anime? Najvise me zanima dragonball z i dragon ball GT te svi filmovi...
Ako imate prijedlog reicte da mogu trazit odrdeno u drugoj temi ;)
Kako na seedboxu ograničit brzinu downloada/uploada ?
Iman Whatbox, onaj Unmetered od 115 GB.
Ne mislin ukupno(općenito za sve torrente) nego samo za jedan ili par njih.
Na odredeni torrent koji mislis ogranicit stisni desni klik i tamo imas opciju nesto poput down speed ( ili tako nesto, ne znam sad na pamet ) i odaberes koliko brzina da ti bude na tom torrentu ...
Jel ima freeleech na ipt-u?
Da, skoro svaki veci pack je FL ...
Pa upravo ti je rekao u postu iznad ...
Spoji se preko VNC-a ili ssh i onda se logiran na tracker, tamo skini .torrent file i onda ga uploadaj u klient, bas kao i da si za svojim kompom, ali samo sto ovo radis na tom "udaljenom" serveru kojeg si zakupio na mjesec dana ...
Btw, Filelist.ro ima FL povodom smrti svog mod-a, a imao je samo 20 god ...
Bolje da je on ziv nego da imaju FL :(
Pa upravo ti je rekao u postu iznad ...
Spoji se preko VNC-a ili ssh i onda se logiran na tracker, tamo skini .torrent file i onda ga uploadaj u klient, bas kao i da si za svojim kompom, ali samo sto ovo radis na tom "udaljenom" serveru kojeg si zakupio na mjesec dana ...
Hahaha, pa o tome ja govorin(podebljano). Kako se spojit preko toga? Znan to dalje šta si napisa.