Pozdrav, evo do danas 4 godine sluzio sam se yuwabitsom i na veliku zalost stranica je ugasena, pa eto ako bi netko moga pomoci i udjeliti invite kod za torrent hr bio bi jako zahvalan hvala puno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, evo do danas 4 godine sluzio sam se yuwabitsom i na veliku zalost stranica je ugasena, pa eto ako bi netko moga pomoci i udjeliti invite kod za torrent hr bio bi jako zahvalan hvala puno :)
Da li mozda neko ima invite za PTN
Nudim 2 pozivnice za TorentDay, tko je zainteresiran nek se javi u pp, zauzvrat ne tražim ništa.
trenutno su otvorene prijave na hd-mkv
Dugo sam clan na crnoj berzi, prati.si i bio sam na yuwabits dok se nije ugasio. Jel moze invite za torrenthr?
Dugo sam clan na crnoj berzi, prati.si i bio sam na yuwabits dok se nije ugasio. Jel moze invite za torrenthr?
Citiram prvi post od autora teme
Uvjet: 6 mjeseci staža, 2 zvjezdice, određeni upload ili ratio na drugom trackeru...
to je samo primjer uvjeta jer nitko unutar 6 mjeseci ne može dobit 2 zvjezdice već možda samo pola.
6 mjeseci staža ILI 2 zvjezdice ILI dokaz da držite ratio
Tak bi to trebalo zvučat, jer nema smisla da moraš sve imat
Ima li tko pozivnicu za SCC
Nudim zauzvrat IPT,Waffles,Filelist.ro,Bitspyder ili MyAnonamouse
Terazim pozivnicu za torrentleech ??
Dajem: 5x THR, 3x IPT
Forumaši, oprez s članom blackdevil, dao sam mu THR invite prije koji mjesec, ne seeda ništa, ima 2 HNR-a već.
OT: Dajem 5xTHR i 3xIPT, uvjet je proof s nekog trackera.
Forumaši, oprez s članom blackdevil, dao sam mu THR invite prije koji mjesec, ne seeda ništa, ima 2 HNR-a već.
OT: Dajem 5xTHR i 3xIPT, uvjet je proof s nekog trackera.
Evo od mojih 16 pozvanih polovina je neaktivna pa razmislite kome od njih dati invite.Pohvala za kezo2000 koji je za kratko vrijeme postao UPLOADER,takvi nam trebaju na trackerima.
I opet poklanjam
15 pozivnica za crobytes.org
4X BE
10X CB
Da li neko ima pozivnicu za Balkanelite
Da li neko ima pozivnicu za Balkanelite
Pošalji mail.
Pozdrav,
Nudim: - 9x THR
- 7x CBT
- 2x TD
Tražim: Balkanelite i bit-hdtv, bitmetv.org ili neki drugi private torrent tracker baziran na serijama.
Dobio za bit-htdv, zahvaljujem korisniku dariodado7.
Pozdrav,
Nudim: - 9x THR
- 7x CBT
- 2x TD
Tražim: Balkanelite i bit-hdtv, i još neki drugi private torrent tracker baziran na serijama.
pošalji mail
∞ X THR-uvjet: dokaz da znate seedati
22 X CBT-uvjet: dokaz da znate seedati
12 X BE-uvjet: dokaz da znate seedati
3 X IPT-uvjet: dokaz da znate seedati i gmail
1 X HDT-uvjet: seedbox proof i gmail
1 X BTNET (Tracker sa BD filmovima)-uvjet: seedbox proof i gmail
Tražim pozivnicu za audionews x1
Zauzvrat dajem torrent hr , balkan elite i cro bay
Tražim pozivnicu za audionews x1
Zauzvrat dajem torrent hr , balkan elite i cro bay
oni su ti otvoreni početkom svakog mjeseca u godini tako da če registracije biti otvorene 2 i 3.8.
zanima me ako ima neko dobre volje da mi da pozivnicu za thr los mi je up speed tako da nemogu ratio odrzavati ali cu seedat onih 72h..:)
Molim nekoga ukoliko je u moguće poslati pozivnicu za THR.
Hvala unaprijed
Otvorena registracija the-crypt.biz :D (ko voli malo starije filmove i serije)pozz
Trebao bih pozivnicu za torrent hr, na pm...Hvala unaprijed !
Imam:
2x TorrentHR
2x IPTorrents
Na oba trackera je lako održavati acc (THR je no ratio, a IPT ima puno freeleecha). Ne tražim ništa za uzvrat ali ako imate koju pozivnicu možete ponuditi. Samo na PM šaljite :)
mogu dobit pozivnicu za torrent hr, unaprijed hvala :)
mogu dobit pozivnicu za torrent hr, unaprijed hvala :)
Super si, 0 dana imaš i odma u glavu! :)
Molio bi ako netko ima i želi mi dati pozivnicu za TorrentLeech.
Imam sedbox nije problem nikakav za uzvrat nudim THR.
Pozivnica može i u inbox poslati !Hvala
Hvala kolegi koji mi je poslao pozivnicu!
može jedan invite za torrent.hr?