Ajmo ljudi vjerovatno nisam samo ja u banani 
Trazim ogrlicu,lancic sta vec sa imenom njenim , al ne mogu nigdje nac a na ebayu spora postarina jer mi to tek danas palo napamet , a na njusci nema ovakvo kakvo bih zelio
Trazim ogrlicu,lancic sta vec sa imenom njenim , al ne mogu nigdje nac a na ebayu spora postarina jer mi to tek danas palo napamet , a na njusci nema ovakvo kakvo bih zelio
Mogu ti jedino predložiti... Pravac Watch centar u Roses outletu ili west gateu ( neznam gdje ih jos ima) i tamo im as lijepih Guess Lancica i narukvica, ima i takvih na kojima pise Gues, Tete se pale na to :P 
a i nisu skupi
Mogu ti jedino predložiti... Pravac Watch centar u Roses outletu ili west gateu ( neznam gdje ih jos ima) i tamo im as lijepih Guess Lancica i narukvica, ima i takvih na kojima pise Gues, Tete se pale na to :P 
a i nisu skupi
Ma rijesio naso sam vec je i napravljeno i ceka se da stigne :=
to si moga uzet i u nekoj vecoj zlatari....oni slazu imena isto....
a i nisu skupi
Ma rijesio naso sam vec je i napravljeno i ceka se da stigne :=
Gdje ako smijem znati, kako izgleda i koja je lova u igri?
https://www.facebook.com/pages/Ogrlice-s-imenom/306793022775550 ovog tipa u 7 ujutr kontaktiro u 8 mu pcoo frend radit i u 10 bilo gotovo poslo mi sliku, platio 280 kn i postarinom salje u BIH jer mi cura tamo pa sam poslo frendici da joj da za valentinovo, uplatio sam mu unaprijed jer nismo mogli obavit to pouzecem jer ide za BIH i postenjacina je ! Evo kako je ispalo, Prva moja, a druga mi je poslo da vidim kako je sa dva imena
jel ti cura neka reperica kad misliš da bu to nosila???
jel ti cura neka reperica kad misliš da bu to nosila???
dobit ce poklon za valentinovo da se mene pita Dildo bi joj poslo , to bi joj sigurno koristilo ! ... ne mora nosit nek joj bude uspomena, da mi kupi carape ja bih cijenio , valjda ce i ona :)
Pa kako to nemos nacc ..jooooj ..pa imas na sto misa ... u new yorku ,wasingtonu, sacramentu,vancouveru ...
posto nisi napisao odakle si pretpostavio sam da si amerikanac ...
:facepalm:
Pa kako to nemos nacc ..jooooj ..pa imas na sto misa ... u new yorku ,wasingtonu, sacramentu,vancouveru ...
Nasao sam i stiglo je paket frendici u BIH i ceka se vaneltinovo samo 
A ja ovo citajuci sam odma skonto da si Hrvat 
Ogrlica s imenom poklanja se psu, a ne gospođici.
Ogrlica s imenom poklanja se psu, a ne gospođici.
a cuj imamo 16-17 godina ne idem neku damu zadivit ili nesot nego da ima uspomenu od mene
Gotovo sve srebrnarnice prave te ogrlice. Lančić se uzima najjeftiniji a natpis se naplačuje po slovu.
Kolega damire naravno ja sam se zezao ali iduci put kad budes imao slicno pitanje reci odakel si da ti ljudi znaju pomoc i navedi na kakve sbe oblike kupnje pristeješ
Kolega damire naravno ja sam se zezao ali iduci put kad budes imao slicno pitanje reci odakel si da ti ljudi znaju pomoc i navedi na kakve sbe oblike kupnje pristeješ
Drug sve pet,vjerovatnije si stariji od mene, al na profilu pise odakle sam i ovu gore sliku sto sam stavio takvo sam nesto trazio tj. tako sam joj uzeo i eto jos 3 dana cekam da joj frendica da , a do tad samo se nadat da ga neces dobit natrag u glavu sa nogom
Ok ..sretno s tom curom :P