Novcanik s ebaya

poruka: 18
|
čitano: 11.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Novcanik s ebaya

Pozdrav kolege, trazim novi novcanik za kupiti preko ebaya ali se nikako ne mogu odluciti koji cu uzesti, kakve vi imate, jel ih uopce narucujete ili kupite u nekom ducanu? Trazim nesto do 25-30 dolara znaci do 200kn ..... moze kakva preporuka {#}

BMW
16 godina
neaktivan
Novcanik s ebaya
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
13 godina
neaktivan
Re: Novcanik s ebaya

Ovaj samo dolare jede ljudino{#}

15 godina
HP4520s kaže...

Pozdrav kolege, trazim novi novcanik za kupiti preko ebaya ali se nikako ne mogu odluciti koji cu uzesti, kakve vi imate, jel ih uopce narucujete ili kupite u nekom ducanu? Trazim nesto do 25-30 dolara znaci do 200kn ..... moze kakva preporuka {#}

Zar nekom u ovoj drzavi uopce treba novcanik? {#} 

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
17 godina
Normalno da treba, svim sabornicima ali oni ne kupuju na ebayu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
gamer001 kaže...
HP4520s kaže...

Zar nekom u ovoj drzavi uopce treba novcanik? {#} 

To je ono "Ako imas novcanik imat ces i novaca...(ako imas rođu za politicara)" {#}

Moj meni sluzi za osobnu, vozacku i karticu minusa po tekucem racunu {#} nemam para nemam ni drugara, rekli bi nasi stari.

Što hladnije to bolje...
17 godina
Novcanik s ebaya

hilfiger novcanici {#} to su oni sminkerski(pederski). kupi nesto muski.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ajde ucini me muskarcem, daj mi ti neki novcanik, stvarno te ne kuzim po cemu izgledaju pederski, pristojan je novcanik jednostavnog izgleda i nije velik sto je najbitnije, ili si samo ljubomoran sto si ne mozes priustiti sebi jedan takav?

BMW
17 godina
HP4520s kaže...
mar123 kaže...

ajde ucini me muskarcem, daj mi ti neki novcanik, stvarno te ne kuzim po cemu izgledaju pederski, pristojan je novcanik jednostavnog izgleda i nije velik sto je najbitnije, ili si samo ljubomoran sto si ne mozes priustiti sebi jedan takav?

{#} stvarno? ovakve izjave? da si nemogu priustit novcanik od 200 kn?
ti novanici su mi jadni, nisu uopce kvalitetni kao prvo, nose ih klinci koji zele ispast face u drustvu jer imaju hilfaca(markice i te fore) i taj znak im je prevelik. ima puno boljih koznih novcanika za te pare. no samo si ti kupi hilfaca {#}

14 godina
Novcanik s ebaya

Ja imam ovaj: samo crvene boje, inace 180 kuna ali na popustu samo 80:) 

Peace!
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
HP4520s kaže...
mar123 kaže...

{#} stvarno? ovakve izjave? da si nemogu priustit novcanik od 200 kn?
ti novanici su mi jadni, nisu uopce kvalitetni kao prvo, nose ih klinci koji zele ispast face u drustvu jer imaju hilfaca(markice i te fore) i taj znak im je prevelik. ima puno boljih koznih novcanika za te pare. no samo si ti kupi hilfaca {#}

necu se uopce raspravljat s tobom jer ja nisam klinac i trazim neki novcanik i ono je bila samo pretpostavka da ga ne mozes priustit, a cim si napisao ''hilfaca'' sve mi je jasno.... daj slikaj si svoj novcanik da vidimo taj tvoj hetero novcanik 

BMW
17 godina
Novcanik s ebaya

gle malo sam se nasalio sto se palis odma covjece

bolje da ne pokazujem svoju bjedu, imam isti novcanik vec 6 godina, onaj neki djecji bezvezni, stvarno ne patim na to jer sluzi svrsi i super. no iskreno ruzni su mi ti hilfiger novcanici, svi ih furaju sad a ja osobno mrzim imat nesto sto se trenutno nosi i sto svi imaju, tako samo upadam u tu masu ljudi, a volim bit drukciji. moja preporuka ti je neki ne tolko markirani a kvalitetan novcanik jer moras znat da na hilfiger, Ck, armani itd. novcanicima placas ime.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

moja preporuka ti je neki ne tolko markirani a kvalitetan novcanik jer moras znat da na hilfiger, Ck, armani itd. novcanicima placas ime.

Također kupovah novčanik prije par mjeseci i dobio sam isti dojam; sva ta razvikana imena izgledom ostavljaju dojam kao i najjeftiniji kinezi. Nekakav optimum mi se učinilo da su europski proizvođači, pa sam konkretno uzeo Strellson V8 i Wenger futrolu za ključeve. (Valjda to nisu razvikana imena? Bar ja nisam ranije čuo za njih...) Malko skuplje doduše od navedenog, ali želio sam takav novčanik godinama.

15 godina
Kad bi izbor bil problem to bi bilo super, meni je problem staviti nekaj u njega, osim ovih šugavih kartica...
Maurer
15 godina
neaktivan

ma moje kartice nisu šugave neg su došle do crvenog , više nemreš sa jedne na drugu pokrit , a novčanik nikad nisam imao a imam 60 banki

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice