Pozdrav kolege, trazim novi novcanik za kupiti preko ebaya ali se nikako ne mogu odluciti koji cu uzesti, kakve vi imate, jel ih uopce narucujete ili kupite u nekom ducanu? Trazim nesto do 25-30 dolara znaci do 200kn ..... moze kakva preporuka 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam ovaj.
http://www.ebay.com/itm/Volcom-Black-On-Black-One-Two-Three-Small-Leather-Wallet-/281079244978?pt=UK_Purses_Wallets&hash=item4171a0e8b2
Kupio sam si ga za 18 rođ. i evo sad ga imam 3 godinu. zadovoljan sam.
http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Cow-Leather-Mens-Bifold-Wallet-with-Back-Coin-Pocket-Purse-/121050425421?pt=Wallet&var=420115233295&hash=item1c2f2ae84d
Kupio sam si ga za 18 rođ. i evo sad ga imam 3 godinu. zadovoljan sam.
http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Cow-Leather-Mens-Bifold-Wallet-with-Back-Coin-Pocket-Purse-/121050425421?pt=Wallet&var=420115233295&hash=item1c2f2ae84d
Ovaj samo dolare jede ljudino
http://www.ebay.com/itm/NEW-TOMMY-HILFIGER-MENS-PREMIUM-LEATHER-CREDIT-CARD-WALLET-PASSCASE-BILLFOLD-/380637905161?pt=Wallet&hash=item589fc98109#shId
ovako nesto gledam,slicno ovome...
Dobar
Ali ovaj mi je veca fora, bar meni :) http://www.ebay.com/itm/NEW-TOMMY-HILFIGER-BLACK-LEATHER-PASSCASE-CREDIT-CARD-BILLFOLD-ID-MENS-WALLET-/181136621397?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D15053%26meid%3D7543343504297412862%26pid%3D100005%26prg%3D1125%26rk%3D4%26sd%3D380637905161%26
Pozdrav kolege, trazim novi novcanik za kupiti preko ebaya ali se nikako ne mogu odluciti koji cu uzesti, kakve vi imate, jel ih uopce narucujete ili kupite u nekom ducanu? Trazim nesto do 25-30 dolara znaci do 200kn ..... moze kakva preporuka 
Zar nekom u ovoj drzavi uopce treba novcanik?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Zar nekom u ovoj drzavi uopce treba novcanik?
To je ono "Ako imas novcanik imat ces i novaca...(ako imas rođu za politicara)" 
Moj meni sluzi za osobnu, vozacku i karticu minusa po tekucem racunu
nemam para nemam ni drugara, rekli bi nasi stari.
hilfiger novcanici
to su oni sminkerski(pederski). kupi nesto muski.
hilfiger novcanici
ajde ucini me muskarcem, daj mi ti neki novcanik, stvarno te ne kuzim po cemu izgledaju pederski, pristojan je novcanik jednostavnog izgleda i nije velik sto je najbitnije, ili si samo ljubomoran sto si ne mozes priustiti sebi jedan takav?
hilfiger novcanici
ajde ucini me muskarcem, daj mi ti neki novcanik, stvarno te ne kuzim po cemu izgledaju pederski, pristojan je novcanik jednostavnog izgleda i nije velik sto je najbitnije, ili si samo ljubomoran sto si ne mozes priustiti sebi jedan takav?
stvarno? ovakve izjave? da si nemogu priustit novcanik od 200 kn?
ti novanici su mi jadni, nisu uopce kvalitetni kao prvo, nose ih klinci koji zele ispast face u drustvu jer imaju hilfaca(markice i te fore) i taj znak im je prevelik. ima puno boljih koznih novcanika za te pare. no samo si ti kupi hilfaca 
hilfiger novcanici
stvarno? ovakve izjave? da si nemogu priustit novcanik od 200 kn?
ti novanici su mi jadni, nisu uopce kvalitetni kao prvo, nose ih klinci koji zele ispast face u drustvu jer imaju hilfaca(markice i te fore) i taj znak im je prevelik. ima puno boljih koznih novcanika za te pare. no samo si ti kupi hilfaca 
necu se uopce raspravljat s tobom jer ja nisam klinac i trazim neki novcanik i ono je bila samo pretpostavka da ga ne mozes priustit, a cim si napisao ''hilfaca'' sve mi je jasno.... daj slikaj si svoj novcanik da vidimo taj tvoj hetero novcanik
gle malo sam se nasalio sto se palis odma covjece
bolje da ne pokazujem svoju bjedu, imam isti novcanik vec 6 godina, onaj neki djecji bezvezni, stvarno ne patim na to jer sluzi svrsi i super. no iskreno ruzni su mi ti hilfiger novcanici, svi ih furaju sad a ja osobno mrzim imat nesto sto se trenutno nosi i sto svi imaju, tako samo upadam u tu masu ljudi, a volim bit drukciji. moja preporuka ti je neki ne tolko markirani a kvalitetan novcanik jer moras znat da na hilfiger, Ck, armani itd. novcanicima placas ime.
moja preporuka ti je neki ne tolko markirani a kvalitetan novcanik jer moras znat da na hilfiger, Ck, armani itd. novcanicima placas ime.
Također kupovah novčanik prije par mjeseci i dobio sam isti dojam; sva ta razvikana imena izgledom ostavljaju dojam kao i najjeftiniji kinezi. Nekakav optimum mi se učinilo da su europski proizvođači, pa sam konkretno uzeo Strellson V8 i Wenger futrolu za ključeve. (Valjda to nisu razvikana imena? Bar ja nisam ranije čuo za njih...) Malko skuplje doduše od navedenog, ali želio sam takav novčanik godinama.
Maurer
ma moje kartice nisu šugave neg su došle do crvenog , više nemreš sa jedne na drugu pokrit , a novčanik nikad nisam imao a imam 60 banki