Moja računica

poruka: 45
|
čitano: 5.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Moja računica
thuglife kaže...
g12356 kaže...
thuglife kaže...

Znam da neželiš voditi raspravu u ovom smjeru i to si već naglasio, ali moram pitati, jesi li ti ikad vozio auto, ili izašao vanka s autom ( pa i da je netko drugi vozio ), ili izašao vanka inače. Znam da ti ovo sad možda i diže živce, ali dok ne vidi "obje strane" nisi u stanju racionalno sagledati stvari. :)

Izašao sam vanka a i izašao sam vanka sa autom...i ne vidim kako bi mi se auti mogli svidjeti,prvenstveno jer su skupi...i da ne želim kupovati računala umjesto auta,opet bih slično razmišljao o autima...

Znači sve ovo djelomično proizlazi iz toga što su automobili skupi? Ajd, to mogu razumjeti ali nemožeš zbog toga zabit glavu u pijesak i govoriti da ti auti ne trebaju u životu. Ovo glede izlazaka, možda zbilja nisi za to, ne volim ni ja na narodno izlaziti previše, možda bi ti negdje drugo pasalo, ili s drugim ljudima među druge ljude, neznam, nekako mi je teško vjerovati da se nigdje vanka nemožeš "naći".

Ali gle,meni doista auto ne treba,živim u Zagrebu,pselendre izbjegavam,kada idem izvan Zagreba onda su to uglavnom mjesta do kojih se može vlakom,još imam i dobar bicikl na raspolaganju...daj mi primjer kada bi mi trebao auto...izlaske idem van,ali isključivo u Zagreb gdje mi je javni promet više nego dovoljan...Moje prosječno dnevno kretanje je unutar 5 kilometara...planiram nastavit živjeti u Zagrebu,osim ako se odselim u Švedsku,Rusiju ili Japan,a tamo je javni promet još bolji...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ali gle,meni doista auto ne treba,živim u Zagrebu,pselendre izbjegavam,kada idem izvan Zagreba onda su to uglavnom mjesta do kojih se može vlakom,još imam i dobar bicikl na raspolaganju...daj mi primjer kada bi mi trebao auto...izlaske idem van,ali isključivo u Zagreb gdje mi je javni promet više nego dovoljan...Moje prosječno dnevno kretanje je unutar 5 kilometara...planiram nastavit živjeti u Zagrebu,osim ako se odselim u Švedsku,Rusiju ili Japan,a tamo je javni promet još bolji...

Mislim da si sam sebi dao odgovor: Ali gle,meni doista auto ne treba... imam i dobar bicikl... gdje mi je javni promet više nego dovoljan... Moje prosječno dnevno kretanje je unutar 5 kilometara. Položi vozački pa ju imaš, a auto kupiš kada bude bilo potrbe za njim. The end!

Btw uživaj u trollanju :3

16 godina
neaktivan
Moja računica

Ako te veseli po cijele dane sjedit u sobi za računalom, ili imat opremu koje bi se i manje firme posramile (kako si otprilike napisao) te zarađena sredstva i život planiraš posvetiti tome, onda samo naprijed {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 0:23 (woodgamesfx).
16 godina
protjeran
Moja računica
Nemoj molim te vise moderirati ovu temu. Postavio si prvi post bez ikakvog pitanja, a kasnije kazes da se moze raspravljati ako se kaze samo ono sto ti zelis cuti.

Ovako, malo sam ljut pa ti moram reci: bravo. Ti si najbolji programer, ti si jedan divan i super i pametan tip koji je iz Zagreba svijet obisao vozom. I da, ti si tako pametan da socijalne norme tebi ne znace nista i ne zelis da imas curu! To je jedna divna prica. Zaboravio sam, zelis da ti stan bude ispunjenje djecackih snova, e pa znas sta, svi mi zelimo.

Jos jednom cestitam gospodine, vi cete stalno kupovati najnoviji hardware jer ste tako divni i prekrasni.

A sad sazetak: sto se nas tice nikad ne moras kupiti auto, ozbiljno.

Ima jedna pjesma:
"Dobro vam jutro Petrovic Petre,
Dobro jutro sta ste nocas snili?"

De ispricaj nam sta bi jos ti zelio, ali ovdje, nemoj novu temu da otvaras.
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
18 godina
Moja računica

Tema je otvorena u blagom tonu "vidite kako sam genijalan što sam otkrio da auto košta", ali bi se dalo raspravljati o njoj. Kad se sve sabere (registracija, osiguranje, benzin, bolesno skup parking, popravke...), nije daleko od pameti da je kombinacija javnog prevoza i, kada to nije zadovoljavajuće rešenje, taksija mnogima isplativija. Mislim i da je van svake sumnje da smo kao nacija jako opterećeni automobilima, dok je u nekim znatno bogatijim zemljama krajnje uobičajeno da se za svakodnevni prevoz koriste bicikli ili druga sredstva, i da nam možda ne bi škodilo da se toga rešimo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 1:21 (Ivan(4)).
18 godina
Moja računica

Ajd ljuti ste na čovjeka što glasno razmišlja, a ima

u ovoj rubrici ljudi koji se jave samo da glasno podrignu i prdnu pa svi sretni.

Ja napravim godišnje s autom evo da zbrojim, oko 5000 kilometara.

Šta da radim kad mi tramvaj tutnji 4 metra od prozora, a biciklom mi treba 10 minuta do

glavnog zgb trga, a i posao mi je tamo pa i tako nemam gdje parkirati.

Ja imam studio jer mi je to gušt imati i mogu si priuštiti,

i da posao mi je jedan od hobija i on je platio taj studio.
A vidi čuda, uspot se našlo i žena koje nisu bile lude za modelom
mojeg auta, besplatnim prijevozom ili pićem, nego mojim vještinama, stasom i ophođenjem.

Čak i pismenošću(!). Dakle, što je čovjek krivo poželio da je neostvarivo?

Vozačku položi, to je iako skupo, ipak danas neka socijalna norma.

Ostalo, uživaj u onom što te veseli. Ako to nije limenka i navažanje, ok :)

16 godina
neaktivan
Ja ću podjeliti svoje iskustvo.
Imam 22 godin i nemam auto. Ne mogu si priuštiti, imam druge prioritete kao stan i studij, ali štedim.
U zadnjih 5 godina, auto mi je zatrebao više puta nego što mogu zapamtiti. Zapravo sad ovo čitam i pišem jer imam sat i pol vremena za ubit zbog javnog prijevoza. Nije da ne mogu bez auta, jer mogu, ali život mi bi bio mnogo jednostavniji da ga imam. Između jeftinog auta i dobrog kompa ipak bi izabrao komp, jer bi me taj auto od 5k vjerojatno koštao puno više koštao.
Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Nemoj molim te vise moderirati ovu temu. Postavio si prvi post bez ikakvog pitanja, a kasnije kazes da se moze raspravljati ako se kaze samo ono sto ti zelis cuti.

Ovako, malo sam ljut pa ti moram reci: bravo. Ti si najbolji programer, ti si jedan divan i super i pametan tip koji je iz Zagreba svijet obisao vozom. I da, ti si tako pametan da socijalne norme tebi ne znace nista i ne zelis da imas curu! To je jedna divna prica. Zaboravio sam, zelis da ti stan bude ispunjenje djecackih snova, e pa znas sta, svi mi zelimo.

Jos jednom cestitam gospodine, vi cete stalno kupovati najnoviji hardware jer ste tako divni i prekrasni.

A sad sazetak: sto se nas tice nikad ne moras kupiti auto, ozbiljno.

Ima jedna pjesma:
"Dobro vam jutro Petrovic Petre,
Dobro jutro sta ste nocas snili?"

De ispricaj nam sta bi jos ti zelio, ali ovdje, nemoj novu temu da otvaras.

ma želim ja curu,samo ne neku koja se pali na aute...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
protjeran
Moja računica

@autor: Na kojem fakultetu studuiras tocno?

15 godina
neaktivan
Moja računica

Nemoj se ljutit al imas razmisljanje jednog 10ogodisnjaka a kakti student si

Razmisljas o nekakvom poslu u struci cim zavrsis faks forget about it

Otvorio si temu da nam kazes koliko kosta tehnicki pregled auta i da ti nije problem koristiti javni prijevoz. Stvarno ne znam koja je poruka trebala doci do nas .

Sam sebi postavljas pitanje i odgovaras

I btw sve su cure "sponzoruse" svaka na svoj naci ,to sto prije shvatis to ti je bolje.

I jedan za kraj

18 godina
Gigx0n kaže...

I btw sve su cure "sponzoruse" svaka na svoj naci ,to sto prije shvatis to ti je bolje.

Lijepe meme. No ništa odrasliji post zbog toga:)

Glede cura, s obzirom na stav vjerojatno se i sa ovime slažeš.

Xanzzu kaže...
Ja ću podjeliti svoje iskustvo.
Imam 22 godin i nemam auto. Ne mogu si priuštiti, imam druge prioritete kao stan i studij, ali štedim.
U zadnjih 5 godina, auto mi je zatrebao više puta nego što mogu zapamtiti. Zapravo sad ovo čitam i pišem jer imam sat i pol vremena za ubit zbog javnog prijevoza. Nije da ne mogu bez auta, jer mogu, ali život mi bi bio mnogo jednostavniji da ga imam. Između jeftinog auta i dobrog kompa ipak bi izabrao komp, jer bi me taj auto od 5k vjerojatno koštao puno više koštao.

A čuj, potreba za autom (ne potreba za preseravanjem) ovisi naravno o individualnim situacijama.
Ako neznam iz Donjeg Desineca moraš svaki dan u Borongaj na grafički fakultet, stvarno nije lako.
ali konkretno, u Zagrebu je odavno previše automobila i ljudi koji više ne znaju hodati, pa se često

jednu tramvajsku stanicu "vozi" 40 minuta, a parking traži daljnjih pola sata. Da ne spominjem potrošeno

gorivo za to vrijeme, i veselje kad ugledaš svoj novi auto oštećen od nečijeg izlaska s parkinga.
A i preseravanje je individualno - igrom slučaja u mom kvartu su takvi auti, da je ikakav pokušaj

preseravanja osuđen na propast :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 14:15 (overhaul).
17 godina
Moja računica

kako god pogledaš,trebat će ti auto kad tad.

I ako ti je potreba da svake godine kupuješ novo računalo,onda moraš imat dobar razlog za to (a programiranje sigurno ja mislim nije).

After Effects i Sony Vegas Pro tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Svaka *** svoje veselje ima, kaj se mene tiče jedino kaj volim raditi je voziti automobil... {#}

18 godina
Diplomat kaže...
overhaul kaže...

Svaka *** svoje veselje ima, kaj se mene tiče jedino kaj volim raditi je voziti automobil... {#}

Nije ni to loše, čujem da se ispraznilo par mjesta u onix taxijima.
Vozila su takva da ih si malo tko može priuštiti,
a garant bi te zadesilo i dobar komad noćnih vožjni sponzoruša:)

14 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Nije ni to loše, čujem da se ispraznilo par mjesta u onix taxijima.
Vozila su takva da ih si malo tko može priuštiti,
a garant bi te zadesilo i dobar komad noćnih vožjni sponzoruša:)

Sad kad si me sjetio stalno radim ovo rutu Donji Desinec-Zagreb, volim tu staru cestu do tamo. {#}

Taksi mi se sviđa ali nočne nebi dugo izdržao. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice