Znam da neželiš voditi raspravu u ovom smjeru i to si već naglasio, ali moram pitati, jesi li ti ikad vozio auto, ili izašao vanka s autom ( pa i da je netko drugi vozio ), ili izašao vanka inače. Znam da ti ovo sad možda i diže živce, ali dok ne vidi "obje strane" nisi u stanju racionalno sagledati stvari. :)
Izašao sam vanka a i izašao sam vanka sa autom...i ne vidim kako bi mi se auti mogli svidjeti,prvenstveno jer su skupi...i da ne želim kupovati računala umjesto auta,opet bih slično razmišljao o autima...
Znači sve ovo djelomično proizlazi iz toga što su automobili skupi? Ajd, to mogu razumjeti ali nemožeš zbog toga zabit glavu u pijesak i govoriti da ti auti ne trebaju u životu. Ovo glede izlazaka, možda zbilja nisi za to, ne volim ni ja na narodno izlaziti previše, možda bi ti negdje drugo pasalo, ili s drugim ljudima među druge ljude, neznam, nekako mi je teško vjerovati da se nigdje vanka nemožeš "naći".
Ali gle,meni doista auto ne treba,živim u Zagrebu,pselendre izbjegavam,kada idem izvan Zagreba onda su to uglavnom mjesta do kojih se može vlakom,još imam i dobar bicikl na raspolaganju...daj mi primjer kada bi mi trebao auto...izlaske idem van,ali isključivo u Zagreb gdje mi je javni promet više nego dovoljan...Moje prosječno dnevno kretanje je unutar 5 kilometara...planiram nastavit živjeti u Zagrebu,osim ako se odselim u Švedsku,Rusiju ili Japan,a tamo je javni promet još bolji...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.