Moji roditelji trenutno uređuju jedan dvosoban stan u Osijeku, ali će biti gotov krajem 10. mjeseca. Cijena otprilike 1400 kn (za režije ne znam)
Ma izgleda da me uopce ne mazi život.
Ovo sa operacijom izgleda još nije gotovo i vjerojatno su nešto krivo postavili (organ) i izgleda da cu opet morat na stol.
I sad još ovo k tome.
Ma dojadio mi je život više.
Uglavnom procešljo sam cijelo njuškalo i nisam ništ pogodno našo.
Bubnut cu ja oglas u radio križevce.
Ako netko nešto zna ili pozna nekog ko iznajmljuje nek mi javi.
@Crystal: što prije moguce mislim selit
Pa imaš za dijete živjet....
Pa to me još i drži.
Ma stalno sranja na sve strane.
I postane dobro i opet 2 koraka nazad.
Ma za poludit
@LUXX,nije da se mijesam u tvoj privatni zivot,ali da sam ja ti ja bi sjeo sa tom babetinom i malo stisnio zube mozda ce te to kostati stana,probaj se dogovoriti snjom zbog cega ona to sere,ako se ne uspijete dogovoriti posalji je u pm.Zbilja neki ljudi nemaju srece u zivotu 
@LUXX,nije da se mijesam u tvoj privatni zivot,ali da sam ja ti ja bi sjeo sa tom babetinom i malo stisnio zube mozda ce te to kostati stana,probaj se dogovoriti snjom zbog cega ona to sere,ako se ne uspijete dogovoriti posalji je u pm.Zbilja neki ljudi nemaju srece u zivotu 
ma probo sam danas al ona tupi po svome i ja joj objasnim al ona i dalje tako.
Vec duže vrijeme ona svaki dan nešto prigovori al sad je postalo bezobrazno.
Hoce nas van iz stana i bok.
Bez brige poslo sam ja nju u rodno mjesto ;)
Evo ja nisam bas upucen u tvoj zivotni put (operacije,njemacka...) pa bi volio danam ga opises.
Sto se tice stana ima da provedem cjlu oc trazeci ti stan (sto kazes na rijeku).Aj moram ic trazit ti stan
Evo ja nisam bas upucen u tvoj zivotni put (operacije,njemacka...) pa bi volio danam ga opises.
Sto se tice stana ima da provedem cjlu oc trazeci ti stan (sto kazes na rijeku).Aj moram ic trazit ti stan
ma joj kad bi sve ovdje piso piso bi do sutra.
Ima toga dosta po forumu pa traži.
Nisam siguran al cuo sam da banke iznajmljuju stanove i to masovno stan od nekakvih 60 m2 možeš dobit za 500 kn naravno režije su velike.
a cekaj malo..
pa kaj sad nigdje ne radis, kad nisi vezan za nikakvo mjesto...
Eto išao sam gledat 2 stana u križevcima al sve je to il preskupo il premalo.
Uglavnom dogovorio sam sa starcima da mi pomognu nešto nac (ipak znaju više ljudi) a ako ne nađem ništa idem nazad starcima i dovršavam si kucu (tamo su 2 kuce na dvorištu, jedna je gotova i živi se u njoj a jedna samo zidovi i krov)
Eto problem riješen.
Thx svima na prijedlozima i pomoci
CLOSED!