Logički zadatak

poruka: 1.486
|
čitano: 527.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Zagonetke
16 godina
neaktivan
RE: Logički zadatak

ping pong loptica..

17 godina
Assassin kaže...
itf4n kaže...

Pa da si i k stavio, opet ne može :D

Stvar je da ista varijabla u istom izrazu mora imati istu vrijednost, a zadatak ne govori tako...

Pa znam, samo se takve stvari cesce oznacuju sa k, nego sa n. I razumijem da nijedno nije tocno, ali svi su shvatili sto sam mislio... Nemoj sad bit perfeksionista...Belji se

Ne poričem da nisu svi shvatili, samo napominjem kako to objašnjenje ipak nije točno :)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

a lol pametni covjek napokon doso .. ping pong loptica da :D 100 posto je rjesenje to

xF: rebelsy
16 godina
neaktivan
Logički zadatak

jeli stolnjak,zdjela, podmetači......

16 godina
neaktivan
bed kaže...

ping pong loptica..

točan odgovor !!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Oprostite što me nije bilo, zanio sam se previše...da, ping-pong loptica je

žnj
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
bed kaže...

ping pong loptica..

ahahaha nikad se ne bih sjetio ovoga

16 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
d3stroy3r_cro kaže...
bed kaže...

ping pong loptica..

ahahaha nikad se ne bih sjetio ovoga

rijesenje je na googl-u samo copy i paste u pretraživač pitanje : srevira se a nije ni.......... i eto odgovoraIzlanuo se kako je pametan taj googleNevinašce

16 godina
neaktivan
Logički zadatak

malo glupo servira se na stol a nije ni za jesti ni za piti odma pomislis da je vecera neka a ubiti je sport ping pong a inace se servira grah na ping pongu.... jbt trik pitanja

16 godina
neaktivan
Ajmo dajte nove zadatke da tema ne propadne
EVERYBODY LIES
16 godina

Pretpostavite da vi vozite auto,a nigdje u gradu nema struje,jer se dogodio kvar.Na vasu nesrecu ni na automobilu svjetla nisu ispravna.Odjednom naglo zakocite i zaustavite se metar pred jednim crncem.Kako ste vi znali (a znali ste bas da je to crnac) kad nigdje u gradu nije bilo struje,niti su vasa svjetla bila ispravna??

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
16 godina
neaktivan

bio je dan?

16 godina
bed kaže...

bio je dan?

tocno....

16 godina
neaktivan

Evo jedan od mene:

Žena kuha neko jelo. U zdjelu joj padne kila soli i sva sol se isipa van. Tada žena izvadi ambalažu van jela i nastavi kuhati. Nakon što je jelo bilo gotovo, skoro svaki gost je tražio još malo soli. Što je žena kuhala? ( i nije stvar u količini, gore može pisat i 10kg)

17 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Evo jedan od mene:

Žena kuha neko jelo. U zdjelu joj padne kila soli i sva sol se isipa van. Tada žena izvadi ambalažu van jela i nastavi kuhati. Nakon što je jelo bilo gotovo, skoro svaki gost je tražio još malo soli. Što je žena kuhala? ( i nije stvar u količini, gore može pisat i 10kg)

Jel ovo znaci da se isipa van iz ambalaze u zdjelu, ili van iz ambalaze i van iz zdjele?

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan

Isipa se iz ambalaže u zdjelu u koju se kuha. Totalni kaos :D I onda se samo ambalaža izvadi, i kuha se dalje. Ali opet bi svi još malo soli :D

17 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Isipa se iz ambalaže u zdjelu u koju se kuha. Totalni kaos :D I onda se samo ambalaža izvadi, i kuha se dalje. Ali opet bi svi još malo soli :D

Mozda kuha jaja ili tako nesto, pa sol zapravo nedodje do "jela"?

16 godina
neaktivan

Bravo bravo :D Meni je trebalo dugo dok mi to nije palo na pamet :D

16 godina
Luuka kaže...

Evo jedan od mene:

Gulas ja mislim

EDIT:ili ne ???Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 15:58 (rocker55555).
17 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Bravo bravo :D Meni je trebalo dugo dok mi to nije palo na pamet :D

Hvala :)

rocker55555 kaže...
Luuka kaže...

Evo jedan od mene:

Gulas ja mislim

EDIT:ili ne ???Nevinašce

Da, gulas sa 10 kg soli je sigurno ukusan...

17 godina
neaktivan
pa na 1000 litara lovačkog je :d
Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Ne znam jel bilo al' evo (ako znate odgovor od prije pustite da se drugi malo muče Namigiva).

Pravila:

• Treba proći kroz sve točke sa četiri ravne crte.
  • Crte se moraju nastaviti jedna iza druge, tj. ne smijete dizati olovku sa papira.
  • Ne smijete ići unatrag preko postojeće crte, i ne smijete proći kroz istu točku dva (ili više) puta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 20:26 (andy0101).
17 godina
neaktivan
Logički zadatak

Pitanje baš i nije logički zadatak, ali ajde:

Koja je najzapadnija, a koja najistočnija savezna država SAD-a?

We must repeat...
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Pitanje baš i nije logički zadatak, ali ajde:

Koja je najzapadnija, a koja najistočnija savezna država SAD-a?

Havai, Maine....

nisam googlao, odoka sam rekao, tako da nisam siguran.

ovo je više za Opći kviz znanja.

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
neaktivan

Jel valja ?

I'm diggin' my way to somethin' better
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 21:32 (nekitamo).
16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

Jel valja ?

Ne valja. Točke u geometriji zapravo nemaju svoju debljinu nego su - točke. Dakle to što su na slici velike ne znači da možeš raditi takve trikove. Belji se

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ne znam jel bilo al' evo (ako znate odgovor od prije pustite da se drugi malo muče Namigiva).

Pravila:

• Treba proći kroz sve točke sa četiri ravne crte.
  • Crte se moraju nastaviti jedna iza druge, tj. ne smijete dizati olovku sa papira.
  • Ne smijete ići unatrag preko postojeće crte, i ne smijete proći kroz istu točku dva (ili više) puta.

ja sam ovo na praksi radio. profesor nam postavio. i nije se tražilo četiri crte već sa tri crte sve da popunimo,da prođe kroz sve toče sa 3 crte

16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Da i ja se sječam al iz magle sa 3 crte, u biti to je tipa "Think outside the box" znači crte nemoraju biti u toj kocki da bi ih spojio.

EDIT : eo slike :D

I'm diggin' my way to somethin' better
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 21:43 (nekitamo).
16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

EDIT : eo slike :D

Da, samo što nisi smio proći kroz prvu točku dva puta. Rješenje je dakle ovakvo:

16 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Evo jedan od mene:

kuhano jaje

evo jedna od mene ( neznam jel vec bilo)

Muškarac je upucan u autu .Na njegovoj odjeći nije bilo tragova baruta što znači da se ne radi o samoubojstvu i da je osoba koja ga je ubila bila izvan auta. Međutim,svi prozori su bili dignuti,a i vrata od auta su bila zaključana.

Nakon analize mjesta zločina, utvrđeno je da su jedine rupe od metka bile na čovjeku - dakle, na autu ništa ni ogrebotine. Ključevi su pronađeni u autu. Kako je muškarac ubijen?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Zagonetke
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice