ovako.. neko postavi neku zagonetku, ko pogodi stavlja novu..ja ću prvi...Što možeš držati i nakon što si to nekome dao ?
Zagonetke
- poruka: 637
- |
- čitano: 269.009
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ovako.. neko postavi neku zagonetku, ko pogodi stavlja novu..ja ću prvi...Što možeš držati i nakon što si to nekome dao ?
Khm,khm,khm k......
Ku*ac :)
BTW Imaš već istu temu.
da.. al to je logika i te stvari.. ovo je za malo manje pametnije ljude.. šalim se ofc..
kaj zna neko ili...
Rijec
Točno.. ali najtočnije je obećanje.. ali Točno je.. sad ti postavi neku zagonetku..
Tebi to bolje ide ;)
Tko bez jednog slova ostaje SAM??? hehe
Sto je to ruzno,veliko, nepotrebno u raznim bojama i svi to povremono rade?
odgovore je OSAM
Točno..
Sto je to ruzno,veliko, nepotrebno u raznim bojama i svi to povremono rade?
SE*U!JBG kak se potrefi,s*ačka
ima glavu i rep i putuje zajedno sa 250 milijuna prijateljaŠto je to?
spermij.. :D
spermij.. :D
točno
Gđa Bandek je obavljala posao u kuhinji kada je izgubila dijamanti prsten koji je upao u kavu. Prsten se nije smočio, zašto?
obavljala je posao pa joj prsten nije mogao upasti u kavu..XD
hehe horni je zbog ovog malo prije upravo suspendiran...
ne.. xD
nije ga izgubila ak je upao u kavu...
P.S. Kava je bila u prahu, nije bila skuhana...
Gđa Bandek je obavljala posao u kuhinji kada je izgubila dijamanti prsten koji je upao u kavu. Prsten se nije smočio, zašto?
Zato jer je upao u kavu,a kava je suha pa se nije smočio!
kava još nije bila kuhana, tj. nije bila u tekućem stanju :)
Ja sam prije...
neznam kak sad misliš to.. valjda misliš da je upao u posudu s kavom.. Točno je onda.. ajd sad ti ili neko drugi postavi...
Čovjek je nađen usred pustinje mrtav, a kraj njega jedna crna kutija, da je iskoristio ono što je u njoj bio bi živ. Što je u kutiji?
neznam kak sad misliš to.. valjda misliš da je upao u posudu s kavom.. Točno je onda.. ajd sad ti ili neko drugi postavi...
Uzmeš tamo di nema i staviš tamo di ima.Šta je to?
Voda, Hrana?.... il tako nešto?
NIŠTA
ne
Voda, Hrana?.... il tako nešto?
NE.nego stvar se traži